Ben yuruyusumu yanlis hesaplamisim kuzu nolcekTempolu yuruyus yapiyorsan dakikasi 2.5 puan 1 saat yurursen 250 puan eder
Hem tempolu hem adim saymak olmaz sadece birini ekleyelim canim
Plank 3 saniyesi 1 180 saniye 60 puan dogru
Temizlikde 2 dakikasi 1 puan 1 saat 30 puan olur
Aklina takilan olursa sorabilirsin
Sağol canım. Bugün çok yağmurlu ve soğuktu o yüzden tuttum sıcak olunca tutmuyorum zatenAllah kabul etsin canim bu havalarda zor olmuyomuafiyet olsun
Sağol canım evet yarında tutmayı düşünüyorum 4gibi tartılsam sorun olur mu sana yarın mı gideceksiniz köye?madamhd Allah kabul etsin canim yarın da oruc tutacak misin
Canım Allah kabul etsin bişey de yememişin
Çok ta aç bırakma be canım
Sen yaz ben okurumCanım E Elif_Eylul cevaplamış seni zaten hafif bir spor iyidir
Spor her daim iyidir, spor demek yağ yakmak ve kas kütlesinin artması, ama kas yaptım oram buram kasmı olacak diye panikleme
Kilo verme sürecinde sporda beraberinde olursa vücut sarkmaz ve deri çok güzel toparlanır
Kas artışı olmasından dolayı da tartı istediğin eksiyi göstermez ama ölçüler gösterir
Ölçünün azalması yağ kaybın olduğu demektir
O yüzden tartı öncesi çok fazla spor yapmayalık kasların şişmesi tartıda yüz güldürmeyebilir, motivasyonumuzu düşürebilir
Ayy ne çok yazdım
Duzeltirim onu yarin sabah canimBen yuruyusumu yanlis hesaplamisim kuzu nolcek
Sorun olmaz canim 8 e kadar vaktimiz varSağol canım. Bugün çok yağmurlu ve soğuktu o yüzden tuttum sıcak olunca tutmuyorum zaten
Sağol canım evet yarında tutmayı düşünüyorum 4gibi tartılsam sorun olur mu sana yarın mı gideceksiniz köye?
Sağol ablaElhamdülillah doydum hala tokum
Sabah 9 30
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
1 kasik lor peynir
Domates salatalik
2 dilim mercimek ekmegi
Sekersiz cay
Ogle 14 00
2 biber dolma
2 kasik T. Göğüs sote
Yesil salata
1 dilim ekmek
1 catal ucu tavuk göğsü tatlisi
Aksam 18 00
Bir kase cacik
20 45
Diyet kahve
Spor 5 dk bolgesel 30 puan
3 dk plank 60 puan
2 saat ev temizligi. 60 puan
60 dk. Templu yürüyüş 150 puan
lesli 1 mile 2 mile 3 mile toplam 47 dk. 158 puan
Toplam 458 puan
Hayırlı geceler
Sabah
Melemen
Bir dilim peynir
Bir dilim ekmek
Ara biraz kiraz
2 erio
Aksam
Mercimek corba
Yarım kase yogurt
Salata
2 lt su içtim. Spor yapamadım
Yarin tartida guzel bir rakam göreceksin o zaman
İnşallahÇok hafif geçirilmiş bir menü
Bakalım yarın güzel bir eksi gelecektir
Migim burayıda kapattırmışinstagram facebook yüzünden boşanmaların çok olduğu düşündüğü için benim girmemi istemedi ben çok ikna ettim yalvardim ama son anda ben dinlemeyip bi girdim sonrada kötü oldu güven bitti dedi .
sonrada kapattım instagrami.. oysa ben zayiflamak için giriyordum.. başka nereye girecegim abla... kötü bi şey yapmadim izin vermediği sürece girdiğim için güveni bitmiş.
Canım nasılsın, neler yapıyorsun, yavru da büyümüştür iyice. Ben buralardayım, bırakıp gidemedim, sadece bu aralar çok yogundum pek ugrayamadim.Aman baya dagılmısız ya
Sizin de başınız sağolsun, mekanı cennet olsun kardeşinizin.Tesekkurler canim
Ayy canım şükür iyiyiz hamdolsun büyüdü tabi teyzesi 9 ağustosta 2. Yaşımızı dolduruyoruzCanım nasılsın, neler yapıyorsun, yavru da büyümüştür iyice. Ben buralardayım, bırakıp gidemedim, sadece bu aralar çok yogundum pek ugrayamadim.
Canım geçen haftanın listesini buraya kopyalar mısın, ben yarın okulda olacağım. Listeyi düzenlerim, evde çocukla zor oluyor ama okulda rahat olurum.Kizlar tarti bildirimlerini yarin en gec 2 de yapalim
yarin yine yola çıkacağız ogleden sonra
Canım dönmüşsün tekrar, hoşgeldin06:30
filtre kahve
11:00
1 yumurtalı lorlu omlet
1 domates
1 salatalık
3 zeytin
17:00
yoğurtlu haşlanmış kabak
7 kiraz
su 3 lt
spor yok
Oyyy maşallah yavruya. Ben de iyiyim canım, korona yüzünden evdeydim uzun süredir, online derslerimi yapmak, çocuğun canlı derslerini takip etmek, ev ve bahçe işleri vs. Derken çok yoruldum açıkçası. Doktora ve açıköğretim de vardı bir taraftan, çok yoğun geçiyor kısacası ama çok şükür. Ben de dolmuşum resmen, anlatacak yer arıyormuşumAyy canım şükür iyiyiz hamdolsun büyüdü tabi teyzesi 9 ağustosta 2. Yaşımızı dolduruyoruzsen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?