Sanki oradaymış gibi oldum ....ne güzel anlatmışsin....tatil herkesin hakkı...korona çok kötü kazık attı....İnternette vardıama girmek istemedim manzara muhteşemdi akşama et balık mangal semaver yaptılar sohbet.muhabbet gece 4 de yattım 8.30 da kalktım yine semaver eşliğinde muhteşem bir kahvaltı yaptık manzara karşısında sonrada bahçeleri gezdik dalından meyveler yedik yola çıktık
Allah razı olsun canım çok sagolBaşınız sağolsun canım. Allah rahmet eylesin
Allah razı olsun sonsuz tesekkurlerBaşınız sağolsun Allah rahmet eylesin çok üzüldüm. Rabbim sizlere hayırlı ömür versin
Allah sizlerden razı olsunBaşınız sağolsun cnm ALLAH sabırlar versin
Gerçekten 2020 yılına girdiğimiz andan itibaren herkes için ne lanet bir yıl oldu. Annesi babasiyla birlikte oturuyorlar ona yıldırım dusuyor anne babada hiçbir şey yok. Yıldırım sadece onun için düşmüş gibiÇok üzüldümbu arada bu başladı geçen günde yıldırım yüzünden 3 ev yanmış hayırlı olsun ins Allah 2020 sürprizlerle dolu bir yil
Why Allah sabır versin.Mekani cennet olsun... Çok üzüldüm..Başınız sağolsunHalam menapoz zamanı hamile kalmış ona mucize bebekti sülale için. Bilmiyorum hayata nasıl tutunurlar bir daha onları düşündükçe içim cikiyor
Ben çocukken bir tanıdıgin kızına da yıldırım düşmüştü..Ahırda imiş o hem ineğe hem kıza düşüyor ...Vefat etti çok genç ti..bugün şimşek çakarken aklıma geldi...Allah sonumuzu hayreylesin....korona deprem derken aldığımız her nefes için galiba sukretmeliyizGerçekten 2020 yılına girdiğimiz andan itibaren herkes için ne lanet bir yıl oldu. Annesi babasiyla birlikte oturuyorlar ona yıldırım dusuyor anne babada hiçbir şey yok. Yıldırım sadece onun için düşmüş gibi
Bende 2gündür yaptim o isleri ama gel görkiii gene altüst yapiyolar maymunlarBugün halsizim pek bişey yapmadım canım. Kızımı yatırınca bende yattım o ara baya olanlar olmuş burda.
Bikaç gündür dolap düzenleme işleriyle uğraşıyorum. Bigün giyerim diye sakladığım küçük büyük bir dünya kıyafet vardı. Onları ayarladım çoğunu vermek için hazırladım eskiyenleri attım olan kıyafetleri çıkardım büyük bedenlerin bi kısmını kaldırdım öle işte. Olmayan kıyafetleri giymek için çıkarmak da ayrı bir zevk
Bende 2gündür yaptim o isleri ama gel görkiii gene altüst yapiyolar maymunlar
Bendemiii yapsamkiiBen çekmecelerimin kulplarını söktüm açamıyor
18haziran perşembe
Sabah 09.00
2yumurtadan omlet,1dilim peynir
Türk kahvesi
Öğle 13.30
1tabak tavuklu salata,2kasik yoğurt
Azsutlu nescafe,1protein bar
Aksam 18.00
1kase yoğurt icine yarim muz,chia,keten tohumu,tarçın
3bucuk litre su,1litre dukan
Aman ne yapıyım be canım rapor veriyim
Sabah 10.15
3 k yoğurt
3 kayısı
1 t kaşığımkabak çekirdeği
1 ceviz
Form çay
Ara 12
2 kayısı 2 kiraz 2 erik
1 kaşıl kabak çekirdeği
14.30
2 kaşık ıspanak
2 kaşık yoğurt
18.30
2 kayısı
Yarım armut
5 kiraz 5 erik
Spor
Karın-kalça-bacak 20 dak 120p
Eliptik 30 dak 150p
Top 270p
İyi akşamlar arkadaşlar, inşallah herkes iyidir. Herkes çarçabucak hedef kglarına ulaşır.
Kahvaltı :1 haşlanmış yumurta
2 ceviz
Biraz peynir
Şekersiz çay
Öğle : çay, su
Akşam 18.00
1 kase tavuk çorba
2 kaşık bulgur pilavı
Hiçbir öğünümde ekmek yemedim
2 lt su yatana kadar daha da içerim inşallah
200 ip atlama 66 puan
Bugün pek iyi değilim enerjim moralim çok düşük. Bir iki güne spor olarak daha da toparlarım inşallah. Herkesi sevgiyle selamlıyorum
Kız susss agzini hayraaaa ac zaten çok birsey beklemiyorum buhafta ama sabit te gelmek istemiyorumBaya az olmuş bugün az yiyince ters tepiyo sana ama inş yarın istediğin sonucu alırsın
Sanırım wc için bu kadar meyve yedinacıkmadıysan ne güzel
Baya az olmuş bugün akşama sebze ya da protein ekleyebilirdin. Afiyet olsun
Bendemiii yapsamkii
Kız susss agzini hayraaaa ac zaten çok birsey beklemiyorum buhafta ama sabit te gelmek istemiyorum
Bende kilit alcaktim bir türlü alamadim ama dediğin gibi onuda acarlarGeçen sene kızıma eşim bakıyordu ben öğleye kadar işe gidiyordum. Eve bi geliyodum yatak odasında boşaltılmamış çekmece yok. Hergün hergün deli oldum artık. çekmece kilidi almıştım ama artık onları da açıyor mecbur son çare kulpları söktüm şimdilik iyiyiz bakalım
Yok yok bu sefer degilSana da inanmıyorum hep öyle diyosun sonra 1 kilo eksi geliyorsun
Bende kilit alcaktim bir türlü alamadim ama dediğin gibi onuda acarlar
Yok yok bu sefer degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?