Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Abla naptın öyle yarın çok aç olursun bu menüyle hep meyve yemişsin

İyi akşamlar arkadaşlar, inşallah herkes iyidir. Herkes çarçabucak hedef kglarına ulaşır.
Kahvaltı :1 haşlanmış yumurta
2 ceviz
Biraz peynir
Şekersiz çay
Öğle : çay, su
Akşam 18.00
1 kase tavuk çorba
2 kaşık bulgur pilavı
Hiçbir öğünümde ekmek yemedim
2 lt su yatana kadar daha da içerim inşallah
200 ip atlama 66 puan
Bugün pek iyi değilim enerjim moralim çok düşük. Bir iki güne spor olarak daha da toparlarım inşallah. Herkesi sevgiyle selamlıyorum

Halamın kızı vefat etmiş şimdi geldi kötü haber. Yarın giremem muhtemelen. Gerçi ne olacak nasıl olacak cenazeye gidebilecek miyiz hiç bilmiyorum. Çok kötüyüm ben ya daha 22 yaşındaydı kuzum benim
Başınız sağolsun ne denir nasıl denir bilemedim rabbim size anne babasına şair versin çok üzüldüm sebep ne peki

Valla cnm karışmıyordu ta ki basima gelen olaydan sonra

Halamın kızı vefat etmiş şimdi geldi kötü haber. Yarın giremem muhtemelen. Gerçi ne olacak nasıl olacak cenazeye gidebilecek miyiz hiç bilmiyorum. Çok kötüyüm ben ya daha 22 yaşındaydı kuzum benim
Başınız sağolsun cnm ALLAH sabırlar versin

Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin çok üzüldüm. Rabbim sizlere hayırlı ömür versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…