- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
Geldim canısı
Renk butonuna basinca altta HEX Color yaziyor ya oraya FF0000 yazacaksin sonra yazini yazacaksinDebakam banadaaa onuda deniyim
Afiyet olsun löp löp et olsunGeldim canısı
Ne yedim hic ekmek yemedim
Bir porsiyon tavuk kofte ve sebze ızgara yedim bol hareketli ve güzel gecti cocuklar icin iyi oldu
Gülo niye kız hani bu hafta listedeydinYok degilim fire takilicam ben
Olmaz canımcım yeni geldik sayılır hic oturmadım hala artı degilimAfiyet olsun löp löp et olsun
oldu sanirsam ne eglenceli bu yazılar. Hergun degisik yazayim bariRenk butonuna basinca altta HEX Color yaziyor ya oraya FF0000 yazacaksin sonra yazini yazacaksin
Ben iki kez mezun oldum zatın abla bu 3 olacam simdi virüs olayı yeniden hortladı spora falan biraz zor çıkarım maske şartı geldi maske migdemi bulandırıyor listeye girdiğimde sorumluluk oluyor ben dikkat ederek yavaş yavaş vermeyi düşünüyorum kimsenin de hakkına girmiş olmayayım diyorumYaaa niye gelmiyosun listeye free mirii sonra gel 2. Mezuniyetini de ya hadi
Evet olmis canimoldu sanirsam ne eglenceli bu yazılar. Hergun degisik yazayim bari
dolmayi ekmekle mi yedin yoksa geneSabah 9 30
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
1 kasik lor peynir
Domates salatalik
2 dilim mercimek ekmegi
Sekersiz cay
Ogle 14 00
2 biber dolma
2 kasik T. Göğüs sote
Yesil salata
1 dilim ekmek
1 catal ucu tavuk göğsü tatlisi
Aksam 18 00
Bir kase cacik
20 45
Diyet kahve
Spor 5 dk bolgesel 30 puan
3 dk plank 60 puan
2 saat ev temizligi. 60 puan
60 dk. Templu yürüyüş 150 puan
lesli 1 mile 2 mile 3 mile toplam 47 dk. 158 puan
Toplam 458 puan
Sanada eğlence çıktıoldu sanirsam ne eglenceli bu yazılar. Hergun degisik yazayim bari
Evetdolmayi ekmekle mi yedin yoksa gene
tamam anlasildi
Az olmus sanki canim yediklerinHayırlı geceler
Sabah
Melemen
Bir dilim peynir
Bir dilim ekmek
Ara biraz kiraz
2 erio
Aksam
Mercimek corba
Yarım kase yogurt
Salata
2 lt su içtim. Spor yapamadım
Listeye girmek bisey değilde dedigim gibi sorumluluk gerektiriyor evde spor sevmiyorum yürüyüşe maskeyle çıkmak zor olacak hevesim kaçtı ne bileyimGülo niye kız hani bu hafta listedeydin
Neguzelmis cocuklar gibi mutlu oldumE Elif_Eylul bak bu tonda yok onusa sonra soylerim
baskada bilmiyorum bu renkleride her cuma kullaniyorum mecburi :)))
Cnm istemedi bugün neyseAz olmus sanki canim yediklerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?