Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sabahda aç uyanınca metam hızlı çalışır dedim amaa çalışmamış aç uyandım ve tartıldım

sportie iyileşti şekerim kısa bara geçmek için çıkarttım baya alışmış vicut ama pelteklik kaldı bende eşim bu konuya sinirlendi baya çıkart sana göbek piercing yaptıralım diyor :) beni vazgeçirmek çabasında

Canım hepimizin hedefleri var ve o hedefe doğru adım adım ilerliyoruz hepimiz
Arada yorulup dinlenebiliriz ama geri dönmek yok

Hadi ya pelteklik geçmiyo demek, peltek peltek te pek bi seksapeli olmaz gibi , kiloları verde göbek en güzeli , bir de kaş seviyorum

Bende dün botox diye gittim birde dudak yaptırdım benim de hafif uyuşuk hala

Hadi ya pelteklik geçmiyo demek, peltek peltek te pek bi seksapeli olmaz gibi , kiloları verde göbek en güzeli , bir de kaş seviyorum

Bende dün botox diye gittim birde dudak yaptırdım benim de hafif uyuşuk hala
Dudak dolgusu mu yaptırdın canım.
Evet göbek piercing seviyorum ben az daha kilo verip yaptırıcam olmazsa bugün daha dursun eğer cidden gecmezse pelteklik dün akşam geçtim kısa bara eşim çıkart diyor

Sabahda aç uyanınca metam hızlı çalışır dedim amaa çalışmamış aç uyandım ve tartıldım
Anlık şeylere takılma, ödem olmuştur , gqz vardır, tuvalet sorunu olmuştur
Senin menün güzeldi
Akşam yemezsin daha erken yersin olur biter

10 gün bile olmadı dimi başlayalı, vücutta bir kendine gelecek ,
Şu an kaç bedensin

Dudak dolgusu mu yaptırdın canım.
Evet göbek piercing seviyorum ben az daha kilo verip yaptırıcam olmazsa bugün daha dursun eğer cidden gecmezse pelteklik dün akşam geçtim kısa bara eşim çıkart diyor
Evet dudak dolgu 1 cc , 1 ay sonra 1 cc daha yaptıra bilirim

Dün gece resmen açlıktan midem kazındı
Çok aç bıraktın kendini vücutta önlem alıyo ,

Doyman lazım proteini salatayı akşamları ye öğle için gafif sebze ce yoğurt

Akşam da ayran yada süt içebilirsin ne dersin
Sonuçta bunları diyetisyenler veriyo

Kaç gün kaç saat sen hatirliyonmu ben unuttum da

Bitti canım bitti şükür

Hayırlı olsun abla ben korkuyorum ögle peş peşe iğne girmesinden dövme diri diri oldu ama bu dudak yani ince deri :)
Bişe diyimmi dudak en acımayanı , uyuşuk olduğu için, botox biraz daha acıyo diyebilirim ilacı yakıyo
Dudak dolgu öyle değil genç kızlar vardı herkes mwmnun ayrıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…