Göz araştırıyorum abla benim 2 ye yakın ikisi miyop ve astigmat var.Dolgunsa ne gerek var dudağa, bende ocakta akıllı lens taktırdım, çok yüksekti numaram lens kullanıyodum , o sorunumu halletmiş oldum
Göz önemli, karını azmetsen sporla da halledersin de baya sıkı çalışmak lazım
1 dilim karpuz kahvaltıda olur bence ama...Kızlar ya ben karpuz peynir ikilisini seviyorum sabah ögle akşam yesem bıkmam bu bana artı olarak dönermi acaba korkuyorum da
Ben biraz fazla kaçırıyorum onu1 dilim karpuz kahvaltıda olur bence ama...
Yani ne kdr da olsa karpuz tatlı valla bilemedimBen biraz fazla kaçırıyorum onuekmek yok sadece karpuz peynir 2 dilim peynir 3 dilim karpuz sadece
Tatlı diye yiyorum belki de buna bir dur diyim bugün yiyim yarından itibaren azaltıyımYani ne kdr da olsa karpuz tatlı valla bilemedim
ısırıkta kalsınYemeeee. Boşver napıcan açmayı
Bir ısırık al olmadı
Allah razı olsun canımSaglikli guzel gunlerde oturun canim
Sağol ablacım rabbim hepimizin evine sağlık huzur mutluluk nasip etsinOhh gözünaydın canım, evinde mutlu, huzurlu, sağlıka otur , çok güzel günlerin olsun
Tşk ederim cağnimmm aminohhh miss gibi olmuştur
Güle güle huzurla otur canısı
Günaydın bacı hayırlı sabahlar oglen oldu bana kız bu evde erken uyanıyorum diğer evde gözümü uykudan acamiyordumGünaydın kizlar
Günaydın canimGünaydın bacı hayırlı sabahlar oglen oldu bana kız bu evde erken uyanıyorum diğer evde gözümü uykudan acamiyordum
Göz araştırıyorum abla benim 2 ye yakın ikisi miyop ve astigmat var.
Odaklanamıyorum resmen bir yere bakarken gözlüksüz.
Karına başlıcam niyetliyim ona.
Günaydın kizlar
Ay nasıl özendim Şu göbeği hiç yapamadım
Abla çok dikkat edin bizdede acayip bir şekilde baba tarafından her üçüncü çocukta şeker hastalığı çıkıyor bende riskteydim birde pco çıktı Ama annem hiç dikkat etmezdi kilodan çok çektim şükür şeker insülin olmadan dikkat ettim Ama hala içi gider Şu an diyetteyim diyince hiçbir şey yemiyorum gibi geliyor annede bitiyor bence ilerde daha rahat ederEvet şeker hastalığı var genetik ailede. Eskiden şeker hastalığıydı şimdi insülin direnci oldu. Hepimizde var nalet.
Oğlum 16 yaşında. Yavaş yavaş arttı kilosu tabi boyu benden uzun 10 cm ama yinede kilolu.
Eşim istediğim düşündüğüm desteği veremedi geçen senelerde diyetisten deneyimi oldu ama bıraktık.
Uygulamadın mı boş çöp bir para oluyor. Bide sağolsun bazı diyetisyenler ezberden liste veriyor onlar bişey kazandırmıyo insana.
100 kiloyada 3 köfte 70 kiloyada 3 köfte olmaz.
Bu dr u çok tavsiye ettiler inşallah iyi olucak. Epeydir konuşuyoruz kendide istiyor artık.
İnan büyüdükçe daha zor oluyo gülümse iştahları çok artıyor
Çok beğendiğim menülerden9haziran salı
Sabah 10.00
2yumurta,1dilim peynir, 4dilim sucuk, azdomates, salata, çay
Öğle 14.00
1tabak semizotu yemeği, yoğurt
Turk kahvesi, 2bitter
Akşam 18.00
1tabak enginar yemeği, yarım kepce çorba, yogurt
3buçuk litre su, 1litre Dukan birası
30dk cardio 180puanZipzip-
Yulaf iyi geliyor mu acaba8 haziran
Sabah
2 dilim kızarmış ekmek
3 kasık patatesli yumurta
Peynir zeytin karpuz
Aksam
1 kase yulaflı yoğurt
3 erik
3 kayısı
2 lt su
30 dk eliptik 150
2 saat yürüyüş 120
2 saat temizlik 60
Toplam 330 puan
Piknikte hep közlenmiş kapta biber salatası yapardık meze tarzı çok güzel olurdu piknik deyince Bi canım çektiBana piknige goturebilecegim hafif lezetli tarifler lazim salta tarzı olabilir varmı fikri olan
Dondurma hiç batmadı bana çok güzel olmuş benceMenü verim..
Kahvaltı 11.30
2 yumurta ile patatesli omlet
Birkaç parça peynir
Domates
Salatalık
Yeşil çay
Ara
Türk kahvesi
16.30da
1 top dondurma külahta( bu olmamalıydı)
Akşam 17de
Fırında 100 gr tavuk göğsü ile karnıbahar yemeği
1 kase yoğurt
Spor
2 mil leslie
Şimdi elma detoksu suyu içicem..
Zipzip-
9 haziran
09.10
1 yumurta
1 muz
Peynir
10.50
Spor öncesi 1 hurma
13.00
1 közlenmiş patlıcan
2 fırın mücver
1 bardak ayran
19.00
Yarım tabak ciğer dalak
1 bardak ayran
1 salatalık turşusu
Su 4 lt
Spor 50 dk pilates 150p
10 dk karın 60p
2 dk plank 40p
250p
Zipzip- @hasbeenandgone
Aç kalınca bende çok strese giriyorum nedense artı oluyor bana en iyisi yemekEn geç 9.30 da kahvaltımı yapcam bana geç kalkmak az yemek yaramadı
Abla ben bir anda kestim zor oldu Ama alıştım aynı şekilde Türk kahvesindede bir anda kestim ben yavaş yavaş azaltsam bırakamazdım Ama alışıyorsun hatta seviliyor şimdi şekerli şerbet gibi gelirCanim arkadaslarim ben suan sizi yakip etmekte zorlaniyorum kim hangi mesaji yazmis kim kime cevap vermiş hemen anlayıp aklımda tutamıyorum Kusura bakmayın o yüzden konulara pek dahil olamıyorum ama zamanla Alışırım ben çok mu yiyorum dünkü menümü görmüşsünüzdür Çünkü ben buraya gelmeden önce Bayramdan sonra da dikkat ettim ama kilo veremiyorum yürüyüşümü yapıyorum evde hiç 5 dakika bile oturmaya fırsatım olmaz zaten küçük bebeğim de var sigarayı bıraktığım için hiç yemediğim kadar tatlıya düştüm onu bu ara frenledim şükür ama cayi sekersiz icemiyorum cay içmedende duramiyorum bana yardim edin nasil birakirim bu seker atma isini
Artı gelir ve fazladan şekerKızlar ya ben karpuz peynir ikilisini seviyorum sabah ögle akşam yesem bıkmam bu bana artı olarak dönermi acaba korkuyorum da
Bende simdi seni etiketlicektim bende yiyorum elma aldirdim dün kiza mübarek elma kalmamis köyde,bende yapim corbami bakalim neolcakGözü araştır canım yaptıranlar çok memnun
Karın bence öncelik spor
Günaydın filizcim, hazırmıyız detoxa bakalım
Ben şu an kahvaltımı yapıyorum elma
Kahvaltıdan sonra çorbamı yapıcam
Merak ediyorum nasıl etkisi olacak
Gecmis olsun canimGünaydın.. bugün baş ağrısı ile uyandım ya .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?