Yok be canım oldugum yerdeyım en azından almadımDatakımda eskılerden sen varsın sanırım sadece :)
Gelmez miyiz, geliriz canim, kucak dolusu sevgiler.Yavrukus kaptanim başımızın üzerinde yeriniz var her zaman buyrun gelin. Çok teşekkür ederim geldiğiniz için.
InsAllah bu arada 5 ayda 17 kilo vermissin umarim bana da tuyolarini verirsinTekrardan buyrun gelin inşallah
Evet kucuk kardesim vefat etti bir ANDA ZORVar onlar evlendi yaşları da büyük yanlarında yaşayan tek cocuklariydi
18haziran perşembe
Sabah 09.00
2yumurtadan omlet,1dilim peynir
Türk kahvesi
Öğle 13.30
1tabak tavuklu salata,2kasik yoğurt
Azsutlu nescafe,1protein bar
Aksam 18.00
1kase yoğurt icine yarim muz,chia,keten tohumu,tarçın
3bucuk litre su,1litre dukan
Gök delindi resmen bugün. Demek Ege'de de vardı yağmur.Kütahya bin bir köyünde yasiyorlar
Görüşmek üzere kendinize iyibakin bol eksili cumaniz olur inşallahGorusmek dilegiyle kizlar, bizde bekliyoruz takimimiza..
Sizinde başınız sağolsun acinizi düşünmeye kalbim yetmiyor.InsAllah bu arada 5 ayda 17 kilo vermissin umarim bana da tuyolarini verirsin
Evet kucuk kardesim vefat etti bir ANDA ZOR
Mezarliga gidemedim ogluma hamile iken kalpten giderim diye carpintim olduSizinde başınız sağolsun acinizi düşünmeye kalbim yetmiyor.
Başın sağ olsun canım. Kayıplara alışmak çok zor. Bu acıyla yaşamak zorunda kalınıyor. Unutulmuyor hiçbir zaman. Mekanı cennet olsun. Sonsuz sabirlar diliyorum.InsAllah bu arada 5 ayda 17 kilo vermissin umarim bana da tuyolarini verirsin
Allah razı olsun çok sagolunAllah rahmet eylesin. Daha gencecikmis
seninde basin sağolsun canimInsAllah bu arada 5 ayda 17 kilo vermissin umarim bana da tuyolarini verirsin
Ne yazarsam yazayim aciniz hafiflemeyecek ama kardeşinizin duacisi olacağım sözMezarliga gidemedim ogluma hamile iken kalpten giderim diye carpintim oldu
Tesekkurler canimNe yazarsam yazayim aciniz hafiflemeyecek ama kardeşinizin duacisi olacağım söz
Aman baya dagılmısız yasonngulen buralarda
Saricivcivcikcik ders calisiyor
Kirmizi pabuc bebegi oldu oda yakinda bize katilir
Umutdeniz4 abla geçen haftalarda burdaydi
Ama diger eskiler yok canim :))
Ayni donemde kimler vardi ki baska yaşlanıyorum artik :))Aman baya dagılmısız ya
aksami neden meyveyle gecirdin acıkıcaksinAman ne yapıyım be canım rapor veriyim
Sabah 10.15
3 k yoğurt
3 kayısı
1 t kaşığımkabak çekirdeği
1 ceviz
Form çay
Ara 12
2 kayısı 2 kiraz 2 erik
1 kaşıl kabak çekirdeği
14.30
2 kaşık ıspanak
2 kaşık yoğurt
18.30
2 kayısı
Yarım armut
5 kiraz 5 erik
Spor
Karın-kalça-bacak 20 dak 120p
Eliptik 30 dak 150p
Top 270p
Allah rahmet eylesinHalamın kızı vefat etmiş şimdi geldi kötü haber. Yarın giremem muhtemelen. Gerçi ne olacak nasıl olacak cenazeye gidebilecek miyiz hiç bilmiyorum. Çok kötüyüm ben ya daha 22 yaşındaydı kuzum benim
Başınız sağolsun, gerçekten çok üzüldüm... Allah sabır versin..Mezarliga gidemedim ogluma hamile iken kalpten giderim diye carpintim oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?