Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Mutlaka denemek istediğim bir yemek.. çok merak ediyorum..
Bizde çok yapılır, babam bütün mantı türlerini sevdiği için her kültürün mantısı yapılırdı evde
30 yaşıma kadar mantı, makarna hiç sevmezdim yiyemezdim, 30 dan sonra da sevmeseydim keşke

Sabah
2 haslanmis yumurta
5 zeytin
Domates, salatalik
Bir parca peynir
Bugday ekmegi

Ogle 2 dilim mercimek keki
Semiz otu
Domates

Ikindi 5 kurutut 2 ceviz

Aksam cicek dolmasi ve yogurt

2 Bucuk litre su tukettim
Ahh kabak çiçeği dolması mı o
Nasıl yapıyorsun sen, annem bulgur pilavı pişirir gibi pişiriyor içini, piştikten sonra da tereyağ eritip döküyor üstüne.

hastaneye gitmek istemiyorum ablacım su ortamda
Dil ?
Başkasıyla karıştırdın sanırım ablacım

Günaydın 38 bedene yolculuk eden güzel kadınlar

9 Haziran Salı

Kahvaltı 10.30
Menemen
3 zeytin
4-5 lokma bal

16.00
Yarım dilim karpuz
Yarım bardak süt

19.30
1 tabak tavuklu nohut
1 kase yoğurt

10bin adım = 150p
45dk 3 mil leslie = 180p
600 zıpzıp = 75p

Canım çok beğendim menünü sporunu afiyet olsun

Yok canım ben 60 olmadan 38 giyemem

Sporda yapıyosun sıkılaşır giyersin, boyun ne kadardı unuttum 165 in üstüyse sokarız seni 38 e merak etme. Yeterki bu düzeni sakın bozma

13 dk
hadi kızlar sporUmuzu yapalım !!
Bugün hedef 15 bin adım olacak mı bilmiyorum ben fena taktım dügünler iptal olmamiş
Ağustos sona kadar 70 kg olmam lazım

Böyle hedefin olunca daha iyi odaklanabilirsin

Günaydın negocum

yapmak istediğim çok ama nereden başlayacagimi bilmiyorum
Ben her yolumu bulmaya çalışıyorum Yol arıyorum yanlış yola çıkıyorum doğru yolu ariyorum ne zaman çıkacak?
bunun için zamani bekliyorum da nasıl ?

10 bin dile kolay ulaşırım 15 bin zor :) dün 13 bin ulaşabildim o kadar yürüdüm
dün akşam yorgunluktan hemen uyumuşum.
ayrıca hamile gibi göbegin biraz indi şükür:) 3 günde

Günaydın kaptanım

Biraz kafalar karışık sanırım, bi otur derin nefes al sakinleş kafandakileri, yapmak istediklerini, değiştirip, düzeltmek istediklerini tek tek kağıda dök, sonra oku tekrar düzenle , ve planını uygulamaya başla

Günaydın kızlar

Günaydın

Önemli olan yolunu(doğru/yanlış) belirleyip o yolda kararlı yürümek. İki adım atıp burası yanlış yol dememek gerekiyor sanırım

Benim hedeflerim var o Hedefe ulaşmak için canla baş çalışmam gerekiyor.
kaynanamgil dün doğum günümde 50 beden yavruağzı renkli tunik gömlek ve renkli çember aldi .oysaki ben kapalı biriyim. tunik üstü bol kollar tam geldi dedim ki yarin giyerim bi daha ne zaman giyecegim dedim bugün doğum günü olan tuniğimi çemberimi bağladim geldim işe
bu sabah 87,4 gördüm. bugün günlerden çarşamba pazartesi günü 89,0 ydu:)
cumaya kadar 86,9 görebilsem.:) inşaallah

Ben 40a razıyım 6 haftada ama bugün bi kmtülük yaptım kendime tartıldım şok oldumnm bida kısır yememmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…