yürüyüşe maskeyle olmaz zaten o maskeyi solumak cokkk kötü canim gittimya aşıya nekadar zor liste sorumluluk evetListeye girmek bisey değilde dedigim gibi sorumluluk gerektiriyor evde spor sevmiyorum yürüyüşe maskeyle çıkmak zor olacak hevesim kaçtı ne bileyim
Yarin tartida guzel bir rakam göreceksin o zamanCnm istemedi bugün neyse
Ee ozaman bende listeye girmeyim ben ekmek yiyorum çünküyürüyüşe maskeyle olmaz zaten o maskeyi solumak cokkk kötü canim gittimya aşıya nekadar zor liste sorumluluk evet
Dün köye giderken arabada mecburi taktım yolda çevirme olur diye bugün dönüşte taktım çeneme indiriyorum yoksa migdem ağzıma gelecek gibi oluyor yürüyüşte nefes alamam gibime geliyo yavaş yavaş gitsin acelem yok iki ileri bı geri zatın verme yeter diyorlar kafama göre takilirimyürüyüşe maskeyle olmaz zaten o maskeyi solumak cokkk kötü canim gittimya aşıya nekadar zor liste sorumluluk evet
Ekmek yenilebilir canim sorun yok miktari önemliEe ozaman bende listeye girmeyim ben ben ekmek yiyorum çünkü
Hayırlı geceler
Sabah
Melemen
Bir dilim peynir
Bir dilim ekmek
Ara biraz kiraz
2 erio
Aksam
Mercimek corba
Yarım kase yogurt
Salata
2 lt su içtim. Spor yapamadım
Yemeye devam edip kilo vermezsen etkilersin ama kilo verirsen etkilemez her hafta kilo vermek icin yarisiyoruzyaaaEe ozaman bende listeye girmeyim ben ben ekmek yiyorum çünkü
Yok yok takma yürüme öyle ayni havayı teneffüs etme tempolu yürüyüşse eger sakın sagligindan olursunDün köye giderken arabada mecburi taktım yolda çevirme olur diye bugün dönüşte taktım çeneme indiriyorum yoksa migdem ağzıma gelecek gibi oluyor yürüyüşte nefes alamam gibime geliyo yavaş yavaş gitsin acelem yok iki ileri bı geri zatın verme yeter diyorlar kafama göre takilirim
Sabah 9 30
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
1 kasik lor peynir
Domates salatalik
2 dilim mercimek ekmegi
Sekersiz cay
Ogle 14 00
2 biber dolma
2 kasik T. Göğüs sote
Yesil salata
1 dilim ekmek
1 catal ucu tavuk göğsü tatlisi
Aksam 18 00
Bir kase cacik
20 45
Diyet kahve
Spor 5 dk bolgesel 30 puan
3 dk plank 60 puan
2 saat ev temizligi. 60 puan
60 dk. Templu yürüyüş 150 puan
lesli 1 mile 2 mile 3 mile toplam 47 dk. 158 puan
Toplam 458 puan
Kuzum ben ekmeksiz asla lokma yiyemezken suan bu denli aza indirmem benim icin super bir ilerleyis ama burda sizler neredeyse hic yemiyoraunuz ve hakli olarak benim ekmegim goze gorunuyorEkmek yenilebilir canim sorun yok miktari önemli
Bence bugun menun guzel ekmegide erken yemissin
Sporda yapmissin
Sende haftaya cuma suren doluyor haftaya cima listede olursun
İyi geceler kaptanımIyi geceler kizlar
Misafirim vardi onalra pasta borek yapmadim yemekli agirladim tatlidanda yemedim ve ogleni genis tuttum aksam yememek icinAfiyet olsunöğlen menü biraz geniş akşam boş güzel olmuş ❤
Alisirlar canim sorun degil ekmek illaki yicez yiyoruz daKuzum ben ekmeksiz asla lokma yiyemezken suan bu denli aza indirmem benim icin super bir ilerleyis ama burda sizler neredeyse hic yemiyoraunuz ve hakli olarak benim ekmegim goze gorunuyor
Metobolizmama gore ben bu yemeyle veririm eminimYemeye devam edip kilo vermezsen etkilersin ama kilo verirsen etkilemez her hafta kilo vermek icin yarisiyoruzyaaa
Süper ozaman verirsen sorun yokkiMetobolizmama gore ben bu yemeyle veririm eminim
BendeAlisirlar canim sorun degil ekmek illaki yicez yiyoruz da
Birde senin metabolizman daha hizli anlattigin kadariyla yersin eritirsin sıkıntı olmaz
Yarin tarti sonucunu merakla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?