Sporla tam olarak toparlamiyor canimSporla küçülür diye düşünüyorum ben ama senin rahatsızlığın sarkmadan galiba oda toparlar sporla gerçi
Dışarıdan yemek zorundaydık ac kalmamak için mecburen öyle oldu. Ama akşam itibari ile evimdeyim. Yarın ve sonrasında yeniden dikkat edeceğimEvet canim guzel olmamis hem simit hemde 2dilim ekmek
Tamam canım bu hafta menülerinde katılımında guzel olursa haftaya listeyede girebilirsin
Gircem yaa girceeemmm çok motive oluyorum ben burdaTamam canım bu hafta menülerinde katılımında guzel olursa haftaya listeyede girebilirsin
Gel gel senide alalim yamacimiza
Evet Evet tek bıraktılar beni alınGel canim senide sevelim
Merhaba herkese bugünkü menüm de pek iyi değil hala şehir dışında olduğum için. Şükür ki şimdi evimdeyim.
Sabah 08.30
1 adet simit
Öğlen 13.30
1 porsiyon menemen
2 dilim ekmek
Akşam yemek yemedim içim almadi 2 dilim karpuz yedim.
Suyu sayamadim ama eve geldikten sonra yarım saat eliptige bindim 150 puan. Yarın tartı için korkuyorum ya bu hafta pek iyi gecmedi
11 haziran
Kahvaltı 10.00Eki Görüntüle 2647509
Ara 12.00
200 ml Ayran
Öğle 14.45
Eki Görüntüle 2647508
Akşam 19.15
Eki Görüntüle 2647507
Su 3 lt
Spor 2 saat yürüyüş 6km
Zipzip- sportie
canım iyiyiz çok şükür fırsat bulamadım hiç geç kalktık temizlik yaptım bugün spor yürüyüş cocukları gezdirdik falan akşam oldu
Cocuklar olunca hic isin bitmiyordur canimcanım iyiyiz çok şükür fırsat bulamadım hiç geç kalktık temizlik yaptım bugün spor yürüyüş cocukları gezdirdik falan akşam oldu
Sen nasılsın canım
Kızlar nasılsınız havalar ısındı insanın evde durası gelmiyor
Afiyet olsun canim menunde sporunda guzelEveeet. Bugünkü rapor
Sabah 10.00
1 haş yumurta
2 parmak b peynir
1 ceviz söğüş
14.30
2 kase kabak çorba
16.00
Yarım yeşil elma tarçınlı
19.00
1 kase kabak çorba
2 parmak tavuk göğsü
Spor
8 dak karın. 48 p
10 dak kalça 60p
27 dak jillian 162p
30 dak eliptik 150 p
Top 420p ❤
Zipzip- E Elif_Eylul
canım biz merkeze 3 km uzaklıktayız dağ eteklerinde yaşıyoruzCocuklar olunca hic isin bitmiyordur canim
Bende iyiyim bu ara annemler yok yemek ,bulasik derken vakit geciyor
Disari cikip rahatca gezmedim daha
Soyle bir sey oldu cokmu safim gulmeyin bana ama Ben şimdi bildirimlere basıyorum Bakıyorum hiç bildirim gelmemiş diyorum ki Allah Allah bu kızlar nerede acaba tekrardan giriyorum yine bildirim gelmemiş Allah Allah diyorum En azından birinden biri girerdi Ne oldu diyorum Beni gruptan attılar da haberim yok diyorum Sonra yine de üstüne tıkladım en sonki gelen bildirimin ve bir dünya mesaj Şu ana kadar Yarasın okudum galiba hepsini bitirdikten sonra yazacaktım ta ki bu mesajı görene kadar Kınadığınız şeyi yaşamadan ölmezsin Evet çok katılıyorum Ben sigaradan nefret ederdim bayanlara hiç yakıştıramadım ama 26 yaşında sigaraya başladım ve nasıl başladığını hiç bilmiyorum ta ki üç buçuk ay öncesine kadar da içtimEvet sigara biraz psikolojik bir durum ben dış gebelik amaliyati olduktan sonra içmeye başladım onun öncesinde kül tablasini bile yıkarken tiksinen biriydim hele bayanlara hiç yakistiramiyordum demekki neymiş kınadığını yaşamadan ölmezmissin eşimin babannesi annesi görümcem eşimin halası içiyordu çok tuhafima gitmişti çünkü bizim tarafta babam abimden hiç gormemistim burda görünce yadırgadım ama sonuç böyle oldu
Dusundumde niye koyden geri geldim kicanım biz merkeze 3 km uzaklıktayız dağ eteklerinde yaşıyoruz
Kalabalık değil yerimiz rahatca çıkıyoruz
bi biskrem versemBiz seni kovmadan gittin şimdide biz seni almazık kiiiiiiiiburası kürkçü dükkanımı
Alisirsin canim zamanla bende ilk basta nasil isledigini bilmiyordum buranin alintilara bile cevap veremiyordumSoyle bir sey oldu cokmu safim gulmeyin bana ama Ben şimdi bildirimlere basıyorum Bakıyorum hiç bildirim gelmemiş diyorum ki Allah Allah bu kızlar nerede acaba tekrardan giriyorum yine bildirim gelmemiş Allah Allah diyorum En azından birinden biri girerdi Ne oldu diyorum Beni gruptan attılar da haberim yok diyorum Sonra yine de üstüne tıkladım en sonki gelen bildirimin ve bir dünya mesaj Şu ana kadar Yarasın okudum galiba hepsini bitirdikten sonra yazacaktım ta ki bu mesajı görene kadar Kınadığınız şeyi yaşamadan ölmezsin Evet çok katılıyorum Ben sigaradan nefret ederdim bayanlara hiç yakıştıramadım ama 26 yaşında sigaraya başladım ve nasıl başladığını hiç bilmiyorum ta ki üç buçuk ay öncesine kadar da içtim
kaptanım azcık aç kapıyı sıkıştım benEvet canim taniyoruz ekim gibi bizim takimdaydi
Bugunden itibaren kapatalim kapilari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?