alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisben de yemeğimi yemişken menümü yazayım bari
sabah
1 haşlanmış yumurta
domates,salatalık,maydanoz
şekersiz çay
öğle
közlenmiş patlıcan,biber
sarımsaklı yoğurt
akşam
4 adet inegöl köfte(parmak kadar oluyor ya onlardan)
yoğurt
yeşil salata
arada da karpuz ve bol su
dondurmamı yedirim dedi amanın benim oglan uçaçak .sempatiksalakcinnigeçmiş olsun cnm benim yeğenimde oldu geçen sene korkulcak bişey yok merak etme bizimkini aynı gün çıkardılar,sonrasında biraz dikkat etmek gerekiyo işte okadar,ilk bikaç gün sürekli yumurta beyazı vermişlerdi çocuk delircekti yavrum abur cunur yasak cips falan,dondurma yedirin dedi inşallah atlatırsınız sizde :teselli:
bugişim nerden oy atılıyor bulamadım .:kedi:kızlar merhaba
bu saatlerde bukadar kalabalık oluyomuydu burası yahuuu
umarım herkez ıyıdır havadan sanırım bende bı huzun var sebepsız yere
neyse bugun babalar gunu ıcın esıme suprıs hazırladım
SABAH Babalar Günü - Fotoğraflar CANIM BABAM
sizde oylarsınız sevınırım duruyla babasını:))
2 gün protein agırlıklı beslen eylülcüm .slm arkadaşlar
bugün kendimi şişman hissediyorum.sanki kilo vermem durdu gibi ya da yavaşladı.böyle durumlarda ne yapmak lazım tavsiyeleriniz var mı acaba?
biz düzeltiriz yanlız paylaşım alanındada belirtelim nozocum sonra kafamız agrımasın malum ne yapsak izleniyoruz .Kızlar iyi akşamlar.. Hepiniz iyisiniz inşallah. Akşam yemeğine oturacağız şimdi. Oturmadan bir uğrayayım dedim.
Benim elektronik baskülüm yoktu. Mekanikti ve hep onunla ölçülüyordum. Bugün eşim bana hassasından elektroniğinden almış gelirken. ikisini karşılaştırdım. Tabiki mekaniğin şaftı kaymış.Arada 1.5 kilo oynama var. Evdeki herkesi tarttım ettim. Defalarca denedim. 1.5 kilo fark kesin. Geçen cuma buraya kilomu yazdığımda 80 olarak vermiştim. Dolayısıyla onun da 81.5 olarak düzeltilmesi lazım. İlk başlayış kilosu olarak yani. Kilo takip çizelgemi de hemen düzelttim. İlgili düzeltmeyi yapabilirmisiniz başkanım. :1hug:
menün güzel eddoras ablası ... dondurmamı ben görmedim .:kedi:Menümüde yazayım bari.kaçamağım var bugün amaa.:icecream:
UYANINCA
ılık su 4taze kayısı
KAHVALTI
peynir,zeytin
az şekersiz marmelat
2dilim tam b.ekmek
ÖĞLE
meyve
az meyveli dondurmamafoldumben
AKŞAM
bol yeşil salata
cacık
yoğurtlu spagetti-lorlu
GECE
meyve
SPOR
50 mekik
yarım saat koşu bandı
1saat bisikletopuyorumnanaktan
2 gün protein agırlıklı beslen eylülcüm .
kahvaltıda ekmeksiz yumurta salata türü
öylen et salata ve yogurt akşamda..
ama et türünü bol tut 1.2. porsiyon . ama yagsız olsun .
bolda su iç .yerimseniben
2 gün karbonhidrat almamaya çalış( salata hariç ) .
:
ben de yemeğimi yemişken menümü yazayım bari
sabah
1 haşlanmış yumurta
domates,salatalık,maydanoz
şekersiz çay
öğle
közlenmiş patlıcan,biber
sarımsaklı yoğurt
akşam
4 adet inegöl köfte(parmak kadar oluyor ya onlardan)
yoğurt
yeşil salata
arada da karpuz ve bol su
evet menün güzel eylülcüm sabah yumurtan 2 olsaydı dahada begenecektim .yerimsenibenteşekkür ederim aebenim tavsiyelerin için.bugünkü menümü beğendin galiba.
biz düzeltiriz yanlız paylaşım alanındada belirtelim nozocum sonra kafamız agrımasın malum ne yapsak izleniyoruz .
Kahvaltı : Klasik
Domates,salatalık,biber,maydanoz ve nane
Bir dilim tam buğday ekmeği
Labne light peynir 30 gr
Katı kaynamış yumurta
Öğlen :
Yayla çorbası
2 dilim karpuz
Ara :
1 bardak ayran
1 salatalık (cacık gibi bişi oldu midede)
Akşam :
Haşlanmış tavuk derisiz 100 gr
1 tabak salata
Öğlenki yayla çorbasından 1 kepçe
Gece:
Yarım kase kiraz
1 kayısı
Gün sonunda aldığım kalori yuvarlanmış 1100
Aktiviteler :
1-Göbek ve basen eritmek isteyenlerin topiğindeki tüm hareketlerin hepsini sayılarından çok az farkla yaptım.
2-10 dk yine hullahop çevirdim. kaydirigubbakcemile2
3-Koşu bandında 50 dk ellerimde 1.5'er kg lık ağırlıklarla tempolu bir şekilde yürüdüm.
Geçmişin hepsini okudum. Çok güzel sohbetler etmişsiniz. Yarın işe başlıyorum. Hoş farketmiyor evde de olsam bebeğimle ilgilenmekten gelsem de yazamıyordum. Ama en azından okuyordum ara ara. İşe başlayınca hem iş hem ev daha aktif olurum bedenen sanırım. Ve metobolizmam da hızlanır diye düşünüyorum.
Kilo veren ve incelen arkadaşları tebrik ediyorum ayrıyeten. Ve kiraz arkadaşımızın da söz haberine çok sevindim. Şimdiden tebriklerr.
Herkese iyi geceler...
günaydin yumukum oh ne güzel saglikli yasamak
güne ne güzel baslamissin enerjik bir sekilde
günaydın kızlar . boynum çok fena tutuldu hareket ettiremiyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?