toparlanalım kızlar böyle hiç bir yere varamayız bakın yaz da geliyo herkes kendine bir hedef belirlesin ve koşsun ......çok haklısın aebencim ya.valla kendimden utanıyorum
iradesizim ben:mymeka:
bu şişkinlikten kurtulamıyorum ben ya
kendimi rahatsız hissediyorum sanki patlıcak gibi hissediyorum kendimi hep
toparlanalım kızlar böyle hiç bir yere varamayız bakın yaz da geliyo herkes kendine bir hedef belirlesin ve koşsun ......klava: artık size bunu gösterecen ....kötükedihüsokaydirigubbakcemile3
sırf sizi düşündügüm için biz bir takımız hepimiz birirmiz birimiz hepimiz için ......kötükedihüso:teytey:
toparlanalım kızlar böyle hiç bir yere varamayız bakın yaz da geliyo herkes kendine bir hedef belirlesin ve koşsun ......klava: artık size bunu gösterecen ....kötükedihüsokaydirigubbakcemile3
sırf sizi düşündügüm için biz bir takımız hepimiz birirmiz birimiz hepimiz için ......kötükedihüso:teytey:
resimlerinize dün bakmıştım kızlar. bugün yorumlayabildim. süpersinizkeşke püsküüt zorunlu bişey yapsa da ortada buluşsak hepimiz :1rolleyes: inşallah daha sık görüşmeniz nasip olur.
şişkinlik benim de baş belammm elsecim sinir oluyorum Çok üzgünüm çoook
ceylin fıstıgım şu sira takıma azgeliyosun ondan olmasın ....kaydirigubbakcemile3Şeniz
ceylinim. rakikabem ağlama yanlız olurmusun hiç biz 6. takım olarak hep seninleyiz.bende çok isterim istanbul buluşmasını. refimin oğluşu iğleşsin bizde ayarlayalım bir buluşma.
günaydın kızlar.
ceylinciğim canım bebişim niye kendini yalnız hissediyorsun. bizler neciyiz bebişim. bak burda ablaların var dağlar gibi hem önünde hemde ardındaÇok üzgünüm çoook
he yapın bir buluşma bizde gelirizdelikafadulden nasıl olsa alıştık.
birde istanbul ankara arası 3 saate inerseakşama evdeyiz demektirsırnaşık şeysırnaşık şey
evet ya şu tombik popo gitsin artık
takımımız en sonda kalmasın
tamam size söz bu hafta çok dikkat edicem
her akşam spor yapmayı da ihmal etmicemkaydirigubbakcemile2
bikaç gündür hamile miyim diye düşünmeye başladım:roflol::roflol:
şeytan dürtüyo git bi test al diyekaydirigubbakcemile3
az yesemde şişkinlik gitmiyor bi türlü
günaydın kızlarr sabah kahvaltıda yagsız pişmiş yumurta ve iki dilim kepek ekmek yedim.
dün akşam sporuma gittim gelirken de yolu uzata uzata yürüdüm. mayıs ayında adanada çukurova üni. de konferansımız olacak oraya gidecegiz ve ben ordaki profesörlerin akademisyenlerin karşısına göbekli çıkmak istemiyorum:=)
bugünden itibaren ipleri yeniden elime almış bulunmaktayım.
takım kendini salınca ben de salıyorum bunu farkettim ayrıcaklava:
haftalardır dogru dürüst derece alamadık ben utanmaya başladım bu hafta herkes biraz asılsın istedigimizde neler yapabilecegimizi gösterelim ne dersiniz??
bu arada dün resimlerinize baktım gerçekten çok çokkk güzel çıkmışsınız hepiniz.kaydirigubbakcemile5
canım okul açıldıgında elbetteki boş zamanlarımda oldugu kadar giremiyorumm ama girdigimde de yazıp yazıp çıkıyorum kimse yazmıyor.belki akşam saatlerinde sizi eşleriniz geldigi saatler oldugu içindir,ben de ancak o aatlerde yogunluklu açabiliyorum.çünkü okuldan ancak gelmiş oluyorum.
ay inşallah nazlıcım yaa rüzgar bi iyileşsinnn refi gaza getirelim bi hafta sonu yapalım bu işikaydirigubbakcemile5
doram senin böreklerini yicem bi gün zatennn elinin ne marifetli oldugunu biliyorumm,öyle bir ihtimal olsa da gelseniz keşke istanbulaa
gelinim moti vasyonunda bahsetmiştim gelmemenle . sengözlerimebaksanab saldıgım hemen belli oluyo .....:mymeka:
hadi bakalım sizi takip edecem pazartesi yedilerimizi ayrıntılı istiyorum ...:1hug:Şeniz ben sizler için elimden geleni yapmak istiyorum ....sositosositoa.s. hadi gitsin kilolar ......:jeyyar:hihoyyyt
Şeniz kıs ben kafaya koydum yakın zamanda mezun olup gidecem sopa sallayanınızda kalmayacak . valla ...kaydirigubbakcemile3 asü özellikle senin hafta sonu yadiklerini ayrıntısıyla istiyorum sofraya olturunca aklına geleyim özelliklebu hafta siteden çok uzak kaldım ve hiç rahat durmadım. buraya sık girebildiğim zamanlarda kendimi daha çok frenleyebiliyorum. allah seni, sen de sopanı başımızdan eksik etme aebenim :1hug:
senide aldım kara listeye elseyide asüyüde haberiniz ola .....kaydirigubbakcemile:roflol::roflol::teytey:bu hafta hepimiz verecez başka yoluyok kötükedihüsohihoyyyttamam aebenimm ben yenidenn döndüm hırslı halime,inşallah bu hafta sonunda 58li bir sonuç veririm.
bu arada bende acayip bir iştah açılması vardı son bir haftadır filan. yüzümdeki sivilceler için antibyotik kullanıyordum megerse o ilaç iştah açıyormşgamyoncuiremsu ama az kaldı ilaç bitmek üzere.bu hafta iştahım açılsa da dikkat edecegimm hadi hayırlısı.
senide aldım kara listeye elseyide asüyüde haberiniz ola .....kaydirigubbakcemile:roflol::roflol::teytey:bu hafta hepimiz verecez başka yoluyok kötükedihüsohihoyyyt
senide aldım kara listeye elseyide asüyüde haberiniz ola .....kaydirigubbakcemile:roflol::roflol::teytey:bu hafta hepimiz verecez başka yoluyok kötükedihüsohihoyyyt
Şeniz kıs ben kafaya koydum yakın zamanda mezun olup gidecem sopa sallayanınızda kalmayacak . valla ...kaydirigubbakcemile3 asü özellikle senin hafta sonu yadiklerini ayrıntısıyla istiyorum sofraya olturunca aklına geleyim özellikleklava: busırnaşık şey
bir de aklıma şu hani püsküütün yaptıgı analiz var ya o geldii yine rzil olmak istemiyorum.kızlar vallahi hepimiz utanmıştık o zaman hatrılıyor musunuz?? belki birazz motive edici olur hehe:jeyyar:
ceylincim hadi hayırlısı.
artık 32 dişinin göründüğü bir gülme fotosu koyarsın havalı havalı kaydirigubbakcemile2
Kızlar selam moralİm İnanılmaz bozuuuuuuuuuuuukkkkkkkkk(((((((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?