Tesekkur ederim canim yani boosted dogru secim diyorsunÜst bölge için mekik cek boosted yapmaya devam et kolları çalıştır internetten baka bilirsin üst bölge için güzel areketler var ama alatmasi zor
Hosbuldum canim senin yazılarını henuz çözmüş degilim cevap vermedimHos gelsin canim
Hepsi bu tez canliliktan kontrol etmeden tiris tirisa yaziyorum sanki arkamdan atli kovalıyor derdime ne olduysaHosbuldum canim senin yazılarını henuz çözmüş degilim cevap vermedimGulumse24 anlar anca o çözer benide o cözmüştü
Dün aklima geldi benimde, gecenlerde bir mesajda görmüşdüm galiba eşi izin vermiyormuş diye@MigiMadid nerede acaba ? Bayadır yok gibi. Banlandi galiba
Tiris tirisa nedemek arka arkayami demekHepsi bu tez canliliktan kontrol etmeden tiris tirisa yaziyorum sanki arkamdan atli kovalıyor derdime ne olduysa
Boosted her bölgeyi çalıştırıyor bazen ben kolları daha çok calistiriyorum benim derdim basen üst bölge çok güzel gitti ama resimlerde bence orantilisin liliTesekkur ederim canim yani boosted dogru secim diyorsun
Ohh mis ellerine saglik ben bugün yuzeysel yaptimBen bugün temizlik yemek yaptim şimdi oturdum aç karnimi doyurucum çok acıktım geçmiş yapayım dedim bugün kimsecikler yok arazi olmuşlar senin piknik nasıl geçti
Banlanmadi canim hesabini kapatmış eşiyle arasinda sorun olmus oyuzden butun sosyal medyayla bağlantısını kesmis@MigiMadid nerede acaba ? Bayadır yok gibi. Banlandi galiba
Çabuk çabuk hizli hizliTiris tirisa nedemek arka arkayami demek
Bacaklarim ince ust bolgeye gore canim zaten hep cit bacak oldum hayatim boyuncaBoosted her bölgeyi çalıştırıyor bazen ben kolları daha çok calistiriyorum benim derdim basen üst bölge çok güzel gitti ama resimlerde bence orantilisin lili
6 saat sürdü maşallah dip köşe her yeri elden geçirdim şükür yarinda mutfak dolaplarini silicemOhh mis ellerine saglik ben bugün yuzeysel yaptim
Allah olmayanlarada versin ne diyim darısı başıma aminnnBacaklarim ince ust bolgeye gore canim zaten hep cit bacak oldum hayatim boyunca
En en sevdigim temizlikkkk yapmak6 saat sürdü maşallah dip köşe her yeri elden geçirdim şükür yarinda mutfak dolaplarini silicem
Tamam canım yaparım
bu hafta spor listesiniTamam canım yaparım
Sen mezun musun tatlım?
10-12 tane alinti yaptim reklamdan ekleyemedimBaksennnnZipzip- beni beyenip cevap vermiyosun demekki özlememişsin
Halbukiii bende nedee çokkk özlemistim giremedim diye kudurdum
Niye Ergen triplerine girdin gııBaksennnnZipzip- beni beyenip cevap vermiyosun demekki özlememişsin
Halbukiii bende nedee çokkk özlemistim giremedim diye kudurdum
Bide bana gelse o enerji temizlik yapmaktan nefret ediyorum....sırf kalori harcamak zayıflamak için yapasim var....ama erteliyorum....5 saat yemek yapınca o kadar yorulmuyorum.... karantina da mutfakta 5 saat sürüyordu uğraştığım ama 5 saat üst üste temizlik yapamam6 saat sürdü maşallah dip köşe her yeri elden geçirdim şükür yarinda mutfak dolaplarini silicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?