- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Ayyyy cokkk teşekkür ederim düşünceni yiyim seninDüşün ne kadar genç hayal etmişim seni
Düğünden önce 1 temmuz Benim doğum gunum fit bir hatun görmek istiyorum karşımdavalla şu salonlar açılırsa ki haberi geldi,1 temmuzda ablamın kızı evleniyor.eee çirkin teyze olunur mu :)
3 hafta rekor bekleyin benden,sonrasını bilemem
E Evvab getirdiTamam senide 4.sıraya alal8m, ama ilk 3 bizim 20 saate dayanıyoruz biz
Minik Duduklu Tencere biz buraya ne zaman geldik
haydi ozaman 1temmuza kadar 70 oluyosunDüğünden önce 1 temmuz Benim doğum gunum fit bir hatun görmek istiyorum karşımda
Aaa bende sen sanmisdimKızım onlar
Kesin güzel hafifledin, hatta ölçü aldıysan baya incelmişsindirYarın mantar yiycem öğlen akşamda tavuk haşlayım inşaAllah :) yarın bi tartılıyım inşaAllah vermişimdir
Gecmis olsun canimKızlar işe gidip geldim akşam yemek yedik ortalığı topladım tam oturdum kızlar ne yazmış bakayım dedim 51 sayfa ........ Zipzip- kaptanım beni ilgilendiren bir şey olunca etiketliyor sağolsun. Ortim selensu82 de etiketler beni menü ve kilo kontrolünde....geçmişi okuyamıcam kızlar mideme ağrı girdi açlıktan mıdır nedir?
Ben sadece toparlatmak istiyorum.. ama şu an maalesef yapamam.. hem korkuyorum hemde param yok ekstra olarakYok bitanemm ya abartiyorlar. Ne ağrı ne sizi...o kadar hafifliyorsun ki...omuzlarım çökmüştü kurtuldum. Dikiş izleri de zamanla kaybolup gitti...Yazın o pişikler mahvederdi beni asıl zorluk bunlar. Çocuk düşünmüyorsan geciktirme. Bazı doktorlar süt kanallarina zarar vermeden yapıyorlar çocuk istiyorsan bile yaptırabilirsin.
Çok güzel fındıkçım, gezdiğin yerlerde harikaMenü 11 haziran
Sabah saat 12nline ders vardı hocahanima bağlandık geç bitti
Haşlanmış yumurta 4 parca sucuk domates turp beyaz peynir 2 dilim wasa ekmek
Ara:yok gezdik hep
Aksam saat 5 :hamsi ızgara salata
Su :2 litre den çok
Spor:10000 adim squat bugün izin günüymüş karin brazil yatmadan önce
Zipzip- sportie
Aldım ölçüKesin güzel hafifledin, hatta ölçü aldıysan baya incelmişsindir
Ben masumumooo bizim yemek bölümü komple buraya taşınmış
belliydi zaten börekler pastalar
hep nevoşun suçu
Nevreste
Ya benimde ihyiyacim var aslinda bu kilo alma olayini gögüs buyumesinden dolayi hic istemiyorum zatenBen sadece toparlatmak istiyorum.. ama şu an maalesef yapamam.. hem korkuyorum hemde param yok ekstra olarak
Afiyet olsunsportie yaptım çorbayı çok çok az yağ ve tuz ekledim.
Bide ilk kaynarı gidince içine 1 er avuç taze nane ve dereotu ekledim.
Çok güzel oldu.
Daha önce kırmızı biber katmamıştım sarı olmuştu oda güzeld böyle kırmızıda güzel.
Şehriyesiz unsuz çorba gayet iyi.
Hoşgeldin ablacim seni takimda gormek çok guzelBen masumum
Herkese merhaba etiket olunca daldım
Hoşgeldin Nevom canımmBen masumum
Canım nice güzel mutlu yılların olsunImm birde sey bugum benim doğum günüsüm
Uhuvvvv yanisi henuz kabul edilmedim
Yaz bana merak ederim, senin sıkı takipçinimAldım ölçübakıyım yarın bii heyecanlıyım erkenmi uyusam ki
HosgeldinizBen masumum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?