Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sanki oradaymış gibi oldum ....ne güzel anlatmışsin....tatil herkesin hakkı...korona çok kötü kazık attı....

Bugün halsizim pek bişey yapmadım canım. Kızımı yatırınca bende yattım o ara baya olanlar olmuş burda.
Bikaç gündür dolap düzenleme işleriyle uğraşıyorum. Bigün giyerim diye sakladığım küçük büyük bir dünya kıyafet vardı. Onları ayarladım çoğunu vermek için hazırladım eskiyenleri attım olan kıyafetleri çıkardım büyük bedenlerin bi kısmını kaldırdım öle işte. Olmayan kıyafetleri giymek için çıkarmak da ayrı bir zevk

Çok üzüldüm bu arada bu başladı geçen günde yıldırım yüzünden 3 ev yanmış hayırlı olsun ins Allah 2020 sürprizlerle dolu bir yil
Gerçekten 2020 yılına girdiğimiz andan itibaren herkes için ne lanet bir yıl oldu. Annesi babasiyla birlikte oturuyorlar ona yıldırım dusuyor anne babada hiçbir şey yok. Yıldırım sadece onun için düşmüş gibi

Halam menapoz zamanı hamile kalmış ona mucize bebekti sülale için. Bilmiyorum hayata nasıl tutunurlar bir daha onları düşündükçe içim cikiyor
Why Allah sabır versin.Mekani cennet olsun... Çok üzüldüm..Başınız sağolsun

Ben çocukken bir tanıdıgin kızına da yıldırım düşmüştü..Ahırda imiş o hem ineğe hem kıza düşüyor ...Vefat etti çok genç ti..bugün şimşek çakarken aklıma geldi...Allah sonumuzu hayreylesin....korona deprem derken aldığımız her nefes için galiba sukretmeliyiz

Bende 2gündür yaptim o isleri ama gel görkiii gene altüst yapiyolar maymunlar

Baya az olmuş bugün az yiyince ters tepiyo sana ama inş yarın istediğin sonucu alırsın

Sanırım wc için bu kadar meyve yedin acıkmadıysan ne güzel

Baya az olmuş bugün akşama sebze ya da protein ekleyebilirdin. Afiyet olsun

Kız susss agzini hayraaaa ac zaten çok birsey beklemiyorum buhafta ama sabit te gelmek istemiyorum

Bendemiii yapsamkii

Geçen sene kızıma eşim bakıyordu ben öğleye kadar işe gidiyordum. Eve bi geliyodum yatak odasında boşaltılmamış çekmece yok. Hergün hergün deli oldum artık. çekmece kilidi almıştım ama artık onları da açıyor mecbur son çare kulpları söktüm şimdilik iyiyiz bakalım

Bende kilit alcaktim bir türlü alamadim ama dediğin gibi onuda acarlar

Bende kilit alcaktim bir türlü alamadim ama dediğin gibi onuda acarlar

Yok canım o kısa süreli çözüm oluyor sonra öğreniyorlar açmayı. Bide yapıştırma oluyo onlar izi kalıyo yapıştırdığın yerde. Ben nasip olursa tekrar çocuk yaparım o yüzden önemsemedim sökmem kilitleri. Ama sen yapmazsın sanırım hiç boşuna alma o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…