Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bak ablam buda dogru ...kaydirigubbakcemile3benin herüf hiç kıpırdakda deyil ondan odun gibi desene ..:roflol::roflol:laelaelaelaelae

:roflol::roflol:al benimkini vur elifin kine ...:roflol::roflol:
ablamın dedigi gibi kıslar rabbım erkekleri bizlerden çok farklı yaratmış .onların hayata bakış açıları çooook farklı ...
yinede onlarsız yapamıyoruz ALLAH başımızdan eksik etmesin ...:asigim:

amin .. bu arada aebencim oğlana ameliyat günü falan alcaz demiştin hayrola geçmiş olsun ben kaçırdım galiba hastamı oğlan CADIARZU

amin .. bu arada aebencim oğlana ameliyat günü falan alcaz demiştin hayrola geçmiş olsun ben kaçırdım galiba hastamı oğlan CADIARZU
yeni geldik dr dan yumukum geniz eti var birazda bademcik ama şimdilik sadece deniz etini ameliyet yaptıcaz ...baya kapalıydı yavrumun genzi nefes almakda baya zorlanıyordu ... tam belrlemedik önümüzdeki hafta eşimin iş için seyahati var o yüzden tam gün almadık . ama bu hafalrda yaptırıcaz ameliyetı ....zor bir ameliyat deyil ama işta norkoz alıcak .kolay atlatırız inşallah .:Saruboceq:dr ertesi gün dışarı bile çıkabilir dedi.

geçmiş olsun cnm benim yeğenimde oldu geçen sene korkulcak bişey yok merak etme bizimkini aynı gün çıkardılar,sonrasında biraz dikkat etmek gerekiyo işte okadar,ilk bikaç gün sürekli yumurta beyazı vermişlerdi çocuk delircekti yavrum abur cunur yasak cips falan,dondurma yedirin dedi inşallah atlatırsınız sizde :teselli:

bak ablam buda dogru ...kaydirigubbakcemile3benin herüf hiç kıpırdakda deyil ondan odun gibi desene ..:roflol::roflol:laelaelaelaelae

benimki de öyle

başka kadınlara ,kızlara kibar davransa daha çok sinir olurdum Çok üzgünüm çoook

en azından herkese odun :roflol:

slm arkadaşlar
bugün kendimi şişman hissediyorum.sanki kilo vermem durdu gibi ya da yavaşladı.böyle durumlarda ne yapmak lazım tavsiyeleriniz var mı acaba?

Kızlar iyi akşamlar.. Hepiniz iyisiniz inşallah. Akşam yemeğine oturacağız şimdi. Oturmadan bir uğrayayım dedim.

Benim elektronik baskülüm yoktu. Mekanikti ve hep onunla ölçülüyordum. Bugün eşim bana hassasından elektroniğinden almış gelirken. ikisini karşılaştırdım. Tabiki mekaniğin şaftı kaymış.Arada 1.5 kilo oynama var. Evdeki herkesi tarttım ettim. Defalarca denedim. 1.5 kilo fark kesin. Geçen cuma buraya kilomu yazdığımda 80 olarak vermiştim. Dolayısıyla onun da 81.5 olarak düzeltilmesi lazım. İlk başlayış kilosu olarak yani. Kilo takip çizelgemi de hemen düzelttim. İlgili düzeltmeyi yapabilirmisiniz başkanım. :1hug:

hadi bakalım allah tamamına erdirsin fıstıkk Şeniz

amin ablacım aminn :Saruboceq:

çok korkuyorum heee uydurur kendine beni diye ama bu sefer uymayacağımmm :umursamaz:

he ne sandın aebennn kaydirigubbakcemile3

benimki kıpırdaktır ta fırsat vermiyorumm :umursamaz:

iyi akşamlar kızlarrr bol yeşillikli salatanın yanında ne gider sizceee akşam yemeği olarakk bi tavsiye verinn

genelde yemeğin yanına salata olur sende tam tersi salatanın yanına yemek kaydirigubbakcemile3 önce yoğurdu unutma yemek olarakta bakliyat tarzı olabilir yada tavuk fileto göğüs yağsız tavada pişirilmiş bu üçü güzel bir kombinasyon olabilir,ya da dediğim gibi kuru bakliyatlardan yerimseniben

ben de yemeğimi yemişken menümü yazayım bari

sabah
1 haşlanmış yumurta
domates,salatalık,maydanoz
şekersiz çay

öğle
közlenmiş patlıcan,biber
sarımsaklı yoğurt

akşam
4 adet inegöl köfte(parmak kadar oluyor ya onlardan)
yoğurt
yeşil salata

arada da karpuz ve bol su

Hepinize hayırlı akşamlarr kızlar görüşürüz yarın sabah öpüyorummm siziii hoşçakalınnn
sositososito sositososito

Teşekkürler cnm önce salatamı yapmış bulundum da ondan böyle olduu -tatlicadiarzu-

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey :sm_cool:

iyi akşamlar .........
girmişken mönümü yazayım..

7 30 1 dl elma ..

8 30 .
2 dl ekmek ..
lor ve peynir .( yagsız )
sögüş .
3. zeytin
az marmelad.

12. 30 .
1 tb .yogurtlu semizotu saltası ..
y. tb .sebze ızgara .(kırmızı biber . patlıcan . domates. mantar .)
4 ceviz .

16 oo.
1 elma .

17 30.
y tb tavuklu mantar...
y tb.öyleden kalan sebze ızgara.
1 kocaman domates.
1 kş lor .(normal yaglı )..

70 dk yürüyüş 15 dk pilates .
1.5 lt de su .şimdilik .

Merhabalar arkadaşlar.
Geçmişi okuyup geldim.
ilginize teşekkürler.kızımın sınavı iyi geçti.7.sınıf şu anda zaten.sınavın ardından istanbula geziye gittiler sınıfça.benimki gezsinde başka birşey istemez.
Aebencim geçmiş olsun canım.ufakta olsa ameliyat lafı tedirgin ediyor insanı.
Helede söz konusu çocuklarmz olunca.
Kirazcm allah tamamına erdirsin canım.
Nazcım dün okurken atlamışım bazı sayfaları.bugün gördüm.geçmiş olsun canım.söylemeden edemiycem valla.kayınvaldenin gitmesi isabet olmuş.bu günler birdaha gelmez.keyfini çıkarın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…