Selam Kızlar :çok üzgünüm:
biliyorsunuz benim kanamam vardı bu sabah bitti ve evde bir tane gebelik testi vardı bende yapayım dedim ve tek çizgi çıktı inanılmaz moralim bozuldu senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
bende burada bir poliklinik var oradaki kadın doğumcuya gittim durumu bu süreçte yaşadıklarımı olan biteni herşeyi anlattım:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
vajinal ultrasonla baktı dr ve dediki hamile değilsinsenağlamasenağlamasenağlama dedim kan testinde 841 çıktı o 0.841 olmasın dedi benim içime iyice kurt düştü malum kan testinin sonucunu eşim almıştı ben o gün eğitimdeydim.:bbo::bbo:
neyse dr bir idrar testi yaptırdı onun sonucu çıkana kadar bende kan tahlilini yaptırdığım labaratuara gittim ki özel bir labaratuar hastane olsa yanlışlık olabilir. :1shok::1shok::1shok::1shok:
dedim böyle böyle tahlili eşim almıştı sonuca göre gebeyim ama dr bey gebelik yok diyor dedim yanımda testim de yoktu sizin kayıtlarınız mevcutmu bu ne demek yanlışlık olmas olasılığı varmı benneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki
baktılar hayır 841 ve buna göre gebesiniz şimdiye kadar hiç yanlışlık olmadı dediler ve bir tane daha çıktı verdiler ben gene dr a gittim
bu arada idrar tahlili negatifsenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
doktor bey bu kan tahlilim dedim evet buna göre gebe gözüküyorsunuz ama değilsiniz dedisenağlamasenağlama
kahroldum yaaaaaaaaaaaaasenağlamasenağlamasenağlama
kafam o kadar karışıkki anlatamam yaaaaaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
senağlamasenağlamasenağlama
senağlamasenağlama
senağlama
canım benim ya nasıl oluyor kanda 841 çıkıyor ama negatif:sm_confused:
inşallah hayırlısı olsun özgecim
kötü oldum ya moralim bozuldu
pazartesi bi kan testi daha yaptır istersen
ya da daha önce gittiğin doktorunu bekle demişti ya bekle rahim sağa kaymı diye belki o yüzden görünmemiştir muayenede de
özgemm ne kadar çokkk tutarsız davranmış o hastane öyle yaa sinirlendim şimdiklava:
canım kanaman yeni bittiği için olabilr mi acaba? testler onu gösteriyorsa doktor neye dayanarak hamile degilsin dedi? hay Aallah kafam karıştı benm şimdi.. takımda bi srü dogum yapan var yetişin hatunlarrr en tecrübesizinizz benmm özgeme akıl verin.
ya elifcim bide bu dr dediki rahim sağa falan kaymaz dedi ????????
birinin söylediği ötekini tutmuyor :çok üzgünüm:
ya elifcim bide bu dr dediki rahim sağa falan kaymaz dedi ????????
birinin söylediği ötekini tutmuyor :çok üzgünüm:
benim yengemin rahmi de saga kaymıştı öyle demişlerdi dogumu biraz zor olmuştu...tıbbi olarak belki başka bi açıklması varsa bilemiyorum canım ama bu velet seni şimdidennn sinir etti yaramaz:=)
ah fıstıgım beni,m seni üzgün görmeyi hiçç istemem dogsun hele o solucan ıssırıcam .her yerini ....:1rolleyes:Selam Kızlar :çok üzgünüm:
biliyorsunuz benim kanamam vardı bu sabah bitti ve evde bir tane gebelik testi vardı bende yapayım dedim ve tek çizgi çıktı inanılmaz moralim bozuldu senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
bende burada bir poliklinik var oradaki kadın doğumcuya gittim durumu bu süreçte yaşadıklarımı olan biteni herşeyi anlattım:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
vajinal ultrasonla baktı dr ve dediki hamile değilsinsenağlamasenağlamasenağlama dedim kan testinde 841 çıktı o 0.841 olmasın dedi benim içime iyice kurt düştü malum kan testinin sonucunu eşim almıştı ben o gün eğitimdeydim.:bbo::bbo:
neyse dr bir idrar testi yaptırdı onun sonucu çıkana kadar bende kan tahlilini yaptırdığım labaratuara gittim ki özel bir labaratuar hastane olsa yanlışlık olabilir. :1shok::1shok::1shok::1shok:
dedim böyle böyle tahlili eşim almıştı sonuca göre gebeyim ama dr bey gebelik yok diyor dedim yanımda testim de yoktu sizin kayıtlarınız mevcutmu bu ne demek yanlışlık olmas olasılığı varmı benneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki
baktılar hayır 841 ve buna göre gebesiniz şimdiye kadar hiç yanlışlık olmadı dediler ve bir tane daha çıktı verdiler ben gene dr a gittim
bu arada idrar tahlili negatifsenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
doktor bey bu kan tahlilim dedim evet buna göre gebe gözüküyorsunuz ama değilsiniz dedisenağlamasenağlama
kahroldum yaaaaaaaaaaaaasenağlamasenağlamasenağlama
kafam o kadar karışıkki anlatamam ya
senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
senağlamasenağlama
senağlama
CANIM BENİM İYİ Kİ GELDİN :1hug::1hug:ah fıstıgım beni,m seni üzgün görmeyi hiçç istemem dogsun hele o solucan ıssırıcam .her yerini ....:1rolleyes:
bak özge hamile olsanda olmasanda önce hayırlısı her şeyde bir hayır vardır bunu böyle bil ..... benim aklıma bişi geliyo ama inşallah öyle degildir ....fisfisfisdış gebe olabilirsin gibime geliyo emin degilim ama .:uhm:. yada bu kanamalar gebeligini bozmuş olabilir ....kötükedihüsoönceki kan testinde gebe fakat kanamadan sonra gebelik yoksa . bu kanamayla bozulmuş olabilir biliyorum biraz feleket tellalı gibi oldum ama .... senağlama
bide şu var az önce mehal test yaptırmak istiyodu ve hazır degilim diyodu bu iş isteneyince şıp diye olur ..yasakkelime isteyince böylede nazlanır solucan lar ..:1ninca:..
sen tekrardan güzelce bir muayene ol ve rahatla varsa var hoş geldi yok sada üzülme şutarafagittiher şeyin hayırlısı :1hug:
kaydirigubbakcemile3bendekiler deridekiler hala duryo ceylinim inatçı olan onlar galiba ama benım içteki hayat bunlar eridi galibaki göbegim gitti ....kaydirigubbakcemile3saglık açısından o içtekiler çok önemliymiş . onun içim baskülden çok elimize mezro alıp belimizi ölç meliymişiz bayanlar için sınır 82 yukarısı tehlika erkeklerinde sınır 101 cm imiş ....ben de deri yagı mı çok acaba yoksa hayat buna denir kısmı mıÇok üzgünüm çoook
kaydirigubbakcemile3bendekiler deridekiler hala duryo ceylinim inatçı olan onlar galiba ama benım içteki hayat bunlar eridi galibaki göbegim gitti ....kaydirigubbakcemile3saglık açısından o içtekiler çok önemliymiş . onun içim baskülden çok elimize mezro alıp belimizi ölç meliymişiz bayanlar için sınır 82 yukarısı tehlika erkeklerinde sınır 101 cm imiş ....
ben kurtardım biraz belim 77 geliyo ...:teytey:
ben kacar kıslar ceylinim iyi hafta sonları bak hepinizi kendi kilolarınızla başbaşa bırakıyorum haaa onlar size hafta sonu bekçilik eder eger tıkınırsanızda hayat buyuuuuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?