- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Oglen yapmistin canim yine mi yaptin
Evet yazmayi unuttum tarhanayi temizlerken,1saat oldu yani yaptigim bugunOglen yapmistin canim yine mi yaptin
Tamam.canim notlara ekliyorumEvet yazmayi unuttum tarhanayi temizlerken,1saat oldu yani yaptigim bugun
Gerçi eklesende nolurkii bu hafta tırtımTamam.canim notlara ekliyorum
Yaa gerçekten mi? Nasıl küçültme peki? Büyükler miydi yoksa emzirmeye bağlı sarkma mı? Ben boyutlarından memnunum toparlatmak isterim tabi alt karnımla beraber.. 2 çocuk doğurup emzirince bozuldu her bir yerim..Vişnelim külliyen yalan...kızdım doktoruna. Ben de meme küçültme ameliyatı oldum 22 kilo verdim öyle bir şey yaşamadım hatta daha da guzellesti su damlası gibi oldu . Eskisinden daha da küçüldüğü doğrudur ama sarkma yok...bu arada yaşım 51....bu mevzuda rahatlıkla söylüyorum sonra sorsan demem ama
İstersen başka kişilere de sor sarkma falan oldu mu diye için rahat etsin. Moralini bozma diyete devam 75 çok çünkü....
Evet canim guzel olmamis hem simit hemde 2dilim ekmekMerhaba herkese bugünkü menüm de pek iyi değil hala şehir dışında olduğum için. Şükür ki şimdi evimdeyim.
Sabah 08.30
1 adet simit
Öğlen 13.30
1 porsiyon menemen
2 dilim ekmek
Akşam yemek yemedim içim almadi 2 dilim karpuz yedim.
Suyu sayamadim ama eve geldikten sonra yarım saat eliptige bindim 150 puan. Yarın tartı için korkuyorum ya bu hafta pek iyi gecmedi
Gel gel senide alalim yamacimizaOhoo sevgi sözcükleri havada uçuşmuşbeni sahiplenen yok hiç çok dışlanmışım neyse artık diyetle konuşurum gidem menümü yazam
Olumlu dusun yaa eksi gelecek yarinGerçi eklesende nolurkii bu hafta tırtım
Evde olmamana ragmen yine guzel canimMerhaba herkese bugünkü menüm de pek iyi değil hala şehir dışında olduğum için. Şükür ki şimdi evimdeyim.
Sabah 08.30
1 adet simit
Öğlen 13.30
1 porsiyon menemen
2 dilim ekmek
Akşam yemek yemedim içim almadi 2 dilim karpuz yedim.
Suyu sayamadim ama eve geldikten sonra yarım saat eliptige bindim 150 puan. Yarın tartı için korkuyorum ya bu hafta pek iyi gecmedi
2 cocuk ve kilodan sonra cok normal sarkmasi canim ne zaman yaptirmayi düşünüyorsunYaa gerçekten mi? Nasıl küçültme peki? Büyükler miydi yoksa emzirmeye bağlı sarkma mı? Ben boyutlarından memnunum toparlatmak isterim tabi alt karnımla beraber.. 2 çocuk doğurup emzirince bozuldu her bir yerim..
Gel canim senide sevelimOhoo sevgi sözcükleri havada uçuşmuşbeni sahiplenen yok hiç çok dışlanmışım neyse artık diyetle konuşurum gidem menümü yazam
Param oluncaOlumlu dusun yaa eksi gelecek yarin
Evde olmamana ragmen yine guzel canim
Evine donduysen daha guzel olur artik
2 cocuk ve kilodan sonra cok normal sarkmasi canim ne zaman yaptirmayi düşünüyorsun
Cook para ama daha oglun cok kucuk az daha buyusun oyle yaptir canim cocuklara bakmasi zor olabilirParam oluncabirde eşim bırakmıyor
Buyuklerdi canım...90 -95 beden kullaniyordum ameliyat sonrası 80 oldu. Şu an 75 ...bir de minik minik kitleler vardı onları da temizledi doktor. Estetik ve genel cerrahi ikisi bir arada oldu .Yaa gerçekten mi? Nasıl küçültme peki? Büyükler miydi yoksa emzirmeye bağlı sarkma mı? Ben boyutlarından memnunum toparlatmak isterim tabi alt karnımla beraber.. 2 çocuk doğurup emzirince bozuldu her bir yerim..
Zor diyolar ya..Buyuklerdi canım...90 -95 beden kullaniyordum ameliyat sonrası 80 oldu. Şu an 75 ...bir de minik minik kitleler vardı onları da temizledi doktor. Estetik ve genel cerrahi ikisi bir arada oldu .
Afiyet olsun canim menunde sporunda guzel11 haziran
Kahvaltı 10.00Eki Görüntüle 2647509
Ara 12.00
200 ml Ayran
Öğle 14.45
Eki Görüntüle 2647508
Akşam 19.15
Eki Görüntüle 2647507
Su 3 lt
Spor 2 saat yürüyüş 6km
Zipzip- sportie
Sporla küçülür diye düşünüyorum ben ama senin rahatsızlığın sarkmadan galiba oda toparlar sporla gerçiZor diyolar ya..
Yok bitanemm ya abartiyorlar. Ne ağrı ne sizi...o kadar hafifliyorsun ki...omuzlarım çökmüştü kurtuldum. Dikiş izleri de zamanla kaybolup gitti...Yazın o pişikler mahvederdi beni asıl zorluk bunlar. Çocuk düşünmüyorsan geciktirme. Bazı doktorlar süt kanallarina zarar vermeden yapıyorlar çocuk istiyorsan bile yaptırabilirsin.Zor diyolar ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?