Benim hedeflerim var o Hedefe ulaşmak için canla baş çalışmam gerekiyor.
kaynanamgil dün doğum günümde 50 beden yavruağzı renkli tunik gömlek ve renkli çember aldi .oysaki ben kapalı biriyim. tunik üstü bol kollar tam geldi dedim ki yarin giyerim bi daha ne zaman giyecegim dedim bugün doğum günü olan tuniğimi çemberimi bağladim geldim işe
bu sabah 87,4 gördüm. bugün günlerden çarşamba pazartesi günü 89,0 ydu:)
cumaya kadar 86,9 görebilsem.:) inşaallah
kısır kilo yapmaz ama fazla kaçirdiysan yapar :) ölçülü ye bi kase yeterdi cani istediğinde:)Ben 40a razıyım 6 haftadaama bugün bi kmtülük yaptım kendime tartıldım şok oldumnm bida kısır yememmmm
Hadi ya pelteklik geçmiyo demek, peltek peltek te pek bi seksapeli olmaz gibi , kiloları verde göbek en güzeli , bir de kaş seviyorumsportie iyileşti şekerim kısa bara geçmek için çıkarttım baya alışmış vicut ama pelteklik kaldı bende eşim bu konuya sinirlendi baya çıkart sana göbek piercing yaptıralım diyor :) beni vazgeçirmek çabasında
Bızdede herkeste var malesef. Evet 29 yaşındayımİrsi maalesef dikkat edin .Benim çok arttı.Annem ablamlar hepimizde var.Yas geçtikçe varis ve ağrısı artıyorsiz daha gencsiniz anlaşılan
Dudak dolgusu mu yaptırdın canım.Hadi ya pelteklik geçmiyo demek, peltek peltek te pek bi seksapeli olmaz gibi , kiloları verde göbek en güzeli , bir de kaş seviyorum
Bende dün botox diye gittim birde dudak yaptırdım benim de hafif uyuşuk hala
Anlık şeylere takılma, ödem olmuştur , gqz vardır, tuvalet sorunu olmuşturSabahda aç uyanınca metam hızlı çalışır dedim amaa çalışmamış aç uyandım ve tartıldım
Evet dudak dolgu 1 cc , 1 ay sonra 1 cc daha yaptıra bilirimDudak dolgusu mu yaptırdın canım.
Evet göbek piercing seviyorum ben az daha kilo verip yaptırıcam olmazsa bugün daha dursun eğer cidden gecmezse pelteklik dün akşam geçtim kısa bara eşim çıkart diyor
Çok aç bıraktın kendini vücutta önlem alıyo ,Dün gece resmen açlıktan midem kazındı
Kaç gün kaç saat sen hatirliyonmu ben unuttum daYaptigin temizligi soyle ekleyelim listeye
Ben nazar etmedim
Neden yuklenmedi ki
Aliskinim canim sayfanin cok hareketli oldugu zamanlarda vardi günlük 1000 mesaj yaziliyordu bir ara
@hasbeenandgone
@snglmlk
Acikogretim okuyor diye biliyorum canım
Supersin canim
Surayada bir nazar boncugu birakalim masallah ablacim
Gecmis olsun canim sporu hergun yapma istersen 2 gune 1 yapabilirsin
Sporunda menunde cook guzel
Tamam canim iyi yolculuklar ❤
Bitti canım bitti şükürKızlar nasılsınız
Gulumse24 naptın canım taşınma isin bitti mi
@Eliff Eylull sen nasılsın canım kilo durumun nasıl benim kotu hala artıdayım sıcaklardan mı şişiyoruz anlamadımkızlar çok halsizlik var bende 1 saate çıkarmıştım eliptigi bu aralar 30 40 dk zor yapıyorum islerimi zor yapıyorum ayaklarımı sürüye sürüye geziyorum b12 eksikliğim vardı o zaman boyle oluyordum iğne kullanmıştım dr gidip tahlil yatırmam lazım ama su ortamda nasıl gidilir
Hayırlı olsun abla ben korkuyorum ögle peş peşe iğne girmesinden dövme diri diri oldu ama bu dudak yani ince deri :)Evet dudak dolgu 1 cc , 1 ay sonra 1 cc daha yaptıra bilirim
Afiyet olsun menün güzel canım, sebze yemeklerinin yanına yoğurt ekleyebilirsin09.00
Iki yumurta
Yarım unsuz ekmek
Ikı peynir
14.00
Bir tabak köfteli bezelyeli yemek
Ara
Kuruyemiş ve Türk kahvesi
21.00
4kasik kabak
Bır t. kanat ve salata
Bol su
Bişe diyimmi dudak en acımayanı , uyuşuk olduğu için, botox biraz daha acıyo diyebilirim ilacı yakıyoHayırlı olsun abla ben korkuyorum ögle peş peşe iğne girmesinden dövme diri diri oldu ama bu dudak yani ince deri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?