- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Acaba cokta aksam saati yapmasanmiÇokk fenaa gaza geldim hanımlar akşam 5 mile yapsam yarına şiş olurmu vücutttsportie
Ne bir an önce ne bir an sonra ömür bitti herşey bahane canım anne.babasina sabır versin rabbimGerçekten 2020 yılına girdiğimiz andan itibaren herkes için ne lanet bir yıl oldu. Annesi babasiyla birlikte oturuyorlar ona yıldırım dusuyor anne babada hiçbir şey yok. Yıldırım sadece onun için düşmüş gibi
Allah razı olsunWhy Allah sabır versin.Mekani cennet olsun... Çok üzüldüm..Başınız sağolsun
Baya az olmuş bugün az yiyince ters tepiyo sana ama inş yarın istediğin sonucu alırsın
Sanırım wc için bu kadar meyve yedinacıkmadıysan ne güzel
Baya az olmuş bugün akşama sebze ya da protein ekleyebilirdin. Afiyet olsun
Ben visne ile hep yaparim ama kiraz hiç denemedimArkadaşlar bununla hoşaf olurnu Eki Görüntüle 2650791
3 mile yapsamAcaba cokta aksam saati yapmasanmi
Yıldırım düşen kişilerin %90i yasarmis bizim tanidiklarimiz geriye kalan küçük bir kısımda olmuşlar maalesef. Bundan sonra her gök gürültüsünde her yildirimda hatırlayacağım ilk olay bu olacakBen çocukken bir tanıdıgin kızına da yıldırım düşmüştü..Ahırda imiş o hem ineğe hem kıza düşüyor ...Vefat etti çok genç ti..bugün şimşek çakarken aklıma geldi...Allah sonumuzu hayreylesin....korona deprem derken aldığımız her nefes için galiba sukretmeliyiz
olur tabi kız,şeker at beni kaynat benden bile olurArkadaşlar bununla hoşaf olurnu Eki Görüntüle 2650791
aksami neden meyveyle gecirdin acıkıcaksin
Buda.vişnemi kirazmi belli değil anlamadim zatınBen visne ile hep yaparim ama kiraz hiç denemedim
Olur tabiki ben yapiyorumArkadaşlar bununla hoşaf olurnu Eki Görüntüle 2650791
Yap kiz senimi kırcam3 mile yapsam
NedenkiiSpor yapıyorsunuz da gecmiste kaldi puanlar
yarin sabah uzun bir gecmis yapacagim
Bu arada kizlar yarından sonra spor puanlarini takip edemeyeceğim gonullu var mi aranizda
Kaptanım ben destek olmak isterim sanaSpor yapıyorsunuz da gecmiste kaldi puanlar
yarin sabah uzun bir gecmis yapacagim
Bu arada kizlar yarından sonra spor puanlarini takip edemeyeceğim gonullu var mi aranizda
Zaten sen gaz veriyosun maşallahKaptanım ben destek olmak isterim sana
Güvenirsen bana
Hem takip eder hemde gazlarım
Babam geldi dedim ya canim yarin koye gidelim diyor cok zor oluyor orda burayi takip etmekNedenkii
Yaa gercekten mi coook mutlu oldum ablaKaptanım ben destek olmak isterim sana
Güvenirsen bana
Hem takip eder hemde gazlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?