20 saat miTamam senide 4.sıraya alal8m, ama ilk 3 bizim 20 saate dayanıyoruz biz
@Minik Meleklerim biz buraya ne zaman geldik
20 saat ne?Biraz abartmış olabilirim, ama birazcık çok değil
kaptanı deryam yarın gireyim mi listeye20 saat mi
en son bizim topikte sarma yiyoduCanfeb nerdesin canım bu hafta %2,5 vericektin
Alacak verecek ne durumda
Sanki kaçamak kokuları alıyorum yakma bizi
Tamam alalim listeye canim ama duzenli menu paylasimi ve katilim bekliyorumkaptanı deryam yarın gireyim mi listeye
Ne zaman sarma yemişen son bizim topikte sarma yiyodu
gidim mii benAnam boyna gelen gelene yetisemiyom artik kim ney kimin nesi burasi neresi kaçkisi olduk
aa takımdaysam düzenli gelirim zıpzıpımTamam alalim listeye canim ama duzenli menu paylasimi ve katilim bekliyorum
Ne zaman sarma yemiş
Misafirim var canim sali 10 bin Çarşamba 12 bin adimim var sporda yarın gelicem inşallah
Liste için değil canım yiyorum şuan çok sevdiğim bişeyYarin icin listede değilsin yemek istersen yiyebilirsin canim
2 hafta deneme suresi var haftaya listeye girebilirsin
Nekadan siskosun ona gore alirizgidim mii ben
şaka şaka kovsanız gitmem şişkoyum
Ela eskilerden cnm.. ruhu şişko.. kilo veriyor gidiyor alıp geri geliyoAnam boyna gelen gelene yetisemiyom artik kim ney kimin nesi burasi neresi kaçkisi olduk
cano sarma mı yedin sen,bunlar öyle diyoMisafirim var canim sali 10 bin Çarşamba 12 bin adimim var sporda yarın gelicem inşallah
Sen piknikte ne yaptın bakim?Misafirim var canim sali 10 bin Çarşamba 12 bin adimim var sporda yarın gelicem inşallah
henüz yuvarlanmıyorum ama az kaldıNekadan siskosum ona gore aliriz
Az yemişmiş...cano sarma mı yedin sen,bunlar öyle diyo
evet zevk için alıyorum hepEla eskilerden cnm.. ruhu şişko.. kilo veriyor gidiyor alıp geri geliyo
75se aliriz ele avuca gelirsinnhenüz yuvarlanmıyorum ama az kaldı
valla yarın bi tartılayım kaç okkayım :)
75 bekliyorum ama sınavım iyi geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?