Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Merhaba herkese bugünkü menüm de pek iyi değil hala şehir dışında olduğum için. Şükür ki şimdi evimdeyim.
Sabah 08.30
1 adet simit
Öğlen 13.30
1 porsiyon menemen
2 dilim ekmek
Akşam yemek yemedim içim almadi 2 dilim karpuz yedim.
Suyu sayamadim ama eve geldikten sonra yarım saat eliptige bindim 150 puan. Yarın tartı için korkuyorum ya bu hafta pek iyi gecmedi

Yaa gerçekten mi? Nasıl küçültme peki? Büyükler miydi yoksa emzirmeye bağlı sarkma mı? Ben boyutlarından memnunum toparlatmak isterim tabi alt karnımla beraber.. 2 çocuk doğurup emzirince bozuldu her bir yerim..

Evet canim guzel olmamis hem simit hemde 2dilim ekmek

Gerçi eklesende nolurkii bu hafta tırtım
Olumlu dusun yaa eksi gelecek yarin
Evde olmamana ragmen yine guzel canim
Evine donduysen daha guzel olur artik
2 cocuk ve kilodan sonra cok normal sarkmasi canim ne zaman yaptirmayi düşünüyorsun

Buyuklerdi canım...90 -95 beden kullaniyordum ameliyat sonrası 80 oldu. Şu an 75 ...bir de minik minik kitleler vardı onları da temizledi doktor. Estetik ve genel cerrahi ikisi bir arada oldu .

Zor diyolar ya..
Yok bitanemm ya abartiyorlar. Ne ağrı ne sizi...o kadar hafifliyorsun ki...omuzlarım çökmüştü kurtuldum. Dikiş izleri de zamanla kaybolup gitti...Yazın o pişikler mahvederdi beni asıl zorluk bunlar. Çocuk düşünmüyorsan geciktirme. Bazı doktorlar süt kanallarina zarar vermeden yapıyorlar çocuk istiyorsan bile yaptırabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…