bak ablam buda dogru ...kaydirigubbakcemile3benin herüf hiç kıpırdakda deyil ondan odun gibi desene ..:roflol::roflol:laelaelaelaelaenazım hiç sorma bende odunumdurrr :roflol:
şansmı şansızlıkmı bilmiyomm melekimm
siz öyle çok romantiklere de bakmayın bence şimdi yeni evlisiniz olmazda
erkek her kıpırdaklık yaptığında karısına karşı romantikleşirrr
erkeğin doğasında yok romantiklik yapmacıktan yapanlar var onlardaa
kıpırdadıkça eşine bişeyler alıp iç dünyalarında kendilerini affetderlerr
:roflol::roflol:al benimkini vur elifin kine ...:roflol::roflol:bi odunda bende var :umursamaz:
evlilik yıldönümümüzde çiçek alıyo ama kendi getirmiyo ,şöförle gönderiyor ,kutlamak da yok ama
doğum günümde de git kendine benim için hediye al dedi sempatiksalakcinni
kızsak da sinirlensek de onlar bizim şeker odunlarımız
herşeyine rağmen evli olmak çok güzel bence
gece daha bir huzurlu uyuyosun sanki ,kabus görüp uyandığında güvenle sarılabileceğin kişi yanında ,sabah gözünü açtığında sevdiğin yanında opuyorumnanaktan
arada odunluk da yapsalar iyi ki varlar :asigim:[
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
:roflol::roflol:al benimkini vur elifin kine ...:roflol::roflol:
ablamın dedigi gibi kıslar rabbım erkekleri bizlerden çok farklı yaratmış .onların hayata bakış açıları çooook farklı ...
yinede onlarsız yapamıyoruz ALLAH başımızdan eksik etmesin ...:asigim:
yeni geldik dr dan yumukum geniz eti var birazda bademcik ama şimdilik sadece deniz etini ameliyet yaptıcaz ...baya kapalıydı yavrumun genzi nefes almakda baya zorlanıyordu ... tam belrlemedik önümüzdeki hafta eşimin iş için seyahati var o yüzden tam gün almadık . ama bu hafalrda yaptırıcaz ameliyetı ....zor bir ameliyat deyil ama işta norkoz alıcak .amin .. bu arada aebencim oğlana ameliyat günü falan alcaz demiştin hayrola geçmiş olsun ben kaçırdım galiba hastamı oğlan CADIARZU
yeni geldik dr dan yumukum geniz eti var birazda bademcik ama şimdilik sadece deniz etini ameliyet yaptıcaz ...baya kapalıydı yavrumun genzi nefes almakda baya zorlanıyordu ... tam belrlemedik önümüzdeki hafta eşimin iş için seyahati var o yüzden tam gün almadık . ama bu hafalrda yaptırıcaz ameliyetı ....zor bir ameliyat deyil ama işta norkoz alıcak .kolay atlatırız inşallah .:Saruboceq:dr ertesi gün dışarı bile çıkabilir dedi.
bak ablam buda dogru ...kaydirigubbakcemile3benin herüf hiç kıpırdakda deyil ondan odun gibi desene ..:roflol::roflol:laelaelaelaelae
slm kızlar...oh nihayet girebildim...dün bütün gün net yoktu bugünde var ama kk ya giremedim
geçmişede bakamıyorum...umarım herkes iyidir...keyifler yerindedir
bende bi telaş varki sormayın kızlar...bu cumartesi söz varohaoldumsmileohaoldumsmile...güya 24 temmuzda olucaktı ve ben o güne kadar 10 kilo vericektim...şimdi o kadar strese girdimki elim ayağıma dolanıyo...kendi kendime stres yapıyorum...tamer büyük bi ihtimal temmuz başı göreve başlıcak,ve ondan önce yüzükler takılsın istiyo:asigim:
bu perşembede zaten gelicekti,gelmişken sözüde aradan çıkarıcaz ve allahım kısmet ederse bayramdan sonra düğün olucak...offf şimdiden gelinlik bulamazsam korkusu sardı..şişko bi gelin olmak istemiyorum ben o yüzden diyetime sporuma tam gaz devam ediyorum...sabahları 6,30 da kalkıp doğru yürüyüşe,hergün nerdeyse 7-8 km yürüyorum...bide adımsayarımı takıyorum belime sabahtan akşama kadar 13-14 bin adım atıyorumzemuszemus
Eniştemin evine bağlı olması ne güzel ablam, rabbim ayırmasın sevgisini ilgisini sürekli etsin inşallah, mülkiyellliiiimde geliyor demek gözün aydın ablacığım, yalnız osman varken çok fazla yemeklere dadanma sakııın
Ecişimde gamzeyide kocaman öpüyorum, beni takip etsinler çok atraksiyonlu planlarım var aşka dair :asigim:
bak ablam buda dogru ...kaydirigubbakcemile3benin herüf hiç kıpırdakda deyil ondan odun gibi desene ..:roflol::roflol:laelaelaelaelae
iyi akşamlar kızlarrr bol yeşillikli salatanın yanında ne gider sizceee akşam yemeği olarakk bi tavsiye verinn
iyi akşamlar kızlarrr bol yeşillikli salatanın yanında ne gider sizceee akşam yemeği olarakk bi tavsiye verinn
genelde yemeğin yanına salata olur sende tam tersi salatanın yanına yemek kaydirigubbakcemile3 önce yoğurdu unutma yemek olarakta bakliyat tarzı olabilir yada tavuk fileto göğüs yağsız tavada pişirilmiş bu üçü güzel bir kombinasyon olabilir,ya da dediğim gibi kuru bakliyatlardan yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?