Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

GÜNAYDINNNNNNN KIZLARRRRRR

SABAH SABAH 30 DK LIK TEMPOLU YÜRÜŞÜMÜ YAPTIM VE GELDIMMMM :dance: :dance:

Günaydın canım. Harikasın. :lepi: Benim de tek diyeceğim patates ile ekmeğin birlikte yaptıkları tango. Yoksa sen çok iyi döktürmüşsün. Onların aşkı imkansız. Çünkü onlar kardeşşş. kaydirigubbakcemile3 Aktivitelerin de süper canım. Güzel bir gün olmuş.

Akşam için iyi eğlenceler. Çok süslü ve güzel olup ilgi odağı olman dileğiyle.. Mutlu kal.. a.s.

Canım valla ben çok beğendimm. Aşkının gelişini elbette kutlayacaksın. Kaldı ki aktivitelerde acısını çıkarmışsın. Süpperrr alkisalkisalkis

menü aktivite herşey süper nazocum:lepi::lepi:maşallah diyorum sana,inş.hedefine kısa sürede ulaşacaksın bidaha kiloları almamak üzere:Saruboceq::Saruboceq:[/I]

İnşallah canım yaa. Bir azim girdik bu yola. Asla dönmek yok. Boğazımızı tutmak biraz da spor yapmaktan ölmeyiz herhaldee. Herşey çok güzel olacak. Fit görüneceğimiz günlerr bize el ediyor.. Ufukta da olsa görüyorum. Rotamız belli. kaydirigubbakcemile5

harikasın nazom yanlız küçük uyarılarım olcak ...yerimseniben

Canım uyarılar için sağol. Hemen tambuğday olayını bugün hallediyorum. Acıkmamıştım bir kayısı yedim. Dediğin gibi yemem. Hani 6 öğün sağlıklı olsun diye şey etmiştim. Bırak mideyi zorla baştan çıkarma di mi ama. kaydirigubbakcemile3 Hareketleri yaparken biraz zorlandım tabi hamlıktan. Tabi dikkatli şekilde uygularım. Ve sopa ile yanlara yatma hareketi yok artık. Sopa çevirme var sadece. Yine de dikkat edicem. İlgine teşekkürler bitanem.. Şeniz

selamlar..kahvaltımı yaptım geldim,nasılsınız bakalım..

Afiyet olsun canım. İyiyiz çok şükür. Sen nasılsın? a.s.

Bayanlar ben size bir de şeyi sorucaktım..

"Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanına" ben henüz yazamıyorum di mi? Ben şimdi deneme haftasındayım ya , yarışa dahil olunca yazmaya başlayabileceğim sanırım. Doğru mu anladım? :uhm:

Bir de bizim kardeş takımımız 8. takım di mi? olumunekankayizsmile

ohhhhhhh döktür şekercimmkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2bende çok kurlandım yaa,benimde 2 temmuzda arkadaşımın düğünü var...o zamana saklıyom kendimi

Fırsat bu fırsat değerlendiriyimm dedim... :sm_cool:
Hem burda tıkılı kaldım biraz hava almış olurum eski arkadaslarımla görüşüp neşem yerine gelirr sırnaşık şey sırnaşık şey :roflol:

selam kızlar artık rahat rahat gelmeye başlayabilirim takıma eğer yer varsa bende katılmak istiyorum !!!!
kestane kebap acele cevapkaydirigubbakcemile3

selamlar kızlar..
eaben ve naz size bişrşey söyleyeceğim.
şu suralar hayatımda bazı olumsuzluklar var. bir müddet takıma uğrayamayacağım. 26 hazirandan sonra herşeyin yoluna gireceğine inanıyorum o zaman a kadar sık sık giremeyeceğim. Geçtiğimiz hafta haber verecektim ama hiç fırsatım olmadı. Çok mutsuz hissediyorum kendimi şu sıkıntılardan sıyrılıp en yakın zamanda tekrar geleceğim. ondan sonra beni tekrar gözetim altına alıp istediğiniz zamanda takıma alabilirsiniz sanırım. Tabi geldiğimde biraz kilo almış olabilirim. artık ciddi şekilde kendimi sizlere teslim edeceğim.kaydirigubbakcemile5

kıalarrrrr size süper bi haberim varrrrrrrrr........ seviçten ağlıyorum...yazamıyorum bile

kpss tercihleri belli oldu...tamerimm çorumu kazandı yaa...hala şoktayım inanamıyorum
gözün aydin kirazcim.
aramiza hosgeldin canim.pisman olmayacaksin 6. takima geldigine
canim arkadasina gecmis olsun.hani gecenlerde bi 20 dklik telefonlarima bak beni idare et de namazimi kilicam dediginde hayir diyen arakadasinmi bu kiz
ohhh ohhhh gidicek gr larla kurtlar hahahha iyi eglen canim
selam kızlar artık rahat rahat gelmeye başlayabilirim takıma eğer yer varsa bende katılmak istiyorum !!!!
hosgeldin canim.bebisimiz nasil durumuz

hosgeldin canim.kaptanlarimiz anlayisla karsilarlar bence.

pek sessiz kalmış buralar,bende biraz iş güç falan daha sonrada eve gittim ilaçlama varmış apartmanda yöneticiye anahtar bıraktım giderken yağmur vardı yollar sıkışık bi kamyonla dar bi yolda karşı karşıya geldik geri geri gelirken kaldırıma tosladımkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ama bu bir sır yerimseniben

nazocum özgürsün güzlim nere istiyorsan yaz ...kaydirigubbakcemile3
kızlarrr nerdesınızzz
hafta sonu sesiz olur takım şekercim ...yerimseniben
delikafaduldendelikafaduldenözke cadısı . sen geç gelirsin diye nazo arkadaşımızı çagırdık ....lülülülülülü
AMA daha olmassa ben çekilirim listeden cadı sen yiterki GELLLLLLkaydirigubbakcemile5
opuyorumnanaktanHAZIR OLDUGUNDA BİZ BURDAYIZ KHENA .

kimseciklerde yok:hulya:
SELAM DERYAM .opuyorumnanaktan
AY YUMUKUM TOSLADINMI KIS ...OLUR O KADAR ACEMİLİKDE .GEÇMİŞ OLSUN .
İNAN SIRRIN BURDA SAKLI .KİMSE DUYMAZ .kaydirigubbakcemile3
..SEN GENE İYİSİN BENDE ODA YOK .-tatlicadiarzu-EHLİYET KÜFLENDİ .

Teşekkürler
olumunekankayizsmile

canım benim listede olmak hiç önemli değil ben listedeymişim gibi yazayım o zaman sen çekilme zaten senyakında mezun olursunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bugün annemler geldi bir arkadaşıyla babam bıraktı gelirken yağmurun da etkisiyle kaza yapıyorlarmış minübüs hızlı geliyomuş bizimkiler yoldan çıkmış yağmurun etkisiyle savurulmuşlar biraz delikafaduldendelikafadulden ama şükür ki bişey olmamış

benim canım hiç yemek yemek istemiyor bol bol su istiyor sadece ama bugün ne yedim yazayım

rezene çayı peynir domates bir dilim kepek ekmek

sigara böreği 1 tane
bir parça tavuk göğsü malum sütlü tatlıdiye yedim

akşam da yani az önce karnıyarık 2 tane küçük yarım kase kadar yoğurt ekmeğin ucu yaklaşık 3 4 litrede su

geçmiş olsun ucuz atlatmış annenler özgem ...:1hug:
fıstıgım senin kilon hamilelikden oldugundan direk bu kilonla gireceksin takıma . yani girerken takımı göçertmeyecen . kaç kilosun bakem . madem bugün merhebe dedin ??
durum nasıl kıs huysuzmu cadı kızın .

Son düzenleme:
93 kiloyumsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

aslında92 de diyebiliriz küsüratı varkaydirigubbakcemile3

kızım uslu sayılır uykusuz geceler geçiriyioruz ama yinede 3 saat uyuyabiliyorum onu yapamayan anneler de varmışeyvahedigeldismile

aman be aebencim onun için herşeye değer Kessen acımaz derler ya öyle kesse acımaz:kedi:

işte öyle birşeyyyyy...bu analık .:ecrin_bebek:
93--72= 21 kilocukmu aldın . ... ...-tatlicadiarzu- şükredek listeye yansımayacak ..kaydirigubbakcemile3.

he okadarcık olur tabi öle tosladım zaten sadece kaldırımı göçertmedim kaydirigubbakcemile3 böyle böyle öğrencez anacım valla aldığımdan beri tozunu attırdım ehliyetin

özgem dönünmü canım sende hadi hayırlısı bende dün itibariyle takıma dönüş yaptım,bugünde diyete tam gaz başladım birlikte kurtulalım şu kilolardan gülüm olumunekankayizsmile

bu arada mehtapçım mezun olmuş kutlarım canım azmini başarını bravo diyorum tek kelimeyle bravoo alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis darısı başımıza inşallah,aebenim sende haftaya mezun olursun bence ne kalmış şurda yarım kilo falan anca sanada bravo alkisalkisalkis inşallah bende hedefime ulaşayım bende bravoları toplayayım bide kendime çizelge yapayım ona baktıkça motive oluyorum ben akannehir

yok yumukum 500gr deyip geçme nerde bende her hafta kilo verecek bünye .kaydirigubbakcemile3ayrıca hedef aşagı çekilecek 58 e.laelaelaelaelaeanlıycan benim mezuniyet daha sürerrrrr.:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…