- 9 Ocak 2018
- 5.242
- 12.997
- 248
Amin insAllah canimBaşınız sağolsun, gerçekten çok üzüldüm... Allah sabır versin..
Abla naptın öyle yarın çok aç olursun bu menüyle hep meyve yemişsinAman ne yapıyım be canım rapor veriyim
Sabah 10.15
3 k yoğurt
3 kayısı
1 t kaşığımkabak çekirdeği
1 ceviz
Form çay
Ara 12
2 kayısı 2 kiraz 2 erik
1 kaşıl kabak çekirdeği
14.30
2 kaşık ıspanak
2 kaşık yoğurt
18.30
2 kayısı
Yarım armut
5 kiraz 5 erik
Spor
Karın-kalça-bacak 20 dak 120p
Eliptik 30 dak 150p
Top 270p
Allah rahmetiyle muamele buyursunInsAllah bu arada 5 ayda 17 kilo vermissin umarim bana da tuyolarini verirsin
Evet kucuk kardesim vefat etti bir ANDA ZOR
Zatın öyle yapicam ins Allah tekrar gidicem bı kaç gün kalmayi düşünüyorum nasip olursaKisitli zamanin vardı cook iyi yapmissin internete girmeyerek canim
Ne guzel bir gun gecirmissin seneye tekrarlayin hatta korona olmazsa daha uzun kalin
Liste şimdilik iptal fire listeden devam edicem kaptanim yavaş yavaş vermeyi düşünüyorum
Başınız sağolsun ne denir nasıl denir bilemedim rabbim size anne babasına şair versin çok üzüldüm sebep ne pekiHalamın kızı vefat etmiş şimdi geldi kötü haber. Yarın giremem muhtemelen. Gerçi ne olacak nasıl olacak cenazeye gidebilecek miyiz hiç bilmiyorum. Çok kötüyüm ben ya daha 22 yaşındaydı kuzum benim
Hoş geldinizSelamlar tatli 6. takim, sizleri 4. takim olarak ziyarete geldik :)
Sayica cok degiliz ama olsun.
Çok üzüldümHayır hasta olsa belki kendimizi hazirlardik yıldırım düşmüş
Yıldırım çarpmış canimyABaşınız sağolsun ne denir nasıl denir bilemedim rabbim size anne babasına şair versin çok üzüldüm sebep ne peki
Valla cnm karışmıyordu ta ki basima gelen olaydan sonraNoluyokiiii instegram yada face hayir noluyada istemiyorlar nasil bir zihniyet ben cözemiyorum ben 3çocuk annesiyim ve herseyim var ilk önce kendime güvenim var benim internette gezerken,ne bekliyo karsi taraf evinin hanımı çocuklarının anasi ev isi cocuk cocuk evisimi yani olmaz canim öyleseymi olur demekki güveni yok oyuzden istemiyorlar valla ben 20senelik evliyim ne evde nede calisma hayatima karistirdim esimi telefon elimde giriyorum yaziyorum bikerede demedi kimle mesajlasiyosun diye herseyide söylerim
kimisi haklidir kendi çapinda ama ozaman telefonda vermicekler elimize evde sot sot oturcazValla cnm karışmıyordu ta ki basima gelen olaydan sonra
Var cnm söylüyorum bundan sonra ins bisey yakalamm dedi sadeceburaya girdiğinde haberi varmi?
eşimin buraya haberi yok sölesem kötü olacak
Rabbim sabır versin ins AllahMezarliga gidemedim ogluma hamile iken kalpten giderim diye carpintim oldu
Hosgeldin kaptanimGeldim kizlar ama cok yorgunum ilerleyen saatlerde gecmise bakacağım
Başınız sağolsun cnm ALLAH sabırlar versinHalamın kızı vefat etmiş şimdi geldi kötü haber. Yarın giremem muhtemelen. Gerçi ne olacak nasıl olacak cenazeye gidebilecek miyiz hiç bilmiyorum. Çok kötüyüm ben ya daha 22 yaşındaydı kuzum benim
güvenimi sarstin dedi bende sildim instagrami ama güvenmiyor artık.
güvensiz evlilik yürür mü acaba?
bana hiç bi şeyime inanmayacagi biliyorum
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin çok üzüldüm. Rabbim sizlere hayırlı ömür versinHalamın kızı vefat etmiş şimdi geldi kötü haber. Yarın giremem muhtemelen. Gerçi ne olacak nasıl olacak cenazeye gidebilecek miyiz hiç bilmiyorum. Çok kötüyüm ben ya daha 22 yaşındaydı kuzum benim
Halamın kızı vefat etmiş şimdi geldi kötü haber. Yarın giremem muhtemelen. Gerçi ne olacak nasıl olacak cenazeye gidebilecek miyiz hiç bilmiyorum. Çok kötüyüm ben ya daha 22 yaşındaydı kuzum benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?