Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

şekersiz çay acı geliyor degil mi..:)
açık çay içmeyi dene :)
koyu çaya acı olur şekerli içmek istersin:)
Ahh ahh ne zaratli onu sevmisim hem koyu hem sekerli hem sabahdan aksama kadar icsem icerim iciyorumda zaten ama bir cozum bulmam lazim bobregimede zarar zaten sol bobregim %17 calisiyordu en sonki olcumde

Gecmis olsun canim
Günaydın dilek çay şekeri sormuşsun ben birden kestim canim daha önce azaltmış zaman içinde tekrar artmıştı ben farketmeden küçük çay bardaklarına iki şeker kaşığı arıyodum bide şimdi 5 sene olacak keseli hiç aramıyorum çayıda çok icerim senin gibi
Hiç kolay olmadı ilk zaman hatta şekere ve caya bakarken aglayasim geliyodu ama alıştım ben bırakmışsam herkes bırakır diyodum ama tatlı sevdam berdevam yani ona yapacak bisey yok malesef

Ahh ahh ne zaratli onu sevmisim hem koyu hem sekerli hem sabahdan aksama kadar icsem icerim iciyorumda zaten ama bir cozum bulmam lazim bobregimede zarar zaten sol bobregim %17 calisiyordu en sonki olcumde
geçmiş olsun.
açık şekersiz çay iç dene bence. olmazsa bi şekere indir.. sabahtan akşama kadar çayı içme bence çayı azalt.
ben günde ortalama 5 bardak içiyorum hemde iş yerinde. o yüzden kahvaltıda çay yapmıyorum.

Bir anda kestir at diyorsun emin ol cabalayacagim

Göz araştırıyorum abla benim 2 ye yakın ikisi miyop ve astigmat var.
Odaklanamıyorum resmen bir yere bakarken gözlüksüz.
Karına başlıcam niyetliyim ona.
Bende göz içi lens yaptırmayı düşünüyorum benim iyi yüksek Ama yaş bekliyorum çizdirmek ve lazeri hiç önermiyorlar

kısır kilo yapmaz ama fazla kaçirdiysan yapar :) ölçülü ye bi kase yeterdi cani istediğinde:)
3 kaşık yedim bir kase eder ama sık aralıklarla yedim ondan olabilir belki masada kekde vardı oğulma yedirdim nokta kadar bile yemedim kendim

Şuan 46 bedenim bol giyinmeyide seviyorum tesettür için tabi 36 bedeb olsam ahhh 38 giyerim o zamanda inşaAllah

3 kaşık yedim bir kase eder ama sık aralıklarla yedim ondan olabilir belki masada kekde vardı oğulma yedirdim nokta kadar bile yemedim kendim
bi kase kısır kilo yapmaz. cani istemiştir
sık aralıklarda yediyse olmadi.
ama aç kalmamaya çalış.. yemegini az ye. :) hergün yoğurt ye bol bol. yoğurt çok güzel kilo verdiriyor.

Aynen bencede ben aç kalınca olmuyor daha öncede tecrübe ettim aslında... mesela herkes Ramazan da kilo verir ben hiç vermem insülin direncim olabilir ailede şeker zaten genetik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…