Ama kız güzelliğini anneden aldığı için doğal olarak yine size iltifat etmiş oluyorumBilemedinkiiikızım ikiside ayyyy nekadanda güzel olurdu ben ve gençliğim geri gelse
Ben 37yasinda 3çocuk annesiyim 18yasinda kizim,14yasinda Oğlum,1buçuk yasinda minnagim var
Gule gule kullan ablacimGeldim bende gezdik biraz banyoya hali ve tava aldım işimi yaptım yemek yedik yoğurt için sütü kaynattım cay içecem şimdi sizler naptiniz kaçıncı olduk kaptanımZipzip-
Teşekkür ederim canim osenin güzelliginAma kız güzelliğini anneden aldığı için doğal olarak yine size iltifat etmiş oluyorumayyyy maşallah yaaa Allah sizlere bağışlasın ❤❤❤ 3 kardeş olmak çok güzel birşey
2.olmakta bir gururdurGule gule kullan ablacim
2.olduk bu hafta
Yaaaaa süper süperTeşekkür ederim canim osenin güzelligin
Amin inşallah,Allah cumlemizin cocuklarini bağislasin,sonuncusu 13sene sonra geldide biraz
Kesinlikle ilk 3 de olmak cook guzel2.olmakta bir gururdur
Gecen hafta 77.0
Bu hafta 76.3
Fark -300
Cok ozur dilerim telefon yoktu yazamadim bi turlu
bizde 3kız Kardeş en son erkek olmuş,ablam,ben,kızkardesim,ensonununda bulmus annem erkekiYaaaaa süper süperiyi ki gelmiş minik. Biz de 3 kardeşiz iyi ki 3 olmuşuz
Haftaya 1. Oluruz kaptanım sen merak etmeGule gule kullan ablacim
2.olduk bu hafta
Ayni bizbizde 3kız Kardeş en son erkek olmuş,ablam,ben,kızkardesim,ensonununda bulmus annem erkeki
İyi ki bulmuşbizde 3kız Kardeş en son erkek olmuş,ablam,ben,kızkardesim,ensonununda bulmus annem erkeki
Heeee iste nekadanda ortak yönümüz var bizim senleAyni biz
yokkk artik 7de neeeİyi ki bulmuşteyzemin 6 tane kızı var eniştem hissediyorum 7 erkek olcak demiş ama teyzem vazgeçmiş
Doğru kivi harika bir muadil. Kabızlığa da çok iyi geliyor. Olgununu bulmak lazım kamaşmamasi için .Muadil olarak kivi , ağzın burnun kamaşıyo ama
Benim diyetisyenim vermişti 5. Hafta listesindeydi sanırım
Adam hep erkeği bulmak umuduyla yapmış işteyokkk artik 7de neee
Storlar akşam takilacak matkap işi var usta gelecek salonu taktim Eki Görüntüle 2647988
sen ilk önce misafirlerini kovalada öyle verherşeye göz dikme
Gel canim sensiz buraların tadi çıkmıyoGüle güle güzel günlerde kullan canım
900 km öteden gelmiş anam bacım yılda bikaç kez görüyom zaten niye kovayım
Sen hayırdır bacı geçmişe bakıyorum herkese bi atar gider bi vurmalar fazla serbestlik buldun sankiaz kaldı pazar günü gelecem nasipse. Bol bol öpecem seni o zaman
Dur biraz gıcıklık yapayım findiğima.Geldim bende gezdik biraz banyoya hali ve tava aldım işimi yaptım yemek yedik yoğurt için sütü kaynattım cay içecem şimdi sizler naptiniz kaçıncı olduk kaptanımZipzip-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?