Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kahvaltı :

Domates,salatalık,biber,maydanoz ve nane
Bir dilim tam buğday ekmeği
Labne light peynir 30 gr
Katı kaynamış yumurta

Öğlen :

Ara da yok öğlen de yok dışarıdaydım alışverişte. Dışarıda yemek istemedim kalorili şeyler.

Ara : Gelince yemeği hazırlayana kadar light yoğurttan tuzsuz ayran yaptım 2 bardağa yakın içtim.

Akşam :

100 gr antrikot ızgara
Bosbolllllllllllll Salata (çok acıktım öğlen yemeği de yemeyince)
1 dilim tam buğday ekmeği

Gece: Yetti valla gece de bişi yemedim

Gün sonunda aldığım kalori yuvarlanmış 1000.. Öğlen kaçınca kalori de aşağı indi istemeden. Ama kâr kârdır..

Aktiviteler :

1-Göbek ve basen eritmek isteyenlerin topiğindeki tüm hareketlerin hepsini yine yaptım. Bir de Pazar tatilmiş. Haberim yoktu. Alışverişe gitmeden önce yaptım.

2-10 dk hullahop çevirdim. kaydirigubbakcemile2

3-Gelince de koşu bandında 50 dk ellerimde 1.5'er kg lık ağırlıklarla tempolu bir şekilde yürüdüm.

Bir de alışverişteydim 3 saat tam. Bilirsiniz onu giy bunu giy çıkar et. Dolaş beğen. Baya kalori gitmiştir. kaydirigubbakcemile3 Alışverişte yararlı aktivitelerden. kaydirigubbakcemile3 Ama şu şekilsiz halimle giydiklerimi pek yakıştıramadım tabi. Onun için bu yolda daha kararlı ilerlemeye devammmmm. guclubacismile

Herkese iyi geceler arkadaşlar... Şeniz

günaydınlar 6. takımın hatunları . çok güzel ve hareketli bir haftasonu geçirdim . hafta sonu izmirdeydim . bol bol gezdik eğlendik .

ALLAH korudu biz kazada atlattık çok şükür kardeşimin refleksi iyide yırttık . karanlıkta yolda karşımıza kocaman bir inek çıktı ama inek simsiyah son anda farkettik kardeşim direksiyonu kırmasaydı tosluyorduk ineğe . verilmiş sadakamız varmış çok şükür bişey olmadı .

GÜNAYDINNNN KIZLARRRRRRRR
DÜN ÇOOK GÜZEL Bı GÜN GEÇıRDıM AMA BıRAZ KAÇAMAKLARIM OLDUU
eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
:kedi: :kedi: :kedi: :kedi:

CNM ÇOOK GEÇMİŞ OLSUNN ALLAH BETERİNDEN SAKINSIN YAA YOLLARDA ISLAK ALLAH KORUSUN ÇOK DİKKAT ETMEK LAZIMM ÇOOK ÜZÜLDÜM
:1hug: :1hug: :1hug: :1hug:
mafoldumben

KAHVALTI
1 Domates
1 Salata
4 yeşil zeytin
k.k peynir
1 dilim çavdar ekmeği

ÖĞLEN
1,5 Kepçe nohut yemeği
1-2 kaşık pilav
Büyük bi tabak salata
1 kasede cacık

ARA
Kiraz

AKŞAM
Karpuz,Kiraz,
2,3 tane küçük kurabiye ( kaçamak ama misafirler vardı ( )
alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile
:2:

çok geçmiş olsun nazlıcım Allah korumuş

nereleri gezdin izmirde?

fena halde grip olmayı başardım bu yaz vaktinde

ağzımda garip bir tat var kaç gündür ,öksürük boğaz ağrısı...

bi de dün koltukları ,halıları sildim ,dip bucak temizlik yaptım

terle ,balkona çık çamaşır as derken iyice kötü olmuşum anlamadan

çok geçmiş olsun nazlıcım allah korumuş

nereleri gezdin izmirde?

karşıyaka , konak ve aliağada gezdik canım . Zamanımız olsaydı daha çok gezecektik. Bidaha sefere artık . Eşimde çok sevdi izmiri teyzeme bayramda gelicem dedi ama bakalım .

şansımıza yağmurda yağıyordu . yağmur yağmasaydı daha çok gezicektik elifçiğim .

günaydın mehtapçım

ablacım günaydın sağolasın

nazlişkom evet şansınıza dün yağmur çok fazlaydı ,ama izmirin sıcağında kavrularak gezmekten daha iyidir

dün herkesler izmirdeymiş süperr sositososito

cidden bu aralar felekat bir hava var buralardaaa yağmurrr gök gürlemesiii -tatlicadiarzu-

hafta sonumm benimde yoğun geçtiii :1no2:

bu gün çok bi sesssiz buralarrrr :umursamaz:

bekledim bekledimm iki sohbet ederiz kimsecikler yokkk
ben kaçar kızlarrr akşam yemek listemni vermek için uğrarımm
herkeslere iyi günlerrr :a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…