- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
İyiyim canım teşekkürler sen nasılsınHosgeldin canim nasilsin ❤
İnşallah devam kaptancığımGuzel eksi tebrik ederim canim
Mezun uyesin katilima devam edersen haftaya listeye alabiliriz senide
E Elif_Eylul mezun olunca yerini sana bırakacak galiba öyle seziyorumİyiyim canım teşekkürler sen nasılsın
Teşekkür ediyorumÇok iyi
Iyiyim bende canım ❤İyiyim canım teşekkürler sen nasılsın
Hadi insallah canimİnşallah devam kaptancığıminşallah eksilerle gruba katkım olur
Hahha
Hani kırmızı yanaklı bi adam vardı ya profil fotonda.. nasılsın cnm özledimPp ne kız i koysanoyum canım hatırlıyotum nıckı
Kız yok süt detoksu ne? Bir ara sanki yapmıştı birisi takımda onu soruyorum
Süt detoksu benim can kurtaricim benden başkada kimseye faydasi olduğunu görmedik zatınKız yok süt detoksu ne? Bir ara sanki yapmıştı birisi takımda onu soruyorum
Eee buyur gel mademHahhacanım ben onu takip ederim dogum dan 3 ay sonra cok almazsam gerek kalmaz ama alırsam bende burda bulcam kendimi
Ayrıntı alimSüt detoksu benim can kurtaricim benden başkada kimseye faydasi olduğunu görmedik zatınsüt.yesilcay
Kim o kim kim
1.5 litre sütü kaynatip içine 2 yemek kaşığı yeşil çay açıp demliyorsun sonra süzüyorsun her iki saatte 1 bardak içiyorsun başka hiç bir şey yemek yok sadece sıvı şeyler tukete.bilirsin süt bitene kadar içiyorsun saat kaç olursa olsun fark etmez bağırsakları temizliyor ödem attırıyorAyrıntı alim
2dk markete gittim geldim hemende kaynatmissiniz ablayim ben ablaaa dedikodumu yapmisKim o kim kim
2dk markete gittim geldim hemende kaynatmissiniz ablayim ben ablaaa dedikodumu yapmis
Dün gittigim köyde 4 tane bakkalla kahve vardı ilk defa bu kadar modern bir köy gördüm2dk markete gittim geldim hemende kaynatmissiniz ablayim ben ablaaa dedikodumu yapmis
Adım geçiyorsa tabiki dedikodudur osende buna dedikodu mu diyon
Daha başlamadan geldi demisende buna dedikodu mu diyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?