Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben yuruyusumu yanlis hesaplamisim kuzu nolcek

Allah kabul etsin canim bu havalarda zor olmuyomu afiyet olsun
Sağol canım. Bugün çok yağmurlu ve soğuktu o yüzden tuttum sıcak olunca tutmuyorum zaten

madamhd Allah kabul etsin canim yarın da oruc tutacak misin
Sağol canım evet yarında tutmayı düşünüyorum 4gibi tartılsam sorun olur mu sana yarın mı gideceksiniz köye?

Canım Allah kabul etsin bişey de yememişin
Çok ta aç bırakma be canım

Sağol abla Elhamdülillah doydum hala tokum

Sen yaz ben okurum daaa boosted yaptım ilk sayfadaki yarım saat bişey

Ben yuruyusumu yanlis hesaplamisim kuzu nolcek
Duzeltirim onu yarin sabah canim
Sorun olmaz canim 8 e kadar vaktimiz var

Akşam yememişsin sporun da güzel afiyet olsun canım

Hayırlı geceler
Sabah
Melemen
Bir dilim peynir
Bir dilim ekmek

Ara biraz kiraz
2 erio

Aksam
Mercimek corba
Yarım kase yogurt
Salata

2 lt su içtim. Spor yapamadım

Güzel canım afiyet olsun

migi
Migim burayıda kapattırmış

Canım nasılsın, neler yapıyorsun, yavru da büyümüştür iyice. Ben buralardayım, bırakıp gidemedim, sadece bu aralar çok yogundum pek ugrayamadim.
Ayy canım şükür iyiyiz hamdolsun büyüdü tabi teyzesi 9 ağustosta 2. Yaşımızı dolduruyoruz sen nasılsın

Kizlar tarti bildirimlerini yarin en gec 2 de yapalim
yarin yine yola çıkacağız ogleden sonra
Canım geçen haftanın listesini buraya kopyalar mısın, ben yarın okulda olacağım. Listeyi düzenlerim, evde çocukla zor oluyor ama okulda rahat olurum.

Ayy canım şükür iyiyiz hamdolsun büyüdü tabi teyzesi 9 ağustosta 2. Yaşımızı dolduruyoruz sen nasılsın
Oyyy maşallah yavruya. Ben de iyiyim canım, korona yüzünden evdeydim uzun süredir, online derslerimi yapmak, çocuğun canlı derslerini takip etmek, ev ve bahçe işleri vs. Derken çok yoruldum açıkçası. Doktora ve açıköğretim de vardı bir taraftan, çok yoğun geçiyor kısacası ama çok şükür. Ben de dolmuşum resmen, anlatacak yer arıyormuşum

Sen naptın bu süreçte, işe devam edebildin mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…