Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Halam menapoz zamanı hamile kalmış ona mucize bebekti sülale için. Bilmiyorum hayata nasıl tutunurlar bir daha onları düşündükçe içim cikiyor
Allahim sabir versin, benim bile tanimadigim halde icim yandi, Allah hicbir anne babaya evlat acisi yasatmasin..

Anlastik kaptanim, insallah iyi hissettiginiz birgun biz sizi bekliyoruz, sohbete..
Tekrar basiniz sagolsun, yarin tartida guzel eksiler gorursunuz umarim 6. takim..
Hepinize iyi aksamlar.
Sagol canim boyle olmasa guzel olurdu ama elimizden birsey gelmiyor cook uzdu bizide
Sizede bol eksiler iyi aksamlar diliyorum kaptanım ❤

Halamın kızı vefat etmiş şimdi geldi kötü haber. Yarın giremem muhtemelen. Gerçi ne olacak nasıl olacak cenazeye gidebilecek miyiz hiç bilmiyorum. Çok kötüyüm ben ya daha 22 yaşındaydı kuzum benim
Canım başınız sağolsun, Allah sabırlar versin

Zipzip- kaptanım misafirlerimiz gitmesin siz sohbete devam edin ben içimi dökmek için yazdım sadece. Herkese duaları ve iyi dilekleri için teşekkür ederim
Olmaz canim boyle sonra sohbet ederiz hem yabanci degiller ben sizi alip goturcem bir kac gun sonra
Herşeyin yeri zamani var burda aileyiz

Olmaz canim boyle sonra sohbet ederiz hem yabanci degiller ben sizi alip goturcem bir kac gun sonra
Herşeyin yeri zamani var burda aileyiz
Aile olduğumuzu hissettirdiniz bana kendimi iyi hissetmek derdimi anlatmak adına yazmak istedim. Sağolsun herkes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…