- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Sanki kendim çok farklıymışım gibievet zevk için alıyorum hep
Biz seni kovmadan gittin şimdide biz seni almazık kiiiiiiiigidim mii ben
şaka şaka kovsanız gitmem şişkoyum
Tamam canim bildirimi unutma sakinMisafirim var canim sali 10 bin Çarşamba 12 bin adimim var sporda yarın gelicem inşallah
Tamam canim ne yiyorsun merak ettim :)Liste için değil canım yiyorum şuan çok sevdiğim bişey
Değil miBiz seni kovmadan gittin şimdide biz seni almazık kiiiiiiiiburası kürkçü dükkanımı
Sporla kandiriyo bizi ben demiştim almayalım bunuMisafirim var canim sali 10 bin Çarşamba 12 bin adimim var sporda yarın gelicem inşallah
Kız siz taniyosunuz ben artik yetisemiyom kapiyi acık bulan geliyoBiz seni kovmadan gittin şimdide biz seni almazık kiiiiiiiiburası kürkçü dükkanımı
Bizde olmasak işler kesatSanki kendim çok farklıymışım gibi
Akşam atarım resmini şimdi dışarı çıkıyoz komşularla adımlayalımTamam canim bildirimi unutma sakin
Tamam canim ne yiyorsun merak ettim :)
Evet canim taniyoruz ekim gibi bizim takimdaydiKız siz taniyosunuz ben artik yetisemiyom kapiyi acık bulan geliyoZipzip- hep aralik birakiyosun kapıyı kapat diyorum sana
Virüs bitti tüm kapılar açılırken biz kapatamayizEvet canim taniyoruz ekim gibi bizim takimdaydi
Bugunden itibaren kapatalim kapilari
Takimdaki sinirlarda kalkti eskiden listede en fazla 15 kisi olabiliyordu o yuzden kapilari acik tutabiliriz ama bir kac yardimci bulmam gerekebilirVirüs bitti tüm kapılar açılırken biz kapatamayiz
desene YandıkVirüs bitti tüm kapılar açılırken biz kapatamayiz
Vişnelim külliyen yalan...kızdım doktoruna. Ben de meme küçültme ameliyatı oldum 22 kilo verdim öyle bir şey yaşamadım hatta daha da guzellesti su damlası gibi oldu . Eskisinden daha da küçüldüğü doğrudur ama sarkma yok...bu arada yaşım 51....bu mevzuda rahatlıkla söylüyorum sonra sorsan demem amaKızlar nasılsınız bugün doktorumla telefonla görüştüm meme küçültme ameliyatı olmuştum aralıkta dediği şey elif çok kilo vermişsin lütfen daha fazla verme memelerin sarkıcak emin ol sarkınca çok mutsuz olacaksın bu kilonda kalmanı öneriyorum sana şuan için sarkman yok fakat bu formu koruman için kilo vermeni durdurman lazım dedi.
Moral 0 ben 89 ile ameliyat oldum sordu şuan 75 im dedim okadar kiloya sarkabilirdi şanslısın dedi şaşırdım kaldım
Bu acidan dusunmemistimYardimci olan gidiyo beni bu kadar gözden çıkarmayın
sen halaaa burda olduguna göre gitmezsin bırakmazsin burayi ben giderim sen gitmezsinYardimci olan gidiyo beni bu kadar gözden çıkarmayın
Sen bırakıp gidecek misin bizisen halaaa burda olduguna göre gitmezsin bırakmazsin burayi ben giderim sen gitmezsin
Yok yok yanlış anlama benden eskiyaSen bırakıp gidecek misin bizi
Yok yok yanlış anlama benden eskiyaGulumse24 oyuzden şettim ben sizi birakmamkii siz bırakana kadar cenemi tutarsam kalirim sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?