yok yumukum 500gr deyip geçme nerde bende her hafta kilo verecek bünye .kaydirigubbakcemile3ayrıca hedef aşagı çekilecek 58 e.laelaelaelaelaeanlıycan benim mezuniyet daha sürerrrrr.:roflol::roflol::roflol:
TEZ ESKİSİN ,ÇABUK DEGİŞSİN YUMUKUM ...kaydirigubbakcemile5sen halledersin azimli kadınsın sen,bu arada çizelgemi yaptım diyete başladığım ilk kilomu yazmadım 87yi farkedermiki CADIARZU
TEZ ESKİSİN ,ÇABUK DEGİŞSİN YUMUKUM ...kaydirigubbakcemile5
maytabım harikasın tekrar kutlarım arkadaşım .....
.http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/126756-cuma-zayiflama-yarismasi-mezunlari-25.html
aramiza hosgeldin canim.pisman olmayacaksin 6. takima geldigine
nazocum özgürsün güzlim nere istiyorsan yaz ...kaydirigubbakcemile3
nerdeeee 103 kiloyla doğuma gittim 10 kilo kendiliğinden gittiişte öyle birşeyyyyy...bu analık .:ecrin_bebek:
93--72= 21 kilocukmu aldın . ... ...-tatlicadiarzu- şükredek listeye yansımayacak ..kaydirigubbakcemile3.
93 kiloyumsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
aslında92 de diyebiliriz küsüratı varkaydirigubbakcemile3
kızım uslu sayılır uykusuz geceler geçiriyioruz ama yinede 3 saat uyuyabiliyorum onu yapamayan anneler de varmışeyvahedigeldismile
aman be aebencim onun için herşeye değer Kessen acımaz derler ya öyle kesse acımaz:kedi:
ayy sağol canım bende karnemi bekliyodum merakla
herkese selamhepinize mutlu pazarlar opuyorumnanaktan izmir yine kapalı bugünde dünde yağmurluydu akşama yine başlar gök gürlüyo bilmiyorumkismile pazar olması nedeniyle kimsecikler yok sanırım,bende gideyim bari
anammm gök delindi sanki eyvahedigeldismile
ben de tam gününü bulmuşum ,koltukları sildim halıları silcem
ne zaman cam silmeye kalksam yağmur yağıyo:roflol:
Canllaaaaaar yeni sloganımııı sizlerle paylaşmak istiyorummm
Şimdilik obez, kışa lopez :lepi:
sempatiksalakcinni:jeyyar:
Canllaaaaaar yeni sloganımııı sizlerle paylaşmak istiyorummm
Şimdilik obez, kışa lopez :lepi:
sempatiksalakcinni:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?