selamlar..kahvaltımı yaptım geldim,nasılsınız bakalım..
GÜNAYDINNNNNNN KIZLARRRRRR
SABAH SABAH 30 DK LIK TEMPOLU YÜRÜŞÜMÜ YAPTIM VE GELDIMMMM :dance: :dance:
MENÜMM
kalkar kalkmaz sirkeli ılık suyumu içtimm
kahvaltı
1 domates
1 salata
2 haşlanmış patates
1 ince dilim kepekli ekmek
ara
biraz karpuz
4 tane ekşi erik
öğlen
4-5 kaşık taze fasülye yemeği
bol salata
cacık
ara
yeşil çay
3 kayısı
akşam
3 kaşık patlıcan yemeği
bol salata
yoğurt
ekşi yeşil elma
2,5 litre su gün boyu içtim
canlı müzikle oynadımm süper ter attım
50 tane mekik çektim
20 şer tane sağ ve sol yanlarımı çalıştırdım yana doğru eğilerek kasların harekete geçmesinde birebir
Bu akşam kız arkadaşımın nişanı varrrrrr zemuszemus zemuszemus zemuszemus
çok süslüü olmam lazımm uzun zamandır görüşemediğim arkadaşlarımı da görücemm
hemde kurtlarımı dökcemmm kaydirigubbakcemile5
bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile
günaydın fıstıklar...harika bi güne daha başladım...bundan sonra benim için hergün çok daha güzel olucak
hemen dünki menümü yazayım
kahvaltı
2 dilim denge lıght
kk kadar peynir
3-4 zeytin
domates,salatalık
marul,maydonoz
ara
5 ad kayısı
öğle
1 tavuk pirzola
2 kaşık pilav
büyük tabak salata
ara
1 kase yoğurt içine
3 kayısı,1 minik şeftali
ara
1 kase beyaz leblebi
akşam
yemek canım istemedi
1 kase kiraz,1 elma
ara
günün sürprizi:kedi:
yarım kağıt helva arasına 2 top dondurma (ama ne yapıyım aşkımın gelişini kutluyoduk,nazarlık olsun)
3,5 litre su,1 bardak yeşil çay
aktivite...sabah 1,5 saaat tempolu yürüyüş
akşam 40 dakika tempolu yüüyüş
akşama kadar en 1000 kere kolları göğüste birleştirme hareketi
menü aktivite herşey süper nazocum:lepi::lepi:maşallah diyorum sana,inş.hedefine kısa sürede ulaşacaksın bidaha kiloları almamak üzere:Saruboceq::Saruboceq:[/I]
harikasın nazom yanlız küçük uyarılarım olcak ...yerimseniben
ekmegi kepek ekmek yeme kepek ekmek sadece beyaz ekmege kepek katılmış ekmektir . yani besin degeri düşüktür ayrıca kan şekeride yüksektir . onun yerine tam ekmekleri dene tambuğday gibi.
sabah iyi doyduiesen neden ara yapıyorsun .ki?? iyi yapılmış sabah kavaltısının ardından ara yapmaya gerek yoktur ,acıkmıyorsan tabi...
akşamın harika olmuş ...alkisalkisalkis
sporlarında ..hihoyyyt
yanlız bu konudada uyarım var o göbüş yarışındaki bir çok hareket baya tehlikeli geçen senelerde bende üyeydim o topige sonra belimi incittim ve bıraktım şimdi anlıyorum baya tehlikeli oldugunu helede sopayla yanlara egilme hareketini pek tavsiye etmem DİKKAT .
SEN BU TEMPO VE AZİMLE TEZ ZAMANDA HEDEFİNDE OLURSUN NAZOM MERAK ETME ...:1hug:
selamlar..kahvaltımı yaptım geldim,nasılsınız bakalım..
ohhhhhhh döktür şekercimmkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2bende çok kurlandım yaa,benimde 2 temmuzda arkadaşımın düğünü var...o zamana saklıyom kendimi
gözün aydin kirazcim.kıalarrrrr size süper bi haberim varrrrrrrrr........ seviçten ağlıyorum...yazamıyorum bile
kpss tercihleri belli oldu...tamerimm çorumu kazandı yaa...hala şoktayım inanamıyorum
aramiza hosgeldin canim.pisman olmayacaksin 6. takima geldigineHerkese selamlar.. a.s.
aeben ve Naz ; ikinize de çok teşekkürler. a.s. Hakkımdaki olumlu ön görüşünüzü ve güveninizi boşa çıkarmayacağım.
Deneme haftası nasıl oluyor diye sorsam yardımcı olabilirmisiniz? Bugün itibariyle ben 80 kiloyum. Bir sonraki hafta Cuma günü sabah sanırım tartılıp bildirmem gerekli. Bunun haricinde burada kilo vermek adına günümüzü nasıl geçirdiğimizi anlatmalıyız. Ve bazı genel sohbetleri de asıl konumuzdan uzaklaşmadan burada yapıyoruz sanırım. Benden bu deneme süresinde beklenen başka birşey var mı acaba? Eğer takım için kabul edilirsem de yarışmaya bir sonraki haftadan mı başlıyorum? Yoksa bu haftaki performansım da dahil olacak mı?
Hepimize bu yolda kolay gelsin.. Tez zamanda kaynaşabilmek dileğiyle.. :1rolleyes:
canim arkadasina gecmis olsun.hani gecenlerde bi 20 dklik telefonlarima bak beni idare et de namazimi kilicam dediginde hayir diyen arakadasinmi bu kizBu arada bugün hiç gelemedim, şirkette oda arkadaşım birden düşüp bayıldı, hastahaneye götürdük sürekli yanındaydım, akşam 5 te anca müsait olabildim, ordan sonrada pendiğe geçtim, bu akşam askerler evini taşıyorlar yasinin, yarın yerleştirmeye yardıma gideceğim, ay çok kötü oldum bugün ya, birden bayılınca ayşegül öldü zannettim :sinifsinif:
Nazlıcığım dinlenme payımı verdiğiniz için teşekkür ederim, biraz araya ihtiyacım vardı, heeee yanlız kurtulamazsınız bendennnn hergün buradayıııım, geri dönerkende alıcakmısınız tekrar listeye bakalııım eyvahedigeldismilesositososito
ohhh ohhhh gidicek gr larla kurtlar hahahha iyi eglen canimBu akşam kız arkadaşımın nişanı varrrrrr zemuszemus zemuszemus zemuszemus
çok süslüü olmam lazımm uzun zamandır görüşemediğim arkadaşlarımı da görücemm
hemde kurtlarımı dökcemmm kaydirigubbakcemile5
bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile
hosgeldin canim.bebisimiz nasil durumuzselam kızlar artık rahat rahat gelmeye başlayabilirim takıma eğer yer varsa bende katılmak istiyorum !!!!
kestane kebap acele cevapkaydirigubbakcemile3
selamlar kızlar..
eaben ve naz size bişrşey söyleyeceğim.
şu suralar hayatımda bazı olumsuzluklar var. bir müddet takıma uğrayamayacağım. 26 hazirandan sonra herşeyin yoluna gireceğine inanıyorum o zaman a kadar sık sık giremeyeceğim. Geçtiğimiz hafta haber verecektim ama hiç fırsatım olmadı. Çok mutsuz hissediyorum kendimi şu sıkıntılardan sıyrılıp en yakın zamanda tekrar geleceğim. ondan sonra beni tekrar gözetim altına alıp istediğiniz zamanda takıma alabilirsiniz sanırım. Tabi geldiğimde biraz kilo almış olabilirim. artık ciddi şekilde kendimi sizlere teslim edeceğim.kaydirigubbakcemile5
nazocum özgürsün güzlim nere istiyorsan yaz ...kaydirigubbakcemile3Bayanlar ben size bir de şeyi sorucaktım..
"Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanına" ben henüz yazamıyorum di mi? Ben şimdi deneme haftasındayım ya , yarışa dahil olunca yazmaya başlayabileceğim sanırım. Doğru mu anladım? :uhm:
Bir de bizim kardeş takımımız 8. takım di mi? olumunekankayizsmile
hafta sonu sesiz olur takım şekercim ...yerimsenibenkızlarrr nerdesınızzz
delikafaduldendelikafaduldenözke cadısı . sen geç gelirsin diye nazo arkadaşımızı çagırdık ....lülülülülülüselam kızlar artık rahat rahat gelmeye başlayabilirim takıma eğer yer varsa bende katılmak istiyorum !!!!
kestane kebap acele cevapkaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktanHAZIR OLDUGUNDA BİZ BURDAYIZ KHENA .selamlar kızlar..
eaben ve naz size bişrşey söyleyeceğim.
şu suralar hayatımda bazı olumsuzluklar var. bir müddet takıma uğrayamayacağım. 26 hazirandan sonra herşeyin yoluna gireceğine inanıyorum o zaman a kadar sık sık giremeyeceğim. Geçtiğimiz hafta haber verecektim ama hiç fırsatım olmadı. Çok mutsuz hissediyorum kendimi şu sıkıntılardan sıyrılıp en yakın zamanda tekrar geleceğim. ondan sonra beni tekrar gözetim altına alıp istediğiniz zamanda takıma alabilirsiniz sanırım. Tabi geldiğimde biraz kilo almış olabilirim. artık ciddi şekilde kendimi sizlere teslim edeceğim.kaydirigubbakcemile5
SELAM DERYAM .opuyorumnanaktankimseciklerde yok:hulya:
AY YUMUKUM TOSLADINMI KIS ...OLUR O KADAR ACEMİLİKDE .GEÇMİŞ OLSUN .pek sessiz kalmış buralar,bende biraz iş güç falan daha sonrada eve gittim ilaçlama varmış apartmanda yöneticiye anahtar bıraktım giderken yağmur vardı yollar sıkışık bi kamyonla dar bi yolda karşı karşıya geldik geri geri gelirken kaldırıma tosladımkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ama bu bir sıryerimseniben
nazocum özgürsün güzlim nere istiyorsan yaz ...kaydirigubbakcemile3
hafta sonu sesiz olur takım şekercim ...yerimseniben
delikafaduldendelikafaduldenözke cadısı . sen geç gelirsin diye nazo arkadaşımızı çagırdık ....lülülülülülü
AMA daha olmassa ben çekilirim listeden cadı sen yiterki GELLLLLLkaydirigubbakcemile5
opuyorumnanaktanHAZIR OLDUGUNDA BİZ BURDAYIZ KHENA .
canım benim listede olmak hiç önemli değil ben listedeymişim gibi yazayım o zaman sen çekilme zaten senyakında mezun olursunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3nazocum özgürsün güzlim nere istiyorsan yaz ...kaydirigubbakcemile3
hafta sonu sesiz olur takım şekercim ...yerimseniben
delikafaduldendelikafaduldenözke cadısı . sen geç gelirsin diye nazo arkadaşımızı çagırdık ....lülülülülülü
AMA daha olmassa ben çekilirim listeden cadı sen yiterki GELLLLLLkaydirigubbakcemile5
opuyorumnanaktanHAZIR OLDUGUNDA BİZ BURDAYIZ KHENA .
geçmiş olsun ucuz atlatmış annenler özgem ...:1hug:canım benim listede olmak hiç önemli değil ben listedeymişim gibi yazayım o zaman sen çekilme zaten senyakında mezun olursunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bugün annemler geldi bir arkadaşıyla babam bıraktı gelirken yağmurun da etkisiyle kaza yapıyorlarmış minübüs hızlı geliyomuş bizimkiler yoldan çıkmış yağmurun etkisiyle savurulmuşlar biraz delikafaduldendelikafadulden ama şükür ki bişey olmamış
benim canım hiç yemek yemek istemiyor bol bol su istiyor sadece ama bugün ne yedim yazayım
rezene çayı peynir domates bir dilim kepek ekmek
sigara böreği 1 tane
bir parça tavuk göğsü malum sütlü tatlıdiye yedim
akşam da yani az önce karnıyarık 2 tane küçük yarım kase kadar yoğurt ekmeğin ucu yaklaşık 3 4 litrede su
işte öyle birşeyyyyy...bu analık .93 kiloyumsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
aslında92 de diyebiliriz küsüratı var
kızım uslu sayılır uykusuz geceler geçiriyioruz ama yinede 3 saat uyuyabiliyorum onu yapamayan anneler de varmışeyvahedigeldismile
aman be aebencim onun için herşeye değer Kessen acımaz derler ya öyle kesse acımaz:kedi:
SELAM DERYAM .opuyorumnanaktan
AY YUMUKUM TOSLADINMI KIS ...OLUR O KADAR ACEMİLİKDE .GEÇMİŞ OLSUN .
İNAN SIRRIN BURDA SAKLI .KİMSE DUYMAZ .kaydirigubbakcemile3
..SEN GENE İYİSİN BENDE ODA YOK .-tatlicadiarzu-EHLİYET KÜFLENDİ .
93 kiloyumsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
aslında92 de diyebiliriz küsüratı varkaydirigubbakcemile3
kızım uslu sayılır uykusuz geceler geçiriyioruz ama yinede 3 saat uyuyabiliyorum onu yapamayan anneler de varmışeyvahedigeldismile
aman be aebencim onun için herşeye değer Kessen acımaz derler ya öyle kesse acımaz:kedi:
yok yumukum 500gr deyip geçme nerde bende her hafta kilo verecek bünye .kaydirigubbakcemile3ayrıca hedef aşagı çekilecek 58 e.laelaelaelaelaeanlıycan benim mezuniyet daha sürerrrrr.:roflol::roflol::roflol:he okadarcık olur tabi öle tosladım zaten sadece kaldırımı göçertmedim kaydirigubbakcemile3 böyle böyle öğrencez anacım valla aldığımdan beri tozunu attırdım ehliyetin
özgem dönünmü canım sende hadi hayırlısı bende dün itibariyle takıma dönüş yaptım,bugünde diyete tam gaz başladım birlikte kurtulalım şu kilolardan gülüm olumunekankayizsmile
bu arada mehtapçım mezun olmuş kutlarım canım azmini başarını bravo diyorum tek kelimeyle bravoo alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis darısı başımıza inşallah,aebenim sende haftaya mezun olursun bence ne kalmış şurda yarım kilo falan anca sanada bravo alkisalkisalkis inşallah bende hedefime ulaşayım bende bravoları toplayayımbide kendime çizelge yapayım ona baktıkça motive oluyorum ben akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?