İnşaAllah hedefine ulaşırsın migiciğimilk hedefim o 46 beden
Afiyet olsun bende caykolikim senin gibiTabi buna atmışdim sekeri
1çay kasigina indir simdilik sonra kesmeye başlarsınız limon at guzel oluyo ozaman seker atmana gerek kalmiyoAyenn oyizden benim tamamen kestirip atmam lazim hem bi sayede cayida azaltirim
evet migi yaziyorsa oyum megimigiİnşaAllah hedefine ulaşırsın migiciğimsenin bir önceki profil resmini instada bir diyet sayfasında görmüştüm omusun acaba
Selam kızlar
Bugün saat 4 te kalktım namaz kuran derken 11 dklık sporumu yaptım
Sporda
50 defa j j
20 +20 kez sağ ve sol bacak açma
50 defa dağ tırmanış
30 an prank
Kahvaltım 6:30 ya resimde gördüğü gibi :) ardından Hindistan cevizli kahve resimde gördüğü gibi
Öğle yemeğim 12:00 de mantar çorbası Arnavut ciğeri domates
Akşam yemegım 19:30 ta 2 tane dolmalık biber yoğurt
Adımım resimde gördüğü gibi :)
Su2,5 litre :)
İşte böle kızlar
Erken dogum gunu partisi olmus doğum günün kutlu olsun şimdiden canim ❤Bugün tahmin ettiğim gibi doğum günüm sürprizi yaptı arkadaşlar
Kaçamagim Pasta yedim
Puanini yeniden hesaplayim ekliyorum9 haziran
09.10
1 yumurta
1 muz
Peynir
10.50
Spor öncesi 1 hurma
13.00
1 közlenmiş patlıcan
2 fırın mücver
1 bardak ayran
19.00
Yarım tabak ciğer dalak
1 bardak ayran
1 salatalık turşusu
Su 4 lt
Spor 50 dk pilates 150p
10 dk karın 60p
2 dk plank 40p
250p
Zipzip- @hasbeenandgone
Hoşgeldin canım ilk sayfadaki kurallari okuyup formu doldurabilir misinTeşekkür ediyorum. Bende katılabilir miyim? Yeni hesap açtım. Burayı pek bilmiyorum. Kendimi tanıtayım. 35 yaşındayım. 3 çocuk annesiyim. 92 kilo ile ramazan bayramı sonrası başladım. Şu an 88.4üm
Gunaydin canim ❤Günaydın
Bugün de 15 dk geç kaldım 4;15
Namaz kuran derken
Birazdan spor yapacağım
Ama hiç halim yoh
Uyumak istiyorum aşırı yorgunum !!
Günaydın canim ❤Günaydın
Günaydın canim ❤Günaydın
Cadı kızım emmek için uyandı geri uyudu
Bende kaldığım yerden devam edeyim
Günaydın ablacım ❤Günaydın 38 bedene yolculuk eden güzel kadınlar ❤❤❤
Günaydın canim ❤Günaydın kızlar
Hergun tartilmamak lazim aslinda canim odem olabilirBen 40a razıyım 6 haftadaama bugün bi kmtülük yaptım kendime tartıldım şok oldumnm bida kısır yememmmm
Günaydin canim ❤Gunaydın herkese. Dun bütün gün evle uğraştım heryer heryerde:) menu yazamadım ama herşey yolunda akşam yemeği geç yemem disinda
Kaç gün kaç saat sen hatirliyonmu ben unuttum da
Günaydın canim ❤❤Günaydınnnnnnn hayirli sabahlar internet son dk yaşıyor giremiyorum o yüzden binaya kadar internet gelmiş ama kabloyu baglamamislar bugün elektirikci getirecek eşim bağlatmak için gelirim akşama doğru
Sekeri zamanla azaltabilirsin canimCanim arkadaslarim ben suan sizi yakip etmekte zorlaniyorum kim hangi mesaji yazmis kim kime cevap vermiş hemen anlayıp aklımda tutamıyorum Kusura bakmayın o yüzden konulara pek dahil olamıyorum ama zamanla Alışırım ben çok mu yiyorum dünkü menümü görmüşsünüzdür Çünkü ben buraya gelmeden önce Bayramdan sonra da dikkat ettim ama kilo veremiyorum yürüyüşümü yapıyorum evde hiç 5 dakika bile oturmaya fırsatım olmaz zaten küçük bebeğim de var sigarayı bıraktığım için hiç yemediğim kadar tatlıya düştüm onu bu ara frenledim şükür ama cayi sekersiz icemiyorum cay içmedende duramiyorum bana yardim edin nasil birakirim bu seker atma isini
Hic farkinda degilim ki canımZipzip- patron pilates 6 olmuş hiç söylemiyorsun
Günaydin canim gecmis olsunGünaydın.. bugün baş ağrısı ile uyandım ya .
Günaydın canım ❤Günaydın kizlar
Millet aç gezer haftada 4 kg verir bende o yokAy nasıl özendim Şu göbeği hiç yapamadımmaşallah maşallah
Abla çok dikkat edin bizdede acayip bir şekilde baba tarafından her üçüncü çocukta şeker hastalığı çıkıyor bende riskteydim birde pco çıktı Ama annem hiç dikkat etmezdi kilodan çok çektim şükür şeker insülin olmadan dikkat ettim Ama hala içi gider Şu an diyetteyim diyince hiçbir şey yemiyorum gibi geliyor annede bitiyor bence ilerde daha rahat eder
Çok beğendiğim menülerden
Yulaf iyi geliyor mu acababazen sabah kahvaltıya eklesemmi diye düşünüyorumda
Piknikte hep közlenmiş kapta biber salatası yapardık meze tarzı çok güzel olurdu piknik deyince Bi canım çekti
Dondurma hiç batmadı bana çok güzel olmuş bence
sakatatı hiç sevemedim pişerken evde bile duramıyorum
Aç kalınca bende çok strese giriyorum nedense artı oluyor bana en iyisi yemek
Abla ben bir anda kestim zor oldu Ama alıştım aynı şekilde Türk kahvesindede bir anda kestim ben yavaş yavaş azaltsam bırakamazdım Ama alışıyorsun hatta seviliyor şimdi şekerli şerbet gibi gelir
Artı gelir ve fazladan şeker
Saol kaptanım.. 6 gün erken regl geldi.. bugün baş ağrısı da var.. hala da sabitim fenalık geldi vallaErken dogum gunu partisi olmus doğum günün kutlu olsun şimdiden canim ❤
Spor puanlarini hesaplarsan senide listeye ekleyeyim canim
Puanini yeniden hesaplayim ekliyorum
Hoşgeldin canım ilk sayfadaki kurallari okuyup formu doldurabilir misin
Dikkat edince guzel kilo vermissin
Gunaydin canim ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın ablacım ❤
Günaydın canim ❤
Hergun tartilmamak lazim aslinda canim odem olabilir
Günaydin canim ❤
Günaydın canim ❤❤
Sekeri zamanla azaltabilirsin canim
Bende birakali 10 yili gecti
Ilk basta bir bardaga 1.5 seker kasigi seker atiyordum
Sonra 1 e dusurdum ,sonra yarim ceyrek ,kasiigin ucu derken simdi hic kullanmıyorum:)
Hic farkinda degilim ki canım
Günaydin canim gecmis olsun
Günaydın canım ❤
Hep çıkar karşıma şimdi bulamadım ama seni buldum galibaevet migi yaziyorsa oyum megimigihangi diyet sayfasi
Anladım canım göz içi lenside araştırayım ben en iyisi iyi oldu söylediğin sağolBende göz içi lens yaptırmayı düşünüyorum benim iyi yüksek Ama yaş bekliyorumçizdirmek ve lazeri hiç önermiyorlar
Günaydın ablacim ❤Günaydın herkese
Moralini bozma canim reglin etkisi demek ki sabit gelmenSaol kaptanım.. 6 gün erken regl geldi.. bugün baş ağrısı da var.. hala da sabitim fenalık geldi valla
Benide bul komsum burdaki nick ve profil resmim varHep çıkar karşıma şimdi bulamadım ama seni buldum galiba
diyetçi kraliçe mi ona yazdim yorumuHep çıkar karşıma şimdi bulamadım ama seni buldum galiba
Dakika tutarak da hesaplayabilirsin canim bu sporlarini50 defajumping jack : 12 puan
20 +20 kez sağ ve sol bacak açma???
50 defa dağ tırmanış ???
30 an prank: 10 puan
13 bin adim. :1950 puan
top: 1972 puan yanlış mı?
bu sporlari hesaplamak zor ya cardio mu bilemedim bunlar
ayy uğraşnmak zor geliyorDakika tutarak da hesaplayabilirsin canim bu sporlarini
13 bin adim 195 puan yapiyor
En guzeli dakika tut onlari yaparken 1 dakikasi 6 puan zaten :))ayy uğraşnmak zor geliyorsporlarin adini bilmeden yapıyorum
Günaydin ablacım ❤Gunaydiiiiiiiin
Harika musmutlu bereketli ve de eksili güzel bir carsamba geçirmemiz ümidiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?