Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Biz seni kovmadan gittin şimdide biz seni almazık kiiiiiiii burası kürkçü dükkanımı
Kız siz taniyosunuz ben artik yetisemiyom kapiyi acık bulan geliyo Zipzip- hep aralik birakiyosun kapıyı kapat diyorum sana

Vişnelim külliyen yalan...kızdım doktoruna. Ben de meme küçültme ameliyatı oldum 22 kilo verdim öyle bir şey yaşamadım hatta daha da guzellesti su damlası gibi oldu . Eskisinden daha da küçüldüğü doğrudur ama sarkma yok...bu arada yaşım 51....bu mevzuda rahatlıkla söylüyorum sonra sorsan demem ama
İstersen başka kişilere de sor sarkma falan oldu mu diye için rahat etsin. Moralini bozma diyete devam 75 çok çünkü....

Takimdaki sinirlarda kalkti eskiden listede en fazla 15 kisi olabiliyordu o yuzden kapilari acik tutabiliriz ama bir kac yardimci bulmam gerekebilir
İlk önce madamhd sen yardım etki misafirleri gitsin sana sonra yardimci olarak devam eder sonrada Gulumse24 al anca bukadar kişiyle o ugrasir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…