Neden oluyor ki acaba bizlerde sıkıntı yok tek cumartesi gunu reklam sıkıntısi vardiKaptanim kulübe girmekte sıkıntı yaşıyorum iki gündür sayfa yenilenmiyor her işlem beş dakikadan fazla sürüyor. Birkaç kişiye sordum herkes normal diyor. Filize sorayım kuzum sende bir sıkıntı var mı...her türlü sosyal medya füze hızında bir tek kk böyle çok tuhaf... geçmiş temizle dediler yaptım...tarayıcıyı sildim tekrar yukledim Chrome, opera , Explorer her biriyle denedim..tabletten girdim pcden girdim hiç değişiklik yok... anlamadım gitti...ilahi bir uyarı mıdır bilmiyorum..
5 lt lik mi onlar zor olmadi miEki Görüntüle 2652889 bunlarla 15dk calistim ben bittim
Heeee öldüm sanirim tek kol tek kol calistim video actim 15dk dayandım dambillara geciyom squat bitsin oturdumNeden oluyor ki acaba bizlerde sıkıntı yok tek cumartesi gunu reklam sıkıntısi vardi
Uygulamasini indirip gir olmazsa abla
5 lt lik mi onlar zor olmadi mi
Dambilla yapsaydin bir anda yuklenme o kadar canimHeeee öldüm sanirim tek kol tek kol calistim video actim 15dk dayandım dambillara geciyom squat bitsin oturdum
Aksama gidin siz ben gelmicem arkamdan okursunuzDambilla yapsaydin bir anda yuklenme o kadar canim
Gecikmeli gidebiliriz amcamlar 6 da yemege cagirdiAksama gidin siz ben gelmicem arkamdan okursunuzöldü diye
Çoook iyi fikirE Elif_Eylul
@Youlost16
@Findikfaresi123
@madamhd
@fattylamb94
N Nidsalii
sportie
@Zeynolin44
@Canfeb
@retro_hippo
@Evvab
@Elalis
H hasbeenandgone
@selensu82
@Bonus
@snglmlk
@Gulumse25
@Lili 38
@leydii18
@Zeyneb38
@medusares
@Queen mom
@Themarginal
@sudem34
@Nilar
Kizlar bugun saat 18.00 gibi 4.takimi ziyarete gidiyoruz gelmek isteyenleri bekliyorum
ordan da belki 90 lara uğrarız
Tamam canim benimde isim cikti 7 gibi gidebilirizÇoook iyi fikir....Ama Ben yolda olabilirim canım. Müsait olursam gelirim.
Benim sınavım var malesefGecikmeli gidebiliriz amcamlar 6 da yemege cagirdi
Herkese 6 dedim ama tekrar etiketlemeye gerek yok ben gelince toplu gideriz olmazsa
A o zaman olurTamam canim benimde isim cikti 7 gibi gidebiliriz
Hello diyen arkadaşımı sevsinler. Korkmuyorum ne yiyorsun ki ne kilo alcan....Hellooooo
Cuma 53.7
Bugün 54.6
Reglden arkadaşlar korkmayın
Zipzip- H hasbeenandgone
Olsun canim sende sonra gelirsinBenim sınavım var malesef
7 ye yetisirsin o zaman guzel oldu :)))A o zaman olur
Tamam olabilir o zamana yetişirse tabii ki gelirimTamam canim benimde isim cikti 7 gibi gidebiliriz
Olculerinde degisme var miBugün şöyle bi instagramdan baktımda 21 gün spor beslenme programı alanlarda çok güzel incelmeler olmuş bir ay olacak Ama ben kendimde göremedim nerde yanlışım var acaba
İlk 1 ay kaslarda şişme olabilir geçici bişey sonra düzene girerBugün şöyle bi instagramdan baktımda 21 gün spor beslenme programı alanlarda çok güzel incelmeler olmuş bir ay olacak Ama ben kendimde göremedim nerde yanlışım var acaba
Çoğunu yaptım canım bende dambilla bir tek plank kaldı bebe durmuyor 15dk ağırlık 5litrelikle çalıştım sen nasıl hesapliyorsun
Dakika 7 puan olurÇoğunu yaptım canım bende dambilla bir tek plank kaldı bebe durmuyor 15dk ağırlık 5litrelikle çalıştım sen nasıl hesapliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?