eylülcüm anlıyorum zaman az diye hzlı vermeye çalışıyorsun az yiyip ama ögünlerine salatave yogurt eklemelisin çok yavan menülerin . inan salata ve yogurtla daha kolay kilo verirsin hemde az yiyip bünyeni durdurmassın .:umursamaz:ayrıca hiç meyvede yemiyorsun . bu beslenmen saglıksız olmaya başladı haberin olsun ..
hoşgeldinnnn olumunekankayizsmile istediğin kiloya en kısa zamanda ve sağlıklı bir şekilde ulaşman dileğiyle,bu takımda bunu başaracağına eminim :lepi:Herkese selamlar.. a.s.
aeben ve Naz ; ikinize de çok teşekkürler. a.s. Hakkımdaki olumlu ön görüşünüzü ve güveninizi boşa çıkarmayacağım.
Deneme haftası nasıl oluyor diye sorsam yardımcı olabilirmisiniz? Bugün itibariyle ben 80 kiloyum. Bir sonraki hafta Cuma günü sabah sanırım tartılıp bildirmem gerekli. Bunun haricinde burada kilo vermek adına günümüzü nasıl geçirdiğimizi anlatmalıyız. Ve bazı genel sohbetleri de asıl konumuzdan uzaklaşmadan burada yapıyoruz sanırım. Benden bu deneme süresinde beklenen başka birşey var mı acaba? Eğer takım için kabul edilirsem de yarışmaya bir sonraki haftadan mı başlıyorum? Yoksa bu haftaki performansım da dahil olacak mı?
Hepimize bu yolda kolay gelsin.. Tez zamanda kaynaşabilmek dileğiyle.. :1rolleyes:
bu hafta durumlar pek iç açıcı görünmüyor ben de dahil olmak üzere.
kilo verenleri tebrik ediyorum.bu hafta birkaçımızın regl dönemine denk
geldi ondan da basküle yansımadı galiba verdiklerimiz.neyse haftaya daha iyi olacak inşallah.
bu arada aklıma birşey geldi bugüne kadar genellikle diyet yapmaya başladığımda 2-3 haftada pes ederdim bu sefer öyle olmadı ve bunda bu takımın çok büyük payı var.buraya karşı kendimi sorumlu hissettiğim için ufak tefek kaçamaklar dışında hiç bozmuyorum diyeti.bu yüzden tüm gruba teşekkür ederim motivasyon ve tavsiyeler için.
sende hoşgeldin takıma canımbirlikte üstesinden gelicez a.s.YAA KIZLAR HEPİNİZE ÇOOK ÇOOOOOOK TEŞEKKÜR EDERİMM 6. TAKIMIN BİR BİREYİ OLABİLDİM YAAA İNANAMIYORUM SİZLER ÇOK İYİSİNİZZ
:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
delikafadulden delikafadulden delikafadulden
kıalarrrrr size süper bi haberim varrrrrrrrr........ seviçten ağlıyorum...yazamıyorum bile
kpss tercihleri belli oldu...tamerimm çorumu kazandı yaa...hala şoktayım inanamıyorum
6.TAKIM 159.ETAP
aeben ( 61,3 / 60,5 / 0,8 / 1,31 % )
Naz ( 61,0 / 61,0 / 0,00 / 0,00 % )
simerenya ( 85,3 geri dönmek üzere ayrıldı
lilyum ( 72,2 / 72,2 / 0,00 / 0,00 % )
sultan_gibi ( 58,7 / 58,5 / 0,2 / 0,34 % )
derya_lim ( 73,0 / 73,0 / 0,00 / 0,00 % )
suura ( 85,2 / 84,4 / 0,8 / 0,94 % )
eddoras ( 70,0 / 70,0 / 0,00 / 0,00 % )
mmmf27 ( 54,5 / 53,2 / 1,3 / 2,39 % ) mezun oldu .
eylulums ( 67,6 / 67,5 / 0,1 / 0,15 % )
kirazz_z ( 73,0 / 76,7 / -3,7 / - 5,07 % ) eski üye
yumukum ( 76,0 / 84,0 / -8,0 / -10,53 % ) eski üye
şekerkizz2009 ( 82,6 / 82,2 / 0,4 / 0,48 % ) yeni üye
6.TAKIM TOPLAM KİLO ( 835,1 / 843,2 / -8,1 / -0,97 % )
evet kızlar listemizin son hali
Ablacım hoşgelsın aramızaa kaydirigubbakcemile5 olumunekankayizsmile :içelim:
nazzoo aramıza hoşgeldin.kısa sürede grupla kaynaşacağına ve kilo vereceğine hiç şüphem yok.
hoşgeldinnnn olumunekankayizsmile istediğin kiloya en kısa zamanda ve sağlıklı bir şekilde ulaşman dileğiyle,bu takımda bunu başaracağına eminim :lepi:
canım hoşgeldin.a.s.a.s...tez zamanda kaynaşacağına eminim...takımdaki herkes çok sıcakkanlıdır...nazlıcım takım kaptanı bende yardımcısıyım...sen zaten yapılması gerekenleri sölemişsin,her cuma 11,30 a kadar bize kilonu bildirmen gerekiyo,bu hafta deneme haftan olucak,bu haftaki performansına göre haftaya cuma listeye yazılacaksın tatlım...
ayrıca paylaşım çok önemli bizim için nazocum,hergün menülerimizi aktivitelerimizi yazıyoruz birbirimizi değerlendiriyoruz,haa sadece sanmaki kilo konuşuyoruz,dertlerimizi,sıkıntılarmızı,sevinçlerimizi kısaca herşeyimizi paylaşıyoruz burdaa.sa.s
6.takım ailesine tekrar hoşgeldin nazocummopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hoş geldin nozo ...:1hug:
seni tebrik ederim nazo ... bunca zamandır burdayım ilkkez yeni bir üyenin kuralları kendiliginden sıraladıgını görüyorum ...kaydirigubbakcemile5
ve tüm yazdıklarına sadece EVET diye cevap vermem yeterli olcak sanırım ...:lepi:
aslında takım için bekleyen üyelerimiz var ama kısmet sanaymış . gördügüm kadarıylada yanılmamışım ..
iyi gecelerrrr...takım sondan birinci olmuş galiba ben yaptımmmm :1ninca: kaydirigubbakcemile3 nasılsınız bakalım anca eve girdim,öğlen yazmıştım henüz geçmişe bakamadım mesajım gitmişmi,kk ile ilgili bir sorun yaşıyorum sürekli sayfa hatası veriyo,evettt nerde kalmıştık tam gaz deevam startı verdim takımla ve sizle birlikte :lepi: bugünü defterden sildim dışarda eltimde bütün gün zararlı şeyler yedikten sonra yarın sabah itibariyle başlıyorum hem spora hem sağlıklı beslenmeye aralarda ne kadar yapmaya çalışsamda takım ruhu olmadan sallamalar oluyor inş. tekrar eski günlere dönerim geçen sene 70lere kadar düşmüş olan ben nerdeyse eski kiloma döndüm utanç verici bişey mafoldumben ama yine yeniden diyorumbi geçmişe bakayım geleyim..
a.s.Ve gelelim bugün ne yaptığıma ne ettiğime..
Çalışıyorum demiştim başvuru mesajımda. Yani normalde memurum çalışıyorum ama daha işe başlamadım. Doğum iznim bitiyor salı günü. Çarşamba işe başlıyorum. Çarşambaya kadar olan programım evde , sonrası iş ve evde geçecek..
Kahvaltı :
Domates,salatalık,biber,maydanoz ve naneden oluşan yağsız bir salatavari bişi kaydirigubbakcemile3
Bir dilim kepek ekmeği (Kendisi 50 gr çekiyordu)
Labne light peynir (30 gr-gayet makul kaloriye ve yağ oranına sahip,tadını da beğeniyorum)
Katı kaynamış yumurta (Kahvaltımdaki en baba kalem bu-guzel tok tutuyor)
Ara : Aslında iyi doymuştum o yüzden sadece 1 kayısı yedim
Öğlen :
1 tabak haşlanmış börülce (yağsız)
2 dilim karpuz
Ara : Yağsız süt ve peksimet
Akşam :
Çok az yağla pişirilmiş kabak kavurması (aslında yağ oranı az olduğu için kabak haşlaması da denebilir)
100 gr haşlanmış tavuk fleto (derisiz yağsız tuzsuz tatsız) kaydirigubbakcemile3
1 dilim kepek ekmeği (30 gr çekti)
Ara : Kiraz kayısı ve karpuzdan oluşan bir meyve tabağı
Gün sonunda aldığım kalori 1300..
Aktiviteler :
1-Göbek ve basen eritmek isteyenlerin topiğindeki tüm hareketlerin hepsini sayılarına uyarak yaptım..
2-10 dk hullahop çevirdim. 90 cm ve metal kendisi. Baya yaktırıyor.
3-Koşu bandında 45 dk ellerimde 1.5'er kg lık ağırlıklarla tempolu bir şekilde yürüdüm.
Bebek baktım,yemek yaptım,evle ilgilendim bunları yazmaya gerek yok sanırım. Kadınsan bunlar görev olduğu için belli yerden sonra kalori yaktırmıyor. kaydirigubbakcemile3
Güzel bir gündü bence hedefim için. Birazdan yatıp yarın için enerji toplamalıyım. Herkese iyi geceler arkadaşlar...
GÜNAYDINNNNNNN KIZLARRRRRR
SABAH SABAH 30 DK LIK TEMPOLU YÜRÜŞÜMÜ YAPTIM VE GELDIMMMM :dance: :dance:
MENÜMM
kalkar kalkmaz sirkeli ılık suyumu içtimm
kahvaltı
1 domates
1 salata
2 haşlanmış patates
1 ince dilim kepekli ekmek
ara
biraz karpuz
4 tane ekşi erik
öğlen
4-5 kaşık taze fasülye yemeği
bol salata
cacık
ara
yeşil çay
3 kayısı
akşam
3 kaşık patlıcan yemeği
bol salata
yoğurt
ekşi yeşil elma
2,5 litre su gün boyu içtim
canlı müzikle oynadımm süper ter attım
50 tane mekik çektim
20 şer tane sağ ve sol yanlarımı çalıştırdım yana doğru eğilerek kasların harekete geçmesinde birebir
günaydın tatlı fıstıklar
diğer takımlar şok olmuştur bu hafta
günaydın elifimmopuyorumnanaktan sen ne zaman dönmeyi düşünüyosun canımcımkaydirigubbakcemile5
günaydınnnn ......
harikasın nazom yanlız küçük uyarılarım olcak ...yerimsenibena.s.Ve gelelim bugün ne yaptığıma ne ettiğime..
Çalışıyorum demiştim başvuru mesajımda. Yani normalde memurum çalışıyorum ama daha işe başlamadım. Doğum iznim bitiyor salı günü. Çarşamba işe başlıyorum. Çarşambaya kadar olan programım evde , sonrası iş ve evde geçecek..
Kahvaltı :
Domates,salatalık,biber,maydanoz ve naneden oluşan yağsız bir salatavari bişi kaydirigubbakcemile3
Bir dilim kepek ekmeği (Kendisi 50 gr çekiyordu)
Labne light peynir (30 gr-gayet makul kaloriye ve yağ oranına sahip,tadını da beğeniyorum)
Katı kaynamış yumurta (Kahvaltımdaki en baba kalem bu-guzel tok tutuyor)
Ara : Aslında iyi doymuştum o yüzden sadece 1 kayısı yedim
Öğlen :
1 tabak haşlanmış börülce (yağsız)
2 dilim karpuz
Ara : Yağsız süt ve peksimet
Akşam :
Çok az yağla pişirilmiş kabak kavurması (aslında yağ oranı az olduğu için kabak haşlaması da denebilir)
100 gr haşlanmış tavuk fleto (derisiz yağsız tuzsuz tatsız) kaydirigubbakcemile3
1 dilim kepek ekmeği (30 gr çekti)
Ara : Kiraz kayısı ve karpuzdan oluşan bir meyve tabağı
Gün sonunda aldığım kalori 1300..
Aktiviteler :
1-Göbek ve basen eritmek isteyenlerin topiğindeki tüm hareketlerin hepsini sayılarına uyarak yaptım..
2-10 dk hullahop çevirdim. 90 cm ve metal kendisi. Baya yaktırıyor.
3-Koşu bandında 45 dk ellerimde 1.5'er kg lık ağırlıklarla tempolu bir şekilde yürüdüm.
Bebek baktım,yemek yaptım,evle ilgilendim bunları yazmaya gerek yok sanırım. Kadınsan bunlar görev olduğu için belli yerden sonra kalori yaktırmıyor. kaydirigubbakcemile3
Güzel bir gündü bence hedefim için. Birazdan yatıp yarın için enerji toplamalıyım. Herkese iyi geceler arkadaşlar...
GÜNAYDIN ŞEKERLıK .opuyorumnanaktanGÜNAYDINNNNNNN KIZLARRRRRR
SABAH SABAH 30 DK LIK TEMPOLU YÜRÜŞÜMÜ YAPTIM VE GELDIMMMM :dance: :dance:
ŞEKERLıK MENÜN HARıKA OLMUŞ TEK OLMAYAN SABAH YEDıGıN PAtAT .MENÜMM
kalkar kalkmaz sirkeli ılık suyumu içtimm
kahvaltı
1 domates
1 salata
2 haşlanmış patates
1 ince dilim kepekli ekmek
ara
biraz karpuz
4 tane ekşi erik
öğlen
4-5 kaşık taze fasülye yemeği
bol salata
cacık
ara
yeşil çay
3 kayısı
akşam
3 kaşık patlıcan yemeği
bol salata
yoğurt
ekşi yeşil elma
2,5 litre su gün boyu içtim
canlı müzikle oynadımm süper ter attım
50 tane mekik çektim
20 şer tane sağ ve sol yanlarımı çalıştırdım yana doğru eğilerek kasların harekete geçmesinde birebir
kırmızı ...günaydın fıstıklar...harika bi güne daha başladım...bundan sonra benim için hergün çok daha güzel olucak
hemen dünki menümü yazayım
kahvaltı
2 dilim denge lıght
kk kadar peynir
3-4 zeytin
domates,salatalık
marul,maydonoz
ara
5 ad kayısı
öğle
1 tavuk pirzola
2 kaşık pilav
büyük tabak salata
ara
1 kase yoğurt içine
3 kayısı,1 minik şeftali
ara
1 kase beyaz leblebi
akşam
yemek canım istemedi
1 kase kiraz,1 elma
ara
günün sürprizi:kedi:
yarım kağıt helva arasına 2 top dondurma (ama ne yapıyım aşkımın gelişini kutluyoduk,nazarlık olsun)
3,5 litre su,1 bardak yeşil çay
aktivite...sabah 1,5 saaat tempolu yürüyüş
akşam 40 dakika tempolu yüüyüş
akşama kadar en 1000 kere kolları göğüste birleştirme hareketi
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3günaydın tatlı fıstıklar
diğer takımlar şok olmuştur bu hafta
canım ben takıma dönmem heralde artık
döncek olsam da almayın benim gibi tembeli ohaoldumsmile
biz alırızda senin toto sıkıya gelmez .:1closedeyes::roflol::roflol:
günaydın ablam Şeniz
Bu akşam kız arkadaşımın nişanı varrrrrr zemuszemus zemuszemus zemuszemus
çok süslüü olmam lazımm uzun zamandır görüşemediğim arkadaşlarımı da görücemm
hemde kurtlarımı dökcemmm kaydirigubbakcemile5
bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?