Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ahh kabak çiçeği dolması mı o
Nasıl yapıyorsun sen, annem bulgur pilavı pişirir gibi pişiriyor içini, piştikten sonra da tereyağ eritip döküyor üstüne.
Icini normal dolma ici gibi hazirliyorsun çiçekleri temizleyip dolduruyorsun tencereye dizip üzerine salca ypz hiber et suyu zeyyinyagi karisimini dokipnkisik ateste pisiriyorsun resmen adim adim tarif verdim
Tabi benimki buzlukta hazirdi sadece dizip pisirdim

Bişe diyimmi dudak en acımayanı , uyuşuk olduğu için, botox biraz daha acıyo diyebilirim ilacı yakıyo
Dudak dolgu öyle değil genç kızlar vardı herkes mwmnun ayrıldı
Benim dudaklar baya dolgun abla zaten karın germeyi araştırıyorum ben daha çok bu ara ve gözlüklüyüm gözümü çizdirmeyi düşünyorım

Sen farklı yapıyormuşsun, afiyet olsun

Canim arkadaslarim ben suan sizi yakip etmekte zorlaniyorum kim hangi mesaji yazmis kim kime cevap vermiş hemen anlayıp aklımda tutamıyorum Kusura bakmayın o yüzden konulara pek dahil olamıyorum ama zamanla Alışırım ben çok mu yiyorum dünkü menümü görmüşsünüzdür Çünkü ben buraya gelmeden önce Bayramdan sonra da dikkat ettim ama kilo veremiyorum yürüyüşümü yapıyorum evde hiç 5 dakika bile oturmaya fırsatım olmaz zaten küçük bebeğim de var sigarayı bıraktığım için hiç yemediğim kadar tatlıya düştüm onu bu ara frenledim şükür ama cayi sekersiz icemiyorum cay içmedende duramiyorum bana yardim edin nasil birakirim bu seker atma isini

Benim dudaklar baya dolgun abla zaten karın germeyi araştırıyorum ben daha çok bu ara ve gözlüklüyüm gözümü çizdirmeyi düşünyorım
Dolgunsa ne gerek var dudağa, bende ocakta akıllı lens taktırdım, çok yüksekti numaram lens kullanıyodum , o sorunumu halletmiş oldum
Göz önemli, karını azmetsen sporla da halledersin de baya sıkı çalışmak lazım

şeker atma:) çayı kahveyi şekersize alıştım ilk başta eminim ki çok zor oldu yavaş yavaş attim 2 şeker attim sonra1 e düşürdüm sonra 0 yavaş yavaş

canım azalta azalta bırakırsın
8 yıl oldu ben bırakalı alıştım ama hala atsam içerim seviyorum

Azaltarak yanında bişeyler atıştırarak kuru meyve az kuruyemiş gibi bırakırsın

Zipzip- patron pilates 6 olmuş hiç söylemiyorsun

canım azalta azalta bırakırsın
8 yıl oldu ben bırakalı alıştım ama hala atsam içerim seviyorum

Azaltarak yanında bişeyler atıştırarak kuru meyve az kuruyemiş gibi bırakırsın
Insaallah canim ben cay yiryakisiyim ve birde sekerli dusunun vucuda giren kalorileri

Bende en zor çaydaki şekerden vazgeçebildim
Önce tek şekere düşürdüm sonra çayı azalttım, sonra yarım sonra hiç
Şekersiz çay çok zorladı beni ama inat ettim 6 ayda alışıyo insan

üç beyazdan kesme zamani geldi tuzu az atiyorum yemekleri tuzsuz yemek hamilelikte yemişim
kocam tuz tiryakisi her yemege 1 çay kaşığı tuzlar. lan nabiyosun dedim
tuzlu yiyecegim diyor. olum sen kilonu ver artık tansiyon çıkıyor dedim. tansiyonu kaç gündür 15 lerde.. düşmedi limon suyu içtiryorum. geçmiyor sürekli başım agriyor diyor.
bugün doktora görünecek bakalım.
bende yemek porsiyonu azaltmaya çalışıyorum.
bugün öğle yemekte
tarhana çorbasi
zeytinyağlı taze fasulye
biber dolmasi
mevsim salatasi
ben tarhana çorbasiyla biber dolmasi yemesem iyi olacak daha dün akşam yedim.
akşama mantar yapacagim. ama ne mantari bilemedim ki.
evet üç şeye hemen vazgeçmek kolay degil yavaş yavaş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…