Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Menümüde yazayım bari.kaçamağım var bugün amaa.:icecream:
UYANINCA
ılık su 4taze kayısı
KAHVALTI
peynir,zeytin
az şekersiz marmelat
2dilim tam b.ekmek
ÖĞLE
meyve
az meyveli dondurmamafoldumben
AKŞAM
bol yeşil salata
cacık
yoğurtlu spagetti-lorlu
GECE
meyve
SPOR
50 mekik
yarım saat koşu bandı
1saat bisikletopuyorumnanaktan

dondurmamı yedirim dedi amanın benim oglan uçaçak .sempatiksalakcinni
bugişim nerden oy atılıyor bulamadım .:kedi:
slm arkadaşlar
bugün kendimi şişman hissediyorum.sanki kilo vermem durdu gibi ya da yavaşladı.böyle durumlarda ne yapmak lazım tavsiyeleriniz var mı acaba?
2 gün protein agırlıklı beslen eylülcüm .
kahvaltıda ekmeksiz yumurta salata türü
öylen et salata ve yogurt akşamda..
ama et türünü bol tut 1.2. porsiyon . ama yagsız olsun .
bolda su iç .yerimseniben
2 gün karbonhidrat almamaya çalış( salata hariç ) .
biz düzeltiriz yanlız paylaşım alanındada belirtelim nozocum sonra kafamız agrımasın malum ne yapsak izleniyoruz .

menün güzel eddoras ablası ... dondurmamı ben görmedim .:kedi:
sapa getti ile yedigin süt ürününün yagsız olmasına dikkat et abalası ..mutlaka .
sen akşam niye normal yaglı lor kulandın dersen benim akşam menünde karbonhidrat yok .yerimseniben
sporun içinde bi alkış .alkisalkisalkis

Son düzenleme:
aa birde sabah yazmayı unutmuşum bu sabah ölcülerim 1 er cm daha incelmiş .:içelim: bel 69... olmuş basende 89 ....:teytey:

teşekkür ederim aebenim tavsiyelerin için.bugünkü menümü beğendin galiba.

teşekkür ederim aebenim tavsiyelerin için.bugünkü menümü beğendin galiba.
evet menün güzel eylülcüm sabah yumurtan 2 olsaydı dahada begenecektim .yerimseniben

selamm bende menümü yazayım herkesler yazmış kusur kalmıyım ben demi ama

8:30
elma suyu(hazır değil)

10:00
2 dilim kızarmış t.b.ekmeği
peynir
domates
salatalık
marul
maydonoz
roka
şekerisz çay

13:00
çilek

14:00
1 tabak mercimek çorbası
1 bardak ayran

16:30
1 bardak ayran

18:00
börülce salatası
yoğurt

21:00
elma

su fazla içmedim sanırım CADIARZU1-1.5 lt ancadır.
ayrıca yarın sabahtan itibaren yürüyüş+spora başlıyorum sabah 7de arkadaşlarla buluşucam artık her sabah spor var :teytey: :teytey:
gece belki bi fincan yeşil çay içerim bugünlükte bu kadar..

biz düzeltiriz yanlız paylaşım alanındada belirtelim nozocum sonra kafamız agrımasın malum ne yapsak izleniyoruz .

Canım benim belirtmem lazım di mi. Ama orada yazmamıştım ben kilomu. Başvuru alanına yazmıştım. Bir de ben hani deneme haftasındayım ya o zaman da bildirmemiz gerekli mi. Bilgi verirsen canım gerekeni yapayım. yerimseniben

Kahvaltı : Klasik

Domates,salatalık,biber,maydanoz ve nane
Bir dilim tam buğday ekmeği
Labne light peynir 30 gr
Katı kaynamış yumurta

Öğlen :

Yayla çorbası
2 dilim karpuz

Ara :

1 bardak ayran
1 salatalık (cacık gibi bişi oldu midede)

Akşam :

Haşlanmış tavuk derisiz 100 gr
1 tabak salata
Öğlenki yayla çorbasından 1 kepçe

Gece:

Yarım kase kiraz
1 kayısı

Gün sonunda aldığım kalori yuvarlanmış 1100

Aktiviteler :

1-Göbek ve basen eritmek isteyenlerin topiğindeki tüm hareketlerin hepsini sayılarından çok az farkla yaptım.

2-10 dk yine hullahop çevirdim. kaydirigubbakcemile2

3-Koşu bandında 50 dk ellerimde 1.5'er kg lık ağırlıklarla tempolu bir şekilde yürüdüm.

Geçmişin hepsini okudum. Çok güzel sohbetler etmişsiniz. Yarın işe başlıyorum. Hoş farketmiyor evde de olsam bebeğimle ilgilenmekten gelsem de yazamıyordum. Ama en azından okuyordum ara ara. İşe başlayınca hem iş hem ev daha aktif olurum bedenen sanırım. Ve metobolizmam da hızlanır diye düşünüyorum.

Kilo veren ve incelen arkadaşları tebrik ediyorum ayrıyeten. Ve kiraz arkadaşımızın da söz haberine çok sevindim. Şimdiden tebriklerr.

Herkese iyi geceler...

aabencim ben şu kilodaki farklılık konusunda paylaşım topiğine gerekli açıklamayı yaptım. Umarım yeterlidir. Senden hemen dönüş olmayınca çok da gecikmeden yazayım dedim ben. a.s. Ordaki mesajıma sen bir bakarmısın. Olmuş mu..

günaydınlarrrrdelikafadulden enerjik br sabahtan hepinize merhaba,gerçi izmir yine kapalı ama belli olmaz burası izmir öğlene bakarsınız gneş yakar kaydirigubbakcemile3 sporumu yaptım geldim,önce elma suyumu içtim ardından çıktım dışarı yarım saat yürüyüş yarım saat aletler gelip bide duş resmen terapi gibi geldi zemuszemus

deryalım sanada günaydın canım ,bu sabah tükkanı ikimiz açtık desene kaydirigubbakcemile5

nazzocum menün güzel ama bikaç uyarı ben montiyi henüz yapmaya başladım ama ekmekle yumurtanın aynı öğünde tüketilmemesi gerektiğini öğrendim,birde içinde un bulunan çorbalar tavsiye edilmiyor pek ama onun dışında hem menü hemde spor harika kutluyorum senialkisalkisalkis,bu azimle birde çalışmaya başlayınca eminim en kısa zamanda ideal kilona ulaşacaksın cnm kaydirigubbakcemile5

günaydin yumukum oh ne güzel saglikli yasamak
güne ne güzel baslamissin enerjik bir sekilde

evet canım,iyi oldu,saolsun arkadaşlar başlamışlar haber verdiler çok sportif bi arkadaşım var böyle durumlarda hemen banada seslenir başladık baklaım bugün kaydirigubbakcemile2

İşte Zayıflayamamanın Asıl Nedeni

Haftalık haber dergisi Newsweek Türkiye’nin son sayısında, insanların onca diyete, ilaca ve besin takviyesine rağmen neden zayıflayamadıkları konusundaki son bilimsel çalışma ele alındı. Buna göre insanların zayıflayamamasının ana nedeni, uzun bir çabayı göze alamamaları...

ABD’de Brigham Young Üniversitesi’nden nöroloji uzmanı Mark Allen ve ekibi, kadınlar arasındaki güzellik ve zayıflık rekabetini bilimsel olarak araştırdı. Çalışmada, mayolu, şişman bir kadın görüntüsü kadın deneklere izletildi ve deneklerin kendilerini hemen ekrandaki görüntüyle kıyasladıkları, beyin faaliyetleri olarak tespit edildi. Aynı deney, erkeklere de yapıldı, ama hemcinslerini mayoyla gören erkeklerin beyninde böyle bir faaliyete rastlanmadı. Kadınların görünüşlerine bu kadar kafayı takmalarının, zayıflama sektörünün giderek “şişmanlaması”na neden oluyor. 2009’da yayımlanan “Global Weight Loss and Diet Management Market” (Global Zayıflama ve Diyet Yönetimi) adlı rapora göre bugün global zayıflama pazarının büyüklüğü 363 mil yar dolar civarında. Bu rakamın 2014’te 586 mil yar dolara çıkacağı tahmin ediliyor.

ÇOK EMEK GEREK

Ama asıl önemli olan, nasıl kilo verdiğiniz ve gerçekten bunun için gereken her şeyi yapıp yapmadığınız. Oysa insanlar, çoğu zaman gereken her şeyi yaptığını sanıyor. Değil kilo vermek, kilo kontrolü için bile aslında epey ter dökmek gerekiyor. Zayıflama endüstrisinin albenili vaatleri çekici görünse de ne yazık ki gerçekleri yansıttığını söylemek zor. En azından Harvard Tıp Fakültesi araştırmacılarına göre. Orta yaşlı 34 bin 79 kadını 13 yıl boyunca izleyen Harvardlı araştırmacılar, çalışmanın sonunda kilo almayan katılımcıların ortak özelliklerini tespit etmişler: Haftada 5 kez toplam 7 saat egzersiz ve diyet yapmak. Dahası, diyet yapmayan katılımcılar, bu kadar egzersize rağmen kilo veremeyip ancak mevcut kilolarını korumuşlar. Yani araştırma ya göre kilo kaybetmek için sadece fiziksel aktivite yeterli değil. Araştırmada “Gün de 60 dakikalık egzersiz, ancak normal vücut kitle endeksini korumaya ve kilo almamaya yardımcı oluyor” deniyor. Dolayısıyla kilo vermek ve o kiloda kalmak için boğazınıza hakim olmak ve daha fazla egzersiz yapmanız gerekiyor; hem de sadece yazın değil hayatınız boyunca.

Diyet ürünleri ve ‘mucize’haplar gözünüzü boyamasın

Konuyla ilgili geçen haftalarda bir makale yazan Newsweek bilim editorü Sharon Begley, şu noktaya dikkat çekiyor: “Spor yapmak şekerli içecek ihtiyacımızı artırıyor (bir şişe meşrubatı kafaya dikiyoruz), acıktırıyor (böylece daha fazla yiyoruz), bir ödül hak ettiğimize inandırıyor (yemeye devam ediyoruz) ve aldığımız kalorileri kolayca yakabileceğimiz hissi uyandırıyor (yemeye devam)...” O halde daha da çok terlemek gerekiyor ya da açlığı bastırmak için sadece diyet ürünler tüketebilirsiniz. Ancak son yıllarda büyük bir pazara dönüşen diyet ürünlerin etiket bilgilerini iyi okumak gerek. Zira şeker yerine tatlandırıcı kullanılan bazı diyet ürünleri neredeyse diyet olmayan ürünler kadar yağ içerebiliyor. Birçok kişi, “zayıflama hapları”nın her şeye değer olduğunu düşünüyor. Oysa, bu tür hapların sinirlilik ve kaygı bozukluğundan vitamin eksikliğine kadar pek çok yan etkisinin olduğu ve aslında iddia edildiği kadar da etkili olmadığı yönünde onlarca araştırma var.

stargazete.com

sürdüm yumukum ama geçmedi hala dün akşam daha kötüydü şuanda biraz daha iyi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…