gunaydın herkezee
aeben aşagıdakı lınkı tıklayıp 5.yıldıız tıklıyosun canım hadı kızlar destek olun bıze anı kalsın kızıma
SABAH Babalar Günü - Fotoğraflar CANIM BABAM
gunaydın herkezee
aeben aşagıdakı lınkı tıklayıp 5.yıldıız tıklıyosun canım hadı kızlar destek olun bıze anı kalsın kızıma
günaydın kızlar . boynum çok fena tutuldu hareket ettiremiyorum .
gunaydın herkezee
Günaydın hasbişim ablişim Şenizsimoşum var <altta günaydınnn hayal prensesiii Şeniz
dünki menümm
sabah kurukaysı leblebii
öğleyin koca bir tabak kirazz
akşam üzeri bir çay bardağı ayçekirdeğii
akşam yarım kase kıymalı taze fasulye bir dilim liht ekmek iki kaşık yoğurtt
gece bir kase kirazz a.s
günaydın fıstıklarımm :içelim:
Geçmiş olsun nazımmm :teselli:
Büroda olmasan diyeceğimki çok az miktarda bengay sür boğazına tak diye geçerrr ağrısıı a.s
ağrı devam ederse akşam eve giderken alll ince bir tabaka halinde çok az sür tutulan yerinreee sıcak tut bir tülbentle kapat ağrıyan yeri sabaha hiç birşeyciğin kalmaz a.s
nazlıcığım biberiye yağı satılır aktarlarda 6 tl gibi birşey onunla ovup sıcak havluyla pres yapınca geçiyor hemencecik, geçmiş olsun tatlım
gunaydın herkezee
Günaydın hasbişim ablişim Şeniz
Osocum geldimi eciş nasıl ?
iş arıyorum kızlar, muhtemelen 2 hafta içinde istifa edeceğim, yasinde çok kızıyor çıkmam için baskı yapıyor şuan çalıştığım şirketten, sinir sistemimi mahvediyorlar, azıcık paraya burnundan getiriyorlar insanın, nefret ediyorum türkiyemin, memleketimin bu iş düzeninden, yıllarca dirsek çürüt, oku, sonra kendini bilmez ruh hastası patronların elinde sinir sisteminle oynasınlar, ya nasıl bir patronla çalışıyorum biliyormusunuz , iç yazışmalarda bile imzasını atarken, Dil Bilen Yüksek Kimya Mühendisi cümlesini kuruyor, allahın kompleksli mide bulandırıcı alt kimlikleri :1ninca:
Ama bana müstehak böyle deli gibi harcama yapmasam şuan çıkıverirdim, kredi kartlarımı tavan yaptırıyorum sonra sinir içerisinde çalışıyorum burada, yasinde annemde biz öderiz diyorlar ama bu kredi kartı benim sorumsuzluğum ve çözümüde benden gelmeli... İşte bu kadar, iş bulana kadar mecbur çalışmak zorundayım, bugün istanbul anadolu yakasındaki tüm kolejlere cv mi atacağım, bilg. öğretmenliğine dönmek istiyorum ben, kompleksli insanlarla uğraşacağıma, çoluk çocukla uğraşırım en azından daha az sinirlerim bozulur CADIARZU
simoşum bana yakın yerde aktar yok onun için liliş ablamın dediğini deneyeceğim .
GÜNAYDINNNN GÜNAYDINNNN YEP YENİİ VE CIVIL CIVILL Bİ GÜNE MERHABAAAAAAA
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
osom akşam yemeğinde burda gözdoşum yola öğleden sonra 2 de çıkacakkk yerimseniben
eciş dersteee gece 11 de geliyorrr azcık saf hareketler harici iyi kafayı kırmamış gibi gözüküyorrr :roflol:
Kolay olan ne varki bu devirdeee :1no2:
Allah yardımcın olsun ne diyeyimm :saruboceq:
Aman nazım dikkat et yanlızz
ilk ten az az sürrr kavrulma dayanıklılığını ölç sırta felan sürdüğünde sorun olmazda boğazın ince deri yaaa yakabilir az az deneyerek sür tatlımmm a.s
ama şıp diye rahatlarsın keser ağrıyıı yarına hiç birşeyciğin kalmazz a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?