sıkışmış kız yardim et
Kadınlar her daim güzeldirHe düğünde güzel giyinmek onun derdi bu haliyle bile güzel olur ki
Profildeki sensen seninde baya giderin var maşallah :))Kadınlar her daim güzeldir
Mutlu yıllar dilerim sevdiklerinle beraberOy oy anam bacim bitiremedim yaaaa pofff okunoku bitmedi geldim vallahi
kaptanım azcık aç kapıyı sıkıştım ben
Kızım onlarProfildeki sensen seninde baya giderin var maşallah :))
Tesekkur ederim canimMutlu yıllar dilerim sevdiklerinle beraber
Tesekkur deerim canimNice mutlu senelere canim iykiii doğdunpasta var burda ama yiyesin diye koymadim bugun persembe yarin yersin
Doğum günün kutlu olsun ikizler hatunuImm birde sey bugum benim doğum günüsüm
Uhuvvvv yanisi henuz kabul edilmedim
Burasi neresi bayildimmŞimdi geldik 10000 adim kaptanımZipzip- Eki Görüntüle 2647571 Eki Görüntüle 2647571 Eki Görüntüle 2647572
Ay çok sağol içime su serptin araştırıcam daha detaylı abalVişnelim külliyen yalan...kızdım doktoruna. Ben de meme küçültme ameliyatı oldum 22 kilo verdim öyle bir şey yaşamadım hatta daha da guzellesti su damlası gibi oldu . Eskisinden daha da küçüldüğü doğrudur ama sarkma yok...bu arada yaşım 51....bu mevzuda rahatlıkla söylüyorum sonra sorsan demem ama
İstersen başka kişilere de sor sarkma falan oldu mu diye için rahat etsin. Moralini bozma diyete devam 75 çok çünkü....
Şelaleye gittik canim almanyadayim ben izine gidemiyoruz bu sene koronadan sebep onun için burda geziyoruz doğayı çok severimBurasi neresi bayildimm
Cok guzelmisssŞelaleye gittik canim almanyadayim ben izine gidemiyoruz bu sene koronadan sebep onun için burda geziyoruz doğayı çok severim
Araştır tabi....çok sevineceksin. Bak yaptırdıktan sonra deldirmek yok. O zaman sarkar mi garanti verememAy çok sağol içime su serptin araştırıcam daha detaylı abal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?