Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın fıstıklarımm :içelim:

geçmiş olsun nazımmm :teselli:

büroda olmasan diyeceğimki çok az miktarda bengay sür boğazına tak diye geçerrr ağrısıı a.s

ağrı devam ederse akşam eve giderken alll ince bir tabaka halinde çok az sür tutulan yerinreee sıcak tut bir tülbentle kapat ağrıyan yeri sabaha hiç birşeyciğin kalmaz a.s

günaydın kızlar . boynum çok fena tutuldu hareket ettiremiyorum .

Nazlıcığım biberiye yağı satılır aktarlarda 6 tl gibi birşey onunla ovup sıcak havluyla pres yapınca geçiyor hemencecik, geçmiş olsun tatlım

simoşum var <altta günaydınnn hayal prensesiii Şeniz

dünki menümm
sabah kurukaysı leblebii

öğleyin koca bir tabak kirazz

akşam üzeri bir çay bardağı ayçekirdeğii

akşam yarım kase kıymalı taze fasulye bir dilim liht ekmek iki kaşık yoğurtt

gece bir kase kirazz a.s

Günaydın hasbişim ablişim Şeniz
Osocum geldimi eciş nasıl ?

sağol ablam akşam alıp deneyeyim

iş arıyorum kızlar, muhtemelen 2 hafta içinde istifa edeceğim, yasinde çok kızıyor çıkmam için baskı yapıyor şuan çalıştığım şirketten, sinir sistemimi mahvediyorlar, azıcık paraya burnundan getiriyorlar insanın, nefret ediyorum türkiyemin, memleketimin bu iş düzeninden, yıllarca dirsek çürüt, oku, sonra kendini bilmez ruh hastası patronların elinde sinir sisteminle oynasınlar, ya nasıl bir patronla çalışıyorum biliyormusunuz , iç yazışmalarda bile imzasını atarken, Dil Bilen Yüksek Kimya Mühendisi cümlesini kuruyor, allahın kompleksli mide bulandırıcı alt kimlikleri :1ninca:
Ama bana müstehak böyle deli gibi harcama yapmasam şuan çıkıverirdim, kredi kartlarımı tavan yaptırıyorum sonra sinir içerisinde çalışıyorum burada, yasinde annemde biz öderiz diyorlar ama bu kredi kartı benim sorumsuzluğum ve çözümüde benden gelmeli... İşte bu kadar, iş bulana kadar mecbur çalışmak zorundayım, bugün istanbul anadolu yakasındaki tüm kolejlere cv mi atacağım, bilg. öğretmenliğine dönmek istiyorum ben, kompleksli insanlarla uğraşacağıma, çoluk çocukla uğraşırım en azından daha az sinirlerim bozulur CADIARZU

nazlıcığım biberiye yağı satılır aktarlarda 6 tl gibi birşey onunla ovup sıcak havluyla pres yapınca geçiyor hemencecik, geçmiş olsun tatlım

simoşum bana yakın yerde aktar yok onun için liliş ablamın dediğini deneyeceğim .

GÜNAYDINNNN GÜNAYDINNNN YEP YENıı VE CIVIL CIVILL Bı GÜNE MERHABAAAAAAA
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

BUGÜNN ıÇıM ıÇıME SIĞMIYOR NEDEN SEE HAVA SÜPER BURDA ONDAN MI ACEP... BÖYLE DURDUĞUM YERDE DURASIM YOK OYNAMAK GELıYOR ıÇıMDENN
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

NAZLICIM ÇOOK GEÇMıŞ OLSUN OFF O AĞRIYI ÇOK ıYı BıLıRıM BEN ÇOK ÇEKERıMM BRONŞıT VAR BENDE KÜÇÜKLÜKTEN KALMA UFACIK Bı SOĞUK ALAYIM TMM YATAK DÖŞEK OLUYORUM
YA Bı KREM VARDI BÖYLE NANELı NEYDı ıSMı OFFF HATIRLIYAMADIM O ÇOK ıı GELıYORDUU
:uhm: :uhm:

KAHVALTI
1 domates
1 salata
1 k.k peynir
1 yumurta
2 fincan yeşil çay

ÖĞLEN
1 büyük tabak salata (bol yeşillikli)
1 kase cacık naneli
1 dilim çavdar ekmeği
1 dilim karpuz

AKŞAM
Büyük bi tabak salataa
Ufak dardanelton (cnm başka bişi istemedi)

ARA
Karpuz
Kavun

2 lt suu
hareketsiz kaldım maleseff halsizdim :kedi: :kedi:

ARA

Günaydın hasbişim ablişim Şeniz
Osocum geldimi eciş nasıl ?

osom akşam yemeğinde burda gözdoşum yola öğleden sonra 2 de çıkacakkk yerimseniben

eciş dersteee gece 11 de geliyorrr azcık saf hareketler harici iyi kafayı kırmamış gibi gözüküyorrr :roflol:

kolay olan ne varki bu devirdeee :1no2:

allah yardımcın olsun ne diyeyimm :Saruboceq:

simoşum bana yakın yerde aktar yok onun için liliş ablamın dediğini deneyeceğim .

aman nazım dikkat et yanlızz
ilk ten az az sürrr kavrulma dayanıklılığını ölç sırta felan sürdüğünde sorun olmazda boğazın ince deri yaaa yakabilir az az deneyerek sür tatlımmm a.s

ama şıp diye rahatlarsın keser ağrıyıı yarına hiç birşeyciğin kalmazz a.s

sağol ablam dikkat ederim bu naneli viksler varya onun gibi bişey mi ?
Akşam viks sürüp sardım boğazımı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…