Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sağol ablam dikkat ederim bu naneli viksler varya onun gibi bişey mi ?
Akşam viks sürüp sardım boğazımı .

yok ablacım viks ten çok daha kuvvetli bir kremm pat diye keser ağrıyı
ama sürdüğün yeri yakarrr
senin de ince deri boğaz oluncaaa çok hafiften sür yakarız diye korktum derinii a.s

sırtından tutulmuşsundur sen söyle eşine sırtınada sürsünn a.s

buarada sağol tatlımmm az kaldı evet akşam üzeri 7 de burdaaa a.s:Saruboceq:

slm kızlar...bugün anormal yoğunum anca fırsatım oldu...umarım keyifler yerindedir

nazlıcım geçmiş olsun,dikkat et kendineopuyorumnanaktan

selamlar fıstıklar ......
dışardaydım yeni geldim . nasılsınız nazlim baya hastalanmışım gülüm geçmiş olsun .

:lepi:alkisalkisalkis
yumukum nozom monti yapmıyor .yerimseniben
am şunuda belirmeden geçemiycem unlu çorbalardan uzak dur nazom yumukumun ddigi gibi.

Şeniz

süper oluş yumukum .alkisalkisalkisalkisalkisalkis bugün birazda et proteini al derim yerimseniben
kaydirigubbakcemile3tez canlı kuralcı nozom .....opuyorumnanaktan
takım kaptanımızın yazması yeterliydi ama senin yazmanda uygun olmuş teşekürler .opuyorumnanaktan
monti için akşam öğününde meyve salatası ve yağsız süt uygunmudur acaba CADIARZU
ögleni agırmı yedinki yumukum .:sm_confused:.
. doyarım sorun olmaz diyorsan tabiki yapabilirsin .. ama meyveyi sütten 15. dak önce ye meyve migdeden geçsin sonra yagsız sütünü iç .a.s

monti yapmadığını biliyorum canım,daha çok faydası olması açısından yazdım kaydirigubbakcemile5 bu arada öğlen börülce salatası ve yoğurt yedim meyve salatasını yarın akşama bırakayım ozaman ertesi güne hazırlık olur hem bu akşam fırında balık ve salataya karar verdim yerimseniben

Ya varya bu insanoğlu nasıl kötü olabiliyor bu kadar anlamıyorum, sabahtan beri benden başlamayan bir hata yüzünden azar işitiyorum, aynı odada bulunduğum kızdan başlıyor hata, bana söylemediği için ben farkedemiyorum, ama patron saatlerce bağırıyor, yarın müşteriyle gidip sen konuşacaksın, hata yaptık fiyatlarda diyeceksin diye car car bağırıyor, bir saat ağladım tuvalette yüce rabbim varya yüce rabbim bu gözyaşlarımın hesabını sordu ama, az önce kalbi sıkışmış hastahaneye götürdüler, etmediği hakaret kalmadı bana, dayanamıyorum artık ne yapmalıyım sizce

üzme kendini tatlım . hayırlısıyla güzel bir iş bulursun inşallah canım . bu patron miletini anlamıyorum zaten para veriyorlar diye yapmadıkları kalmıyor .

lilyum seker kıs sımoş melek saolun kızlarr destegınızı beklıyorum babalar gunune kadar kızıma anı kalsın ıstıyorum arada oy atın bıze emı:))

simoş aldırma bence patrona bak allah vermıs belasını sen sorunun kımden cıktıgını anlatmaya calıs baktın hala susmuyo otur dınle yapcak bısey yok baktın hakaret edıyo al çantanı cık bölede bı terbıyesızlık yok yaa sınır oldum patronunaklava:

ayyy kızlar açtım karadeniz oyunlarını 40 dk tepindim anamm belimden aşa terler nasıl aktıı anlatamam süper bi ter attırıyoo..Bütün gün oturmaktansa oynarım daha iiiiiyiiiiii...
Sizde boş zamanlarınızı değerlendirin göbecikleri ata ata gitsinlerr hihoyyyt

:sm_cool: :dance: :sm_cool: :dance: :sm_cool: :dance:

kızlar benim çıkış saatim geldi ben kaçar . hepinize iyi akşamlar.

iyi akşamlar arkadaşlar.
Bugünkü menümü yayımda spora kaçayım.
UYANINCA
2bardak ılık su 4taze kayısı
KAHVALTI
domates,maydanoz,biber
peynir,zeytin
ÖĞLE
su
karpuz
AKŞAM
1kase mercimek çorbası
bol yeşil salata
küçük bir tabak etli barbunya
arada 4küçük hurma yedim.kocam ben seviyom diye almış.benneyaptımki
GECE
süt
erik veya elma yerim
SPOR
1saat pedal çevirdim
1saat bantta yürüycem
50 mekik
opuyorumnanaktan

mrb arkadaşlar bugün yine dışardaydık çok yoruldum.menümü yazayım bari
sabah
1 dilim peynir
2 zeytin
1 dilim ekmek
şekersiz çay

öğle
çok az sac kavurma
salata
ayran

akşam
salata
yoğurt
1 kase mercimek çorbası

ara
3 kayısı,3 erik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…