Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aslında meyve yiyorum aralarda karpuz,elma,kayısı genellikle ama buraya yazmıyorum onları da yazarım artık.ya yoğurdu da inan sen söylemesen ben hatırlamıyorum.özellikle yoğurt alıyorum ama sofraya koymak aklıma gelmiyor.yarın kesin yoğurt olacak menümde.tavsiyeler için teşekkürler...

iyi gecelerrrr...takım sondan birinci olmuş galiba ben yaptımmmm :1ninca: kaydirigubbakcemile3 nasılsınız bakalım anca eve girdim,öğlen yazmıştım henüz geçmişe bakamadım mesajım gitmişmi,kk ile ilgili bir sorun yaşıyorum sürekli sayfa hatası veriyo,evettt nerde kalmıştık tam gaz deevam startı verdim takımla ve sizle birlikte :lepi: bugünü defterden sildim dışarda eltimde bütün gün zararlı şeyler yedikten sonra yarın sabah itibariyle başlıyorum hem spora hem sağlıklı beslenmeye aralarda ne kadar yapmaya çalışsamda takım ruhu olmadan sallamalar oluyor inş. tekrar eski günlere dönerim geçen sene 70lere kadar düşmüş olan ben nerdeyse eski kiloma döndüm utanç verici bişey mafoldumben ama yine yeniden diyorum bi geçmişe bakayım geleyim..

hoşgeldinnnn olumunekankayizsmile istediğin kiloya en kısa zamanda ve sağlıklı bir şekilde ulaşman dileğiyle,bu takımda bunu başaracağına eminim :lepi:

:lepi: :lepi: aynen katılıyorum canım kaydirigubbakcemile5
sende hoşgeldin takıma canımbirlikte üstesinden gelicez a.s.
kıalarrrrr size süper bi haberim varrrrrrrrr........ seviçten ağlıyorum...yazamıyorum bile

kpss tercihleri belli oldu...tamerimm çorumu kazandı yaa...hala şoktayım inanamıyorum

kirazcım çok sevindim gülüm,Allah hep böyle gönlüne göre versin bitanem, Şeniz

akannehir akannehir :2: delikafadulden takımı gümletmişim resmen :1ninca:

Ablacım hoşgelsın aramızaa kaydirigubbakcemile5 olumunekankayizsmile :içelim:

nazzoo aramıza hoşgeldin.kısa sürede grupla kaynaşacağına ve kilo vereceğine hiç şüphem yok.

hoşgeldinnnn olumunekankayizsmile istediğin kiloya en kısa zamanda ve sağlıklı bir şekilde ulaşman dileğiyle,bu takımda bunu başaracağına eminim :lepi:

Bu sıcak karşılama için çok teşekkürler bayanlar. :asigim: a.s. İnşallah herşey istediğimiz gibi olur. Biraz gecmişi okudum. Takım olarak cok azimliyiz. Bu harika. Çok güzel olacak herşey. :lepi: sositososito

Hoşbuldum canımm , kaptanımm . :1hug: Açıklamalar için çok çok sağol. a.s. Herşeyi kavradım artık. Azmimle listeye terfi edebileceğimi düşünüyorum. Haydi bismillah o zamannn. :1rolleyes:

Hoşbuldummmm. :1hug: Valla burda olmaktan çok mutluyum canım. Allahın izniyle güvenini boşa çıkarmayacağım. kaydirigubbakcemile5 İnanırmısın gözüme burayı kestirmiştim. Başvuru yazımı yazdıktan sonra dünden bugüne beklerken inceleme yapmıştım ve burda olmayı çok istemiştim. Gönlümden geçen oldu. Valla takıma girmek için de elimden gelenin en iyisini yapacağım artık. kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt

Dünden beri okuyorum elbet eksiklerim vardır ama sizlerin yardımıyla acemiliği de tez zamanda aşarım diyorum. :1rolleyes:

Tekrar teşekkürler aeben. a.s. Çok mutlu ettin beni. :teytey:

Ve kaptanımız Naz ; teşekkürlerrrrr. a.s.

a.s.Ve gelelim bugün ne yaptığıma ne ettiğime..

Çalışıyorum demiştim başvuru mesajımda. Yani normalde memurum çalışıyorum ama daha işe başlamadım. Doğum iznim bitiyor salı günü. Çarşamba işe başlıyorum. Çarşambaya kadar olan programım evde , sonrası iş ve evde geçecek..

Kahvaltı :

Domates,salatalık,biber,maydanoz ve naneden oluşan yağsız bir salatavari bişi kaydirigubbakcemile3
Bir dilim kepek ekmeği (Kendisi 50 gr çekiyordu)
Labne light peynir (30 gr-gayet makul kaloriye ve yağ oranına sahip,tadını da beğeniyorum)
Katı kaynamış yumurta (Kahvaltımdaki en baba kalem bu-guzel tok tutuyor)

Ara : Aslında iyi doymuştum o yüzden sadece 1 kayısı yedim

Öğlen :

1 tabak haşlanmış börülce (yağsız)
2 dilim karpuz

Ara : Yağsız süt ve peksimet

Akşam :

Çok az yağla pişirilmiş kabak kavurması (aslında yağ oranı az olduğu için kabak haşlaması da denebilir)
100 gr haşlanmış tavuk fleto (derisiz yağsız tuzsuz tatsız) kaydirigubbakcemile3
1 dilim kepek ekmeği (30 gr çekti)

Ara : Kiraz kayısı ve karpuzdan oluşan bir meyve tabağı

Gün sonunda aldığım kalori 1300..

Aktiviteler :

1-Göbek ve basen eritmek isteyenlerin topiğindeki tüm hareketlerin hepsini sayılarına uyarak yaptım..

2-10 dk hullahop çevirdim. 90 cm ve metal kendisi. Baya yaktırıyor.

3-Koşu bandında 45 dk ellerimde 1.5'er kg lık ağırlıklarla tempolu bir şekilde yürüdüm.

Bebek baktım,yemek yaptım,evle ilgilendim bunları yazmaya gerek yok sanırım. Kadınsan bunlar görev olduğu için belli yerden sonra kalori yaktırmıyor. kaydirigubbakcemile3

Güzel bir gündü bence hedefim için. Birazdan yatıp yarın için enerji toplamalıyım. Herkese iyi geceler arkadaşlar...

MENÜMM
kalkar kalkmaz sirkeli ılık suyumu içtimm

kahvaltı
1 domates
1 salata
2 haşlanmış patates
1 ince dilim kepekli ekmek

ara
biraz karpuz
4 tane ekşi erik

öğlen
4-5 kaşık taze fasülye yemeği
bol salata
cacık

ara
yeşil çay
3 kayısı

akşam
3 kaşık patlıcan yemeği
bol salata
yoğurt

ekşi yeşil elma

2,5 litre su gün boyu içtim

canlı müzikle oynadımm süper ter attım
50 tane mekik çektim
20 şer tane sağ ve sol yanlarımı çalıştırdım yana doğru eğilerek kasların harekete geçmesinde birebir

günaydın fıstıklar...harika bi güne daha başladım...bundan sonra benim için hergün çok daha güzel olucak

hemen dünki menümü yazayım

kahvaltı
2 dilim denge lıght
kk kadar peynir
3-4 zeytin
domates,salatalık
marul,maydonoz

ara
5 ad kayısı

öğle
1 tavuk pirzola
2 kaşık pilav
büyük tabak salata

ara
1 kase yoğurt içine
3 kayısı,1 minik şeftali

ara
1 kase beyaz leblebi

akşam
yemek canım istemedi
1 kase kiraz,1 elma

ara
günün sürprizi:kedi:
yarım kağıt helva arasına 2 top dondurma (ama ne yapıyım aşkımın gelişini kutluyoduk,nazarlık olsun)

3,5 litre su,1 bardak yeşil çay

aktivite...sabah 1,5 saaat tempolu yürüyüş
akşam 40 dakika tempolu yüüyüş
akşama kadar en 1000 kere kolları göğüste birleştirme hareketi

yumukum kıı ikimiz gümlettik bu hafta takımı...ama haftaya telafi etcez dimi canımcım..:lepi:.ben 68 lere inmiştim sen 70 lere unutmadım o günleri...hadi bakalım tekrardan start aldık canım,hayırlı uğurlu olsunzemuszemuszemuszemus

menü aktivite herşey süper nazocum:lepi::lepi:maşallah diyorum sana,inş.hedefine kısa sürede ulaşacaksın bidaha kiloları almamak üzere:Saruboceq::Saruboceq:[/
I]

GÜNAYDINNNNNNN KIZLARRRRRR

SABAH SABAH 30 DK LIK TEMPOLU YÜRÜŞÜMÜ YAPTIM VE GELDIMMMM :dance: :dance:

günaydın tatlım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan şekercim menün güzel,sadece kahvaltına takıldım hem haşlanmış patates,hem ekmek ikiside karbonhidrat biliyosun,patates yerine peynir yeseydin süper olurmuş,ama onun dışında harikasın,ohhh döktürmüşüzdebu arada kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

harikasın nazom yanlız küçük uyarılarım olcak ...yerimseniben

ekmegi kepek ekmek yeme kepek ekmek sadece beyaz ekmege kepek katılmış ekmektir . yani besin degeri düşüktür ayrıca kan şekeride yüksektir . onun yerine tam ekmekleri dene tambuğday gibi.
sabah iyi doyduiesen neden ara yapıyorsun .ki?? iyi yapılmış sabah kavaltısının ardından ara yapmaya gerek yoktur ,acıkmıyorsan tabi...
akşamın harika olmuş ...alkisalkisalkis
sporlarında ..hihoyyyt
yanlız bu konudada uyarım var o göbüş yarışındaki bir çok hareket baya tehlikeli geçen senelerde bende üyeydim o topige sonra belimi incittim ve bıraktım şimdi anlıyorum baya tehlikeli oldugunu helede sopayla yanlara egilme hareketini pek tavsiye etmem DıKKAT .

SEN BU TEMPO VE AZıMLE TEZ ZAMANDA HEDEFıNDE OLURSUN NAZOM MERAK ETME ...:1hug:

GÜNAYDINNNNNNN KIZLARRRRRR

SABAH SABAH 30 DK LIK TEMPOLU YÜRÜŞÜMÜ YAPTIM VE GELDIMMMM :dance: :dance:
GÜNAYDIN ŞEKERLıK .opuyorumnanaktan
ŞEKERLıK MENÜN HARıKA OLMUŞ TEK OLMAYAN SABAH YEDıGıN PAtAT .lmaznun yerine protein almalıydın . (peynir .yumurta vs .)
günden güne oturuyor listelerin aferin sana .kaydirigubbakcemile5:1hug:
kırmızıyla yazdıgım hareket işte nazoya bahsettgim hareketti yapmayın derim başka hareketler bulun .
ekmek konusundada nazoya dediklerim sanada geçerli kepek ekmek yemeyin tam ekmek alın .kaydirigubbakcemile5
kırmızı ...
öyleden sonra araların çok oldugundan akşamı atlamışın kirazım ....
ne akşamı atla nede bu kadar çok ara yap . kırmızılarınada bişi demiyorum sedece cısss diyorum ...:tomato:
günaydın tatlı fıstıklar

diğer takımlar şok olmuştur bu hafta
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım ben takıma dönmem heralde artık
döncek olsam da almayın benim gibi tembeli ohaoldumsmile
biz alırızda senin toto sıkıya gelmez .:1closedeyes::roflol::roflol:
günaydın ablam Şeniz

günaydın ablası .ŞenizŞenizŞenizŞeniz

Son düzenleme:
Bu akşam kız arkadaşımın nişanı varrrrrr zemuszemus zemuszemus zemuszemus
çok süslüü olmam lazımm uzun zamandır görüşemediğim arkadaşlarımı da görücemm
hemde kurtlarımı dökcemmm kaydirigubbakcemile5
bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile

Hadi kıslar ben kaçar ..

3 bebe sıra bekliyor pc de ögleden sonrada vOleybolları var salona götürecegim küçükleri . Hayırlı hafta sonları .opuyorumnanaktan
Hafta sonu cozutmayın ha . Bu hafta sondan 1. Olduk haftaya tekrar en üsssstünden 1. Lik isterim ona göre totolarınızı sıkın .....:roflol::roflol::roflol:

ohhhhhhh döktür şekercimmkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2bende çok kurlandım yaa,benimde 2 temmuzda arkadaşımın düğünü var...o zamana saklıyom kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…