Icini normal dolma ici gibi hazirliyorsun çiçekleri temizleyip dolduruyorsun tencereye dizip üzerine salca ypz hiber et suyu zeyyinyagi karisimini dokipnkisik ateste pisiriyorsun resmen adim adim tarif verdimAhh kabak çiçeği dolması mı o
Nasıl yapıyorsun sen, annem bulgur pilavı pişirir gibi pişiriyor içini, piştikten sonra da tereyağ eritip döküyor üstüne.
Benim dudaklar baya dolgun abla zaten karın germeyi araştırıyorum ben daha çok bu ara ve gözlüklüyüm gözümü çizdirmeyi düşünyorımBişe diyimmi dudak en acımayanı , uyuşuk olduğu için, botox biraz daha acıyo diyebilirim ilacı yakıyo
Dudak dolgu öyle değil genç kızlar vardı herkes mwmnun ayrıldı
Sen farklı yapıyormuşsun, afiyet olsunIcini normal dolma ici gibi hazirliyorsun çiçekleri temizleyip dolduruyorsun tencereye dizip üzerine salca ypz hiber et suyu zeyyinyagi karisimini dokipnkisik ateste pisiriyorsun resmen adim adim tarif verdim
Tabi benimki buzlukta hazirdi sadece dizip pisirdim
ohhh miss gibi olmuşturBitti canım bitti şükür
Dolgunsa ne gerek var dudağa, bende ocakta akıllı lens taktırdım, çok yüksekti numaram lens kullanıyodum , o sorunumu halletmiş oldumBenim dudaklar baya dolgun abla zaten karın germeyi araştırıyorum ben daha çok bu ara ve gözlüklüyüm gözümü çizdirmeyi düşünyorım
şeker atma:) çayı kahveyi şekersize alıştım ilk başta eminim ki çok zor oldu yavaş yavaş attim 2 şeker attim sonra1 e düşürdüm sonra 0 yavaş yavaşCanim arkadaslarim ben suan sizi yakip etmekte zorlaniyorum kim hangi mesaji yazmis kim kime cevap vermiş hemen anlayıp aklımda tutamıyorum Kusura bakmayın o yüzden konulara pek dahil olamıyorum ama zamanla Alışırım ben çok mu yiyorum dünkü menümü görmüşsünüzdür Çünkü ben buraya gelmeden önce Bayramdan sonra da dikkat ettim ama kilo veremiyorum yürüyüşümü yapıyorum evde hiç 5 dakika bile oturmaya fırsatım olmaz zaten küçük bebeğim de var sigarayı bıraktığım için hiç yemediğim kadar tatlıya düştüm onu bu ara frenledim şükür ama cayi sekersiz icemiyorum cay içmedende duramiyorum bana yardim edin nasil birakirim bu seker atma isini
canım azalta azalta bırakırsınCanim arkadaslarim ben suan sizi yakip etmekte zorlaniyorum kim hangi mesaji yazmis kim kime cevap vermiş hemen anlayıp aklımda tutamıyorum Kusura bakmayın o yüzden konulara pek dahil olamıyorum ama zamanla Alışırım ben çok mu yiyorum dünkü menümü görmüşsünüzdür Çünkü ben buraya gelmeden önce Bayramdan sonra da dikkat ettim ama kilo veremiyorum yürüyüşümü yapıyorum evde hiç 5 dakika bile oturmaya fırsatım olmaz zaten küçük bebeğim de var sigarayı bıraktığım için hiç yemediğim kadar tatlıya düştüm onu bu ara frenledim şükür ama cayi sekersiz icemiyorum cay içmedende duramiyorum bana yardim edin nasil birakirim bu seker atma isini
Ohh gözünaydın canım, evinde mutlu, huzurlu, sağlıka otur , çok güzel günlerin olsunBitti canım bitti şükür
Ben mezun olduğumda sende 38 bedeni göreceksin yani 6 hafta sonra
Biraz sabır , çok güzel gidiyosun hiç bozma sakın
Canım afiyet olsun, bu sefer akşamı pek sevmedim musakka kızartmaysa kötü birde patates var, 2 gün akşamları hafif yemeğe bak yarın akşamı tavuk sote salata yapabilirsin mesela
Canım çok güzel olacak, pozitif düşün
Sana yemiş güzeli diycem, bana yerli mallar haftasını anımsatıyorsun
Kıskanıyorum kilonumaşallah
Çok geçmiş olsun menün ve sporun harika, belki vücuda biraz fazla gelmiş olabilir yarın dinlendir kendini istersen
Sorma şekerim botox kesmedi, dudağıma da dolgu yaptırdım geldim
Canım 2 gün üstüste çok iyi gördüm seni
Eksi gelir kesin bu iki günde sıkı tutarsan
Bir kan testi Yaptır istersen, sıcak ödemde yapabilir
Dilin iyileştimi ?
Afiyet olsun gayet güzel
Nİye öyle erken parti
Çok güzel menü spor manzara
Bence dondurma büyük sorun değil 1 top ve öğlen
Afiyet olsun çok güzel
Bu arada pilates puanı 6 oldu sanırım
Insaallah canim ben cay yiryakisiyim ve birde sekerli dusunun vucuda giren kalorilericanım azalta azalta bırakırsın
8 yıl oldu ben bırakalı alıştım ama hala atsam içerim seviyorum
Azaltarak yanında bişeyler atıştırarak kuru meyve az kuruyemiş gibi bırakırsın
Bende en zor çaydaki şekerden vazgeçebildimCanim arkadaslarim ben suan sizi yakip etmekte zorlaniyorum kim hangi mesaji yazmis kim kime cevap vermiş hemen anlayıp aklımda tutamıyorum Kusura bakmayın o yüzden konulara pek dahil olamıyorum ama zamanla Alışırım ben çok mu yiyorum dünkü menümü görmüşsünüzdür Çünkü ben buraya gelmeden önce Bayramdan sonra da dikkat ettim ama kilo veremiyorum yürüyüşümü yapıyorum evde hiç 5 dakika bile oturmaya fırsatım olmaz zaten küçük bebeğim de var sigarayı bıraktığım için hiç yemediğim kadar tatlıya düştüm onu bu ara frenledim şükür ama cayi sekersiz icemiyorum cay içmedende duramiyorum bana yardim edin nasil birakirim bu seker atma isini
Saglikli guzel gunlerde oturun canimBitti canım bitti şükür
Oooo 6 ayyy dile kolay cay icmedigimi farzetmek beni cok zorlayacakBende en zor çaydaki şekerden vazgeçebildim
Önce tek şekere düşürdüm sonra çayı azalttım, sonra yarım sonra hiç
Şekersiz çay çok zorladı beni ama inat ettim 6 ayda alışıyo insan
Yemeeee. Boşver napıcan açmayıKızlar ekmek yemesemde 1 açma yesem olur mu
Kızlar ekmek yemesemde 1 açma yesem olur mu
olmaz yime yimeeeKızlar ekmek yemesemde 1 açma yesem olur mu
şekersiz çay acı geliyor degil mi..:)Oooo 6 ayyy dile kolay cay icmedigimi farzetmek beni cok zorlayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?