- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
Vuuuuuuu
Muhtesemsinnn bacimmmm
Regl herkesde ayni etkiyi yaratmiyor canim kisiden kisiye gore degisiyorRegl iken kilo verilmiyormu benim 1 haftam kaldi yani geri kilomu alicim
Şişede durduğu gibi durmuyor diyim sen anla hala anlamadiysan git kendini balkondan atHayır hayır anlar nasıl bişi süt detoksu ben detoks hastasıyım
O detoks dan uzak dur hippoHayır hayır anlar nasıl bişi süt detoksu ben detoks hastasıyım
Ohhh tek deli ben değil mişimNe saati abla ben saçımdaki lastik tokaya kadar cıkarıyorum
Dedem öyle derdi bu aslan sütü derdi baba çıkaAslan sutu degil mi
Guzel eksi tebrik ederim canimMerhaba, başlangıç 60.4
Bugün 59.7
Fark 700 gr
Yüdzde:1.16
Neden kızzzO detoks dan uzak dur hippo
Eki Görüntüle 2651108
Yine sabit.. isveçle 5 kilo verdim ama sonrasında 2 haftadır sabitim.. fenalık geldi valla.. özür dilerim kaptanım...
Zipzip-
Geçen hafta 67.6
Güncel 67.4
Fark 0.2
Bu hafta hiç spor yapamadım,regl de devam ediyor üzgünüm
Kontrol olurmu bilmiyorum maske takmak cok cok zor ben kotu oluyorum valla onun yerıne cıkmıyorum bapayımen azından evde olmana sevindim canım. Bence de bitecek gibi durmuyor ama inşallah daha kontrollü bir hale gelir. Ben okula 2 veya 3 gün gelmeye başladım.
Eki Görüntüle 2651108
Yine sabit.. isveçle 5 kilo verdim ama sonrasında 2 haftadır sabitim.. fenalık geldi valla.. özür dilerim kaptanım...
Zipzip-
BenGeçen hafta 67.6
Güncel 67.4
Fark 0.2
Bu hafta hiç spor yapamadım,regl de devam ediyor üzgünüm
Merhaba, başlangıç 60.4
Bugün 59.7
Fark 700 gr
Yüdzde:1.16
Pp ne kız i koysanSen kırmızı yanaklı pp si olan üyesin dimi
Hoşgeldin ben hippo tanıdın dimi
Hosgeldin canim nasilsin ❤E Elif_Eylul 300 300 dür artı gelmekten ya da sabit olmaktan iyidir en azından takıma az da olsa katkın olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?