Kahveleri bir sonraki sefere alalim canim, hepinizi opuyoruz.Hoşgeldiniz cokkk guzel yapmıssıniz kahveleri nasil alirdiniz
Aman yarabbim...Hayır. Bahçede otururken annesinin babasının yanında yıldırım düşmüş hastaneye gotururlerken vefat etmis
Eve donuyoruz canim..Yawrukush kaptanim eve mi donuyoruz
Aniden olunca insan daha fazla yıkılıyor sanirimOlumun saati sasmazmiss
Allahim sabir versin, benim bile tanimadigim halde icim yandi, Allah hicbir anne babaya evlat acisi yasatmasin..Halam menapoz zamanı hamile kalmış ona mucize bebekti sülale için. Bilmiyorum hayata nasıl tutunurlar bir daha onları düşündükçe içim cikiyor
Sagol canim boyle olmasa guzel olurdu ama elimizden birsey gelmiyor cook uzdu bizideAnlastik kaptanim, insallah iyi hissettiginiz birgun biz sizi bekliyoruz, sohbete..
Tekrar basiniz sagolsun, yarin tartida guzel eksiler gorursunuz umarim 6. takim..
Hepinize iyi aksamlar.
Öyleymiş kuzum. Allah sabır versin. Ömrü bu kadarmış. Rabbim mekanını cennet eylesin. Günahlarını affetsin .Hayır hasta olsa belki kendimizi hazirlardik yıldırım düşmüş
Evet 3 kez yasadik bu arada baska bebegi yok muHalam menapoz zamanı hamile kalmış ona mucize bebekti sülale için. Bilmiyorum hayata nasıl tutunurlar bir daha onları düşündükçe içim cikiyor
Canım başınız sağolsun, Allah sabırlar versinHalamın kızı vefat etmiş şimdi geldi kötü haber. Yarın giremem muhtemelen. Gerçi ne olacak nasıl olacak cenazeye gidebilecek miyiz hiç bilmiyorum. Çok kötüyüm ben ya daha 22 yaşındaydı kuzum benim
Yok be canım oldugum yerdeyım en azından almadımDa
Kütahya bin bir köyünde yasiyorlarAman yarabbim...
Çok ama çok üzüldüm bugün çok kötüydü hava...nerede yaşıyordu kuzenin.
emin olun gecmeyizGorusuruz kizlar biz eve gidiyoruz
Yarin mutlu bir cuma olsun ama bizi gecmeyin lutfen
Olmaz canim boyle sonra sohbet ederiz hem yabanci degiller ben sizi alip goturcem bir kac gun sonraZipzip- kaptanım misafirlerimiz gitmesin siz sohbete devam edin ben içimi dökmek için yazdım sadece. Herkese duaları ve iyi dilekleri için teşekkür ederim
Var onlar evlendi yaşları da büyük yanlarında yaşayan tek cocuklariydiEvet 3 kez yasadik bu arada baska bebegi yok mu
Yavrukus kaptanim başımızın üzerinde yeriniz var her zaman buyrun gelin. Çok teşekkür ederim geldiğiniz için.Eve donuyoruz canim..
Aile olduğumuzu hissettirdiniz bana kendimi iyi hissetmek derdimi anlatmak adına yazmak istedim. Sağolsun herkesOlmaz canim boyle sonra sohbet ederiz hem yabanci degiller ben sizi alip goturcem bir kac gun sonra
Herşeyin yeri zamani var burda aileyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?