Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ya işte tam bu ifade benim hissettiğim damar atması

Ayyyyy çok sevindim çok heycanlandım muhteşem bir duyguydu :) yeniden çocuk yapmayı büyük konuşmayayım ama hiçbir zaman düşünmüyorum ama yinede o duygular varya işte onlarrrrr harikaydııııııııııııııııııııı harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa işte şimdi yeniden doğurasım geldi haaaa :))))
Ey gidi gençlik eyyy en büyük zorluğun hamilelik olduğunu düşünmüş ve hamileliğimde midem bulanmıyor bu gidişle ben birkaç tane doğarım diye düşünmüş ve herkese söylemiştim :)) evin en küçüğü olmam dolayısı ile 3 kız kardeşiz hiç bebek görmemiştim hayatımda , öyleki eşimle hamileliğimin son günlerinde (eskiden çoook gezerdikkk) gezerken bebek bastırdığı için çok çiş geliyor :)))) ay bebişimiz doğsada biran evvel onunla rahat rahat gezsek böyle sürekli tuvalete gitmek çok zor diye konuşurdukkk :))) hahayyy meğer ne zorluklar varmış hayattaaa gezmek tam bir hayal olurmuş sonralarrııııı ama hepsi bir yana Allahın tüm kadınlara yaşatmasını dilediğim muhteşemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bir duyguymuşşşşş Allahım sana çok şükürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, tabiki herşey gibi bununda tatlı zorlukları var yeterki zorluk gezememek olsunnnn :sm_confused: çenem düştü yine çıkıyorum kızlar iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:teytey::1hug:

ya inanılmaz güzel anlatmışsın anneliği inşallah ya kurtcuğum vardır inşallah solcan teyzeleri sizi:roflol::roflol::roflol:

kütahya dora be aeben hepinizde çok hoş hanımlarsınız resimleriniz bir harika a.s.

ben bugün akşam yemeğinde;

2 parça göğüs ızgara
2 kaşık pilav
2 kaşık yoğurt ve yeşillik yiyeceğim

bu akşamki menüm budur,sonra arkadaşıma çay içmeye gideceğim gece görüşürüz inşallaha.s.

yaa kızlarrr buluşmuşsunuzz ne güzelll vallaa imrendimmmm inşalah istanbulda da bi buluşma olurr ref nazlı ben meselaa çok sevinirim:=)) zaten bu aralar kendimi takımda çok yalnız hisediyorum aglıcam şimdi yaaa:çok üzgünüm:

banada hep oldu canım bebişim 40-45 günlüktü başladı,hep oğlan mı ki dedim..oğlan erken kıpraşırmış ya?herhal senin bebişte oğlan?tabiii allah bilir yine..ayyyy minik solucan.:ecrin_bebek:

aeben,dora,küto ne güzel buluştunuz ha?resimlere baktım ama yarın yorum yapabilecem,çok güzelsiniz yaaaa......

iyi geceler,kozmikte son günüm,benim 10:00 da yatmam lazımdı ama olmadı kütom alttasın öptüm muccuukkk..yarın görüşelim bayyy....

günaydın kızlar.
ceylinciğim canım bebişim niye kendini yalnız hissediyorsun. bizler neciyiz bebişim. bak burda ablaların var dağlar gibi hem önünde hemde ardındaÇok üzgünüm çoook
he yapın bir buluşma bizde gelirizdelikafadulden nasıl olsa alıştık.
birde istanbul ankara arası 3 saate inerse akşama evdeyiz demektirsırnaşık şeysırnaşık şey

ceylinim. rakikabem ağlama yanlız olurmusun hiç biz 6. takım olarak hep seninleyiz.bende çok isterim istanbul buluşmasını. refimin oğluşu iğleşsin bizde ayarlayalım bir buluşma.

günaydın 6. takımın güzelleri.

dün akşam yediklerim
1 porsiyon bamya = 10 puan
tavuk ızgara = 0 puan

dünü 43 puanla kapatmışım aferin bana isteyince oluyormuş demekki.

sabah kahvaltımda yediklerim

1 adet haşlanmış yumurta = 0 puan
beyaz beynir = 1 puan
2 dilim kızarmış ekmek = 16 puan
yarım domates = 3 puan
yarım salatalık = 2 puan

toplamda etti 22 puan.

tabi kaybolmassan .....sırnaşık şey

onuda çeker koyarım bi ara ....tam benim sevdigim renk ...şalda ...kaydirigubbakcemile2

ceylin fıstıgım şu sira takıma azgeliyosun ondan olmasın ....kaydirigubbakcemile3Şeniz

aeben,dora,küto ne güzel buluştunuz ha?resimlere baktım ama yarın yorum yapabilecem,çok güzelsiniz yaaaa......
yap bacım yanlız dün unutmuşum başka resimde vardı onuda koudum ......sengözlerimebaksanab

Aferim nazlı hadı bakalım 58 bacagını kıracaksın suyuda bol iç .....kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar ben dün şu sandoloz sakızından aldım ay çok iğrenç yakafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile3üstünede ballı elma sirkeli su içiliyomuş ben sirke koymadım midem zaten rahatsız kokusundan bile bulanıyo ıykk sade sıcak ballı su içtim üstüne aman bırt lülülülülülünapim bende böyle denicem daha kahvaltı etmedim eşimi bekliyorum kemeraltına indi yediklerimi sonra yazarım bi ara hadi öptüm sizia.s.

günaydınlar fıstıklar ... ben katıksız 65 oh bu hafta inşallah bende 65 direncini kıracam inşallah ......

bu arada sonuncu olmaktan ramakla kurtulmuşuz oda sonuncu takımsdan 1 üye geri gelmiş 25 kilo ilede ondan sonuncu olmuşlar yani sonuncu biziz ...

tebrik edeyimmi bizleri ....

hadi bakalım kızlar burda sedece lak lak etmeyoruz diyilmi bu hafta toparlanın eksi vereni . yolarım ona göre ..... özellikle yeni gelen cadıları daha yeni başladınız ayok tıkır tıkır gitmesi lazım ... ilk aylarda verdiniz verdiniz toksa biz gibi kazık çakar kalırsınız hadi bakalım bu haftahaftasonu kaçamakları askıya alınıyo başta ben olmak üzere .....

kaldırım koca popolarınızı (simidi olanlar simitlerini ) bu böyle olmuyo diger takımları bi okuyum bakıyım neler yapıyolar günlük menülerini alsatmıyolar . sürekli yazıyolar veye haftalık not alıp haftada 1 kere yazıyolar ve diger arkadaşlar tarafından yorumlanıyo ve ona göre bir yok izliyo ve buda işe yarıyo ........

hepinizden pazartesi ayrıntılı yediklerinizi istiyorum buhafta sonu size engel olur belki ... hepinizden ....

dünkü menüm ...

2 kuru kayısı ..
2. dl. kı. ekmek peynir çay ...

1 simit peynir çay .
2 lahmacun 1 b. ayran ...
3 ceviz 5 badem ..1 elma .
3 çatal sucuk 2 lokma ekmek ....

kızlar ben kaçtım hemen bakamıyorum şimdi fotoları ekledim bakarsınız ya çok güzeldi herşey bunları atacam takımdan bizi kandırıyolar kiloluyuz die aebenımın gözleri çok güzel doram çok tatlı ya fotolarda çok kilolu ve olgun cıkıyo gercekte inanın mükemmmeldi
çok tatlılarlı seviyorum uleynnn neyse az hakiki sevgilim kahvaltı hazırlıyorum sanıyo nerde benım pateteslerim hadi gittim benn bybby yarın görüşürük artık

kızlar mehmet özün kitabini almıştım size yazmıştım okuyorum içinde güzel bilgiler var not olıyorum bi ara sizede yazıcam hepsini ....

şimdilik önemli olarak size iletmek istedigim .

70 kaloriyi geçmedem yenen ceviz baden fıstık gibi (buda 5.6 ceviz yada 10 baden . yada 15 fıstık gibi .)
yemekten özellikle akşam yemeginden20 dk. önce yenen dogal yagın (ceviz vs.) beyne doyum sinyalleri gönderdigi ve bunun çok yemeyi engelledigi .......

ikincisi tokluk hissi sadece midedem gelmiyo asıl tokluk ince bagırsaktan geliyo bu yüzden sabah kavaltısı büyük önem taşıyo özellikle tam bugdaylı lifce zengin ekmekler gün boyu bagırsaklarda kaldıgı için doggunluk saglıyo ......

not aldıkça yazıcam . ben 3 gündür kavaltıyı çok güzel yapıyorum ve faydasınıda görüyorum ve sabahtan karnım doydugu için gün boyu ne yiycem acım diye piskolojiye girmiyorum .......

hihoyyyt sen git aşkına pattes yap bakem yarın gelirsin .......delikafaduldenŞeniz

kızlar şimdi bi tel... aldım ben muhsin beyden ve hanımından ....bizi unutmamışlar mersine gelince ugrayın diyolar ne düşünceli insanlar ....

o acıya ragmen ginede ayakta durdular annesi de babasıda çok metenetli insanlar ....burdan bir keredaha allah sabırlarını bol versin diyorum ........

çok haklısın aebencim ya.valla kendimden utanıyorum
iradesizim ben:mymeka:
bu şişkinlikten kurtulamıyorum ben ya
kendimi rahatsız hissediyorum sanki patlıcak gibi hissediyorum kendimi hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…