Ahh ahh ne zaratli onu sevmisim hem koyu hem sekerli hem sabahdan aksama kadar icsem icerim iciyorumda zaten ama bir cozum bulmam lazim bobregimede zarar zaten sol bobregim %17 calisiyordu en sonki olcumdeşekersiz çay acı geliyor degil mi..:)
açık çay içmeyi dene :)
koyu çaya acı olur şekerli içmek istersin:)
Günaydın dilek çay şekeri sormuşsun ben birden kestim canim daha önce azaltmış zaman içinde tekrar artmıştı ben farketmeden küçük çay bardaklarına iki şeker kaşığı arıyodum bide şimdi 5 sene olacak keseli hiç aramıyorum çayıda çok icerim senin gibiGecmis olsun canim
geçmiş olsun.Ahh ahh ne zaratli onu sevmisim hem koyu hem sekerli hem sabahdan aksama kadar icsem icerim iciyorumda zaten ama bir cozum bulmam lazim bobregimede zarar zaten sol bobregim %17 calisiyordu en sonki olcumde
Bir anda kestir at diyorsun emin ol cabalayacagimGünaydın dilek çay şekeri sormuşsun ben birden kestim canim daha önce azaltmış zaman içinde tekrar artmıştı ben farketmeden küçük çay bardaklarına iki şeker kaşığı arıyodum bide şimdi 5 sene olacak keseli hiç aramıyorum çayıda çok icerim senin gibi
Hiç kolay olmadı ilk zaman hatta şekere ve caya bakarken aglayasim geliyodu ama alıştım ben bırakmışsam herkes bırakır diyodum ama tatlı sevdam berdevam yani ona yapacak bisey yok malesef
ooo çok güzel oluyor peynirle karpuz.. bende çok severim :) karpuzu aldık da hiç kesmedik bu akşam artık kesicem..Kızlar ya ben karpuz peynir ikilisini seviyorum sabah ögle akşam yesem bıkmam bu bana artı olarak dönermi acaba korkuyorum da
bu bardağa kaç şeker attin :)Tabi buna atmışdim sekeri
Bende göz içi lens yaptırmayı düşünüyorum benim iyi yüksek Ama yaş bekliyorumGöz araştırıyorum abla benim 2 ye yakın ikisi miyop ve astigmat var.
Odaklanamıyorum resmen bir yere bakarken gözlüksüz.
Karına başlıcam niyetliyim ona.
3 kaşık yedim bir kase eder ama sık aralıklarla yedim ondan olabilir belkikısır kilo yapmaz ama fazla kaçirdiysan yapar :) ölçülü ye bi kase yeterdi cani istediğinde:)
Azaltmis halim bir tatli kasigibu bardağa kaç şeker attin :)
Şuan 46 bedenim bol giyinmeyide seviyorum tesettür için tabi 36 bedeb olsam ahhh 38 giyerim o zamanda inşaAllahAnlık şeylere takılma, ödem olmuştur , gqz vardır, tuvalet sorunu olmuştur
Senin menün güzeldi
Akşam yemezsin daha erken yersin olur biter
10 gün bile olmadı dimi başlayalı, vücutta bir kendine gelecek ,
Şu an kaç bedensin
Çokkkk canim kendine zarar veriyosun resmen içmeee okadar şekerli 10bardak icsen hesapla kaç yemek kaşığı yaparAzaltmis halim bir tatli kasigi
bi kase kısır kilo yapmaz. cani istemiştir3 kaşık yedim bir kase eder ama sık aralıklarla yedim ondan olabilir belkimasada kekde vardı oğulma yedirdim nokta kadar bile yemedim kendim
Ayenn oyizden benim tamamen kestirip atmam lazim hem bi sayede cayida azaltirimÇokkkk canim kendine zarar veriyosun resmen içmeee okadar şekerli 10bardak icsen hesapla kaç yemek kaşığı yapar
ilk hedefim o 46 bedenŞuan 46 bedenim bol giyinmeyide seviyorum tesettür için tabi 36 bedeb olsam ahhh 38 giyerim o zamanda inşaAllah
Aynen bencede ben aç kalınca olmuyor daha öncede tecrübe ettim aslında... mesela herkes Ramazan da kilo verir ben hiç vermemÇok aç bıraktın kendini vücutta önlem alıyo ,
Doyman lazım proteini salatayı akşamları ye öğle için gafif sebze ce yoğurt
Akşam da ayran yada süt içebilirsin ne dersin
Sonuçta bunları diyetisyenler veriyo
Bir tatlı kaşığı büyük bardağa iki küp şeker eder.Tatlı kasığımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?