ya işte tam bu ifade benim hissettiğim damar atması
Ayyyyy çok sevindim çok heycanlandım muhteşem bir duyguydu :) yeniden çocuk yapmayı büyük konuşmayayım ama hiçbir zaman düşünmüyorum ama yinede o duygular varya işte onlarrrrr harikaydııııııııııııııııııııı harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa işte şimdi yeniden doğurasım geldi haaaa :))))
Ey gidi gençlik eyyy en büyük zorluğun hamilelik olduğunu düşünmüş ve hamileliğimde midem bulanmıyor bu gidişle ben birkaç tane doğarım diye düşünmüş ve herkese söylemiştim :)) evin en küçüğü olmam dolayısı ile 3 kız kardeşiz hiç bebek görmemiştim hayatımda , öyleki eşimle hamileliğimin son günlerinde (eskiden çoook gezerdikkk) gezerken bebek bastırdığı için çok çiş geliyor :)))) ay bebişimiz doğsada biran evvel onunla rahat rahat gezsek böyle sürekli tuvalete gitmek çok zor diye konuşurdukkk :))) hahayyy meğer ne zorluklar varmış hayattaaa gezmek tam bir hayal olurmuş sonralarrııııı ama hepsi bir yana Allahın tüm kadınlara yaşatmasını dilediğim muhteşemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bir duyguymuşşşşş Allahım sana çok şükürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, tabiki herşey gibi bununda tatlı zorlukları var yeterki zorluk gezememek olsunnnn :sm_confused: çenem düştü yine çıkıyorum kızlar iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:teytey::1hug:
heee tabi canikommm benim sizi içten içten ne kadar çoooooooooooookkkkk sevdiğimi bilyor gökyüzü o yüzden ağladı :dilcikar::dilcikar:
bişey soracağım bu arada kasıklarımda birşey atıp duruyor tık tık diye sizde de oluyor mu bu bir kaç gündür oluyor mesela yatıyorum ya rahatsız oluyorum atıyor bişey yana kayıyor gibi sonra değiştiriyorum düzeliyor falan ama bak şimdi yine oldu meselaaa :1shok::1shok::1shok:
yaa kızlarrr buluşmuşsunuzz ne güzelll vallaa imrendimmmm inşalah istanbulda da bi buluşma olurr ref nazlı ben meselaa çok sevinirim:=)) zaten bu aralar kendimi takımda çok yalnız hisediyorum aglıcam şimdi yaaa:çok üzgünüm:
yaa kızlarrr buluşmuşsunuzz ne güzelll vallaa imrendimmmm inşalah istanbulda da bi buluşma olurr ref nazlı ben meselaa çok sevinirim:=)) zaten bu aralar kendimi takımda çok yalnız hisediyorum aglıcam şimdi yaaa:çok üzgünüm:
tabi kaybolmassan .....sırnaşık şeygünaydın kızlar.
ceylinciğim canım bebişim niye kendini yalnız hissediyorsun. bizler neciyiz bebişim. bak burda ablaların var dağlar gibi hem önünde hemde ardındaÇok üzgünüm çoook
he yapın bir buluşma bizde gelirizdelikafadulden nasıl olsa alıştık.
birde istanbul ankara arası 3 saate inerseakşama evdeyiz demektirsırnaşık şey 
ayy bi görseniz kızlar şallarımızı keşke bide onla foto çekilseymişik:asigim: kendi gibi pamuk pamuk pek bi şirin.
kızım bayıldı şala hatta dalına alıp evde bir tur bile attısırnaşık şey
yap bacım yanlız dün unutmuşum başka resimde vardı onuda koudum ......sengözlerimebaksanabaeben,dora,küto ne güzel buluştunuz ha?resimlere baktım ama yarın yorum yapabilecem,çok güzelsiniz yaaaa......
Aferim nazlı hadı bakalım 58 bacagını kıracaksın suyuda bol iç .....kaydirigubbakcemile5günaydın 6. takımın güzelleri.
dün akşam yediklerim
1 porsiyon bamya = 10 puan
tavuk ızgara = 0 puan
dünü 43 puanla kapatmışım aferin bana isteyince oluyormuş demekki.
sabah kahvaltımda yediklerim
1 adet haşlanmış yumurta = 0 puan
beyaz beynir = 1 puan
2 dilim kızarmış ekmek = 16 puan
yarım domates = 3 puan
yarım salatalık = 2 puan
toplamda etti 22 puan.
hihoyyyt sen git aşkına pattes yap bakem yarın gelirsin .......delikafaduldenŞenizkızlar ben kaçtım hemen bakamıyorum şimdi fotoları ekledim bakarsınız ya çok güzeldi herşey bunları atacam takımdan bizi kandırıyolar kiloluyuz die aebenımın gözleri çok güzel doram çok tatlı ya fotolarda çok kilolu ve olgun cıkıyo gercekte inanın mükemmmeldi
çok tatlılarlı seviyorum uleynnn neyse az hakiki sevgilim kahvaltı hazırlıyorum sanıyo nerde benım pateteslerim hadi gittim benn bybby yarın görüşürük artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?