Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

çok haklısın aebencim ya.valla kendimden utanıyorum
iradesizim ben:mymeka:
bu şişkinlikten kurtulamıyorum ben ya
kendimi rahatsız hissediyorum sanki patlıcak gibi hissediyorum kendimi hep
toparlanalım kızlar böyle hiç bir yere varamayız bakın yaz da geliyo herkes kendine bir hedef belirlesin ve koşsun ......klava: artık size bunu gösterecen ....kötükedihüsokaydirigubbakcemile3
sırf sizi düşündügüm için biz bir takımız hepimiz birirmiz birimiz hepimiz için ......kötükedihüso:teytey:

resimlerinize dün bakmıştım kızlar. bugün yorumlayabildim. süpersiniz keşke püsküüt zorunlu bişey yapsa da ortada buluşsak hepimiz :1rolleyes: inşallah daha sık görüşmeniz nasip olur.
şişkinlik benim de baş belammm elsecim sinir oluyorum Çok üzgünüm çoook

bu hafta siteden çok uzak kaldım ve hiç rahat durmadım. buraya sık girebildiğim zamanlarda kendimi daha çok frenleyebiliyorum. allah seni, sen de sopanı başımızdan eksik etme aebenim :1hug:

evet ya şu tombik popo gitsin artık
takımımız en sonda kalmasın
tamam size söz bu hafta çok dikkat edicem
her akşam spor yapmayı da ihmal etmicemkaydirigubbakcemile2

bikaç gündür hamile miyim diye düşünmeye başladım:roflol::roflol:
şeytan dürtüyo git bi test al diyekaydirigubbakcemile3
az yesemde şişkinlik gitmiyor bi türlü

günaydın kızlarr sabah kahvaltıda yagsız pişmiş yumurta ve iki dilim kepek ekmek yedim.
dün akşam sporuma gittim gelirken de yolu uzata uzata yürüdüm. mayıs ayında adanada çukurova üni. de konferansımız olacak oraya gidecegiz ve ben ordaki profesörlerin akademisyenlerin karşısına göbekli çıkmak istemiyorum:=)
bugünden itibaren ipleri yeniden elime almış bulunmaktayım.
takım kendini salınca ben de salıyorum bunu farkettim ayrıcaklava:

haftalardır dogru dürüst derece alamadık ben utanmaya başladım bu hafta herkes biraz asılsın istedigimizde neler yapabilecegimizi gösterelim ne dersiniz??

bu arada dün resimlerinize baktım gerçekten çok çokkk güzel çıkmışsınız hepiniz.kaydirigubbakcemile5

ceylin fıstıgım şu sira takıma azgeliyosun ondan olmasın ....kaydirigubbakcemile3Şeniz

canım okul açıldıgında elbetteki boş zamanlarımda oldugu kadar giremiyorumm ama girdigimde de yazıp yazıp çıkıyorum kimse yazmıyor.belki akşam saatlerinde sizi eşleriniz geldigi saatler oldugu içindir,ben de ancak o aatlerde yogunluklu açabiliyorum.çünkü okuldan ancak gelmiş oluyorum.

ceylinim. rakikabem ağlama yanlız olurmusun hiç biz 6. takım olarak hep seninleyiz.bende çok isterim istanbul buluşmasını. refimin oğluşu iğleşsin bizde ayarlayalım bir buluşma.

ay inşallah nazlıcım yaa rüzgar bi iyileşsinnn refi gaza getirelim bi hafta sonu yapalım bu işikaydirigubbakcemile5

doram senin böreklerini yicem bi gün zatennn elinin ne marifetli oldugunu biliyorumm,öyle bir ihtimal olsa da gelseniz keşke istanbulaa

gelinim moti vasyonunda bahsetmiştim gelmemenle . sengözlerimebaksanab saldıgım hemen belli oluyo .....:mymeka:

hadi bakalım sizi takip edecem pazartesi yedilerimizi ayrıntılı istiyorum ...:1hug:Şeniz ben sizler için elimden geleni yapmak istiyorum ....sositosositoa.s. hadi gitsin kilolar ......:jeyyar:hihoyyyt

tamam aebenimm ben yenidenn döndüm hırslı halime,inşallah bu hafta sonunda 58li bir sonuç veririm.
bu arada bende acayip bir iştah açılması vardı son bir haftadır filan. yüzümdeki sivilceler için antibyotik kullanıyordum megerse o ilaç iştah açıyormşgamyoncuiremsu ama az kaldı ilaç bitmek üzere.bu hafta iştahım açılsa da dikkat edecegimm hadi hayırlısı.

bu hafta siteden çok uzak kaldım ve hiç rahat durmadım. buraya sık girebildiğim zamanlarda kendimi daha çok frenleyebiliyorum. allah seni, sen de sopanı başımızdan eksik etme aebenim :1hug:
Şeniz kıs ben kafaya koydum yakın zamanda mezun olup gidecem sopa sallayanınızda kalmayacak . valla ...kaydirigubbakcemile3 asü özellikle senin hafta sonu yadiklerini ayrıntısıyla istiyorum sofraya olturunca aklına geleyim özellikle klava: busırnaşık şey

senide aldım kara listeye elseyide asüyüde haberiniz ola .....kaydirigubbakcemile:roflol::roflol::teytey:bu hafta hepimiz verecez başka yoluyok kötükedihüsohihoyyyt

bir de aklıma şu hani püsküütün yaptıgı analiz var ya o geldii yine rzil olmak istemiyorum.kızlar vallahi hepimiz utanmıştık o zaman hatrılıyor musunuz?? belki birazz motive edici olur hehe:jeyyar:

ya benim dişlerimdeki teller yediklerimi o kadar çok etkiliyor ki.. tel tedavisi olurken çok sert birşeyler yiyemiyorum mesela elma filan ısıramıyorum acıdan... yumuşak ama kilo yapmayan kayısı,muz portakal bunlarla idare ediyorum... bi ara sadece bulgur pilavı yiyebildim acıdan çünkü onu çok fazla çiğnemeye gerek yoktu. bu hafta dişlerim pek acımıyor o yüzden elimden geleni yapmam lazımm,tellerim de çok kısa bir süre içinde çıkacakmış dün doktor öyle söylediiidelikafadulden

senide aldım kara listeye elseyide asüyüde haberiniz ola .....kaydirigubbakcemile:roflol::roflol::teytey:bu hafta hepimiz verecez başka yoluyok kötükedihüsohihoyyyt

aebenim benide yakın markajına al ben iki haftadır daha rezilm . Geçen hafta aldım kiloyu bu hafta utanmadan üstüne bir kilo daha. Evet kızlar kaldıralım popolarımızı bu hafta dereceye girelim artık.

Tamam ceylınım refımın rÜzgarı ıĞleŞsın hemen ayarlayalım bır buluŞma.

:asigim: canım aebenim benimmmm
bu hafta sonu kocişleyiz. kardeşimle eşi gelemeyecek. onun için çok abartılı yemem. bir tek sabah kahvaltısını biraz fazla kaçırabilirim
ama akşama kesin telafi edicemmm

bir de aklıma şu hani püsküütün yaptıgı analiz var ya o geldii yine rzil olmak istemiyorum.kızlar vallahi hepimiz utanmıştık o zaman hatrılıyor musunuz?? belki birazz motive edici olur hehe:jeyyar:

ceylinimm bende o çok etkili olmuştu. mart sonuna kadar 55 in altına düşücem dedim püsküüte. bunu başarmak istedim çok. ama bu hafta çok berbattı :bbo: mart sonuna kadar 56 nın altına düşsem göbek atıcam delikafadulden

ceylincim hadi hayırlısı.
artık 32 dişinin göründüğü bir gülme fotosu koyarsın havalı havalı kaydirigubbakcemile2

ceylincim hadi hayırlısı.
artık 32 dişinin göründüğü bir gülme fotosu koyarsın havalı havalı kaydirigubbakcemile2

hele bi çıksın da gerçekten koyucam doramm ilk işim elma şekeri yicem çok özledim:=)) sonra üç senedir yiyemedigim ama normalde bir kilo verseler yiyebilegim papaz erikk bulup yicem:=))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…