- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Hayır tarifi sen seçiyorsun..Abla kendileri veriyorlar tarifi ben secmedim
Hamile biri almış doğuma gitmiş o yüzden tarif boşta kalmış bana verdi kız ben bilmiyordum öyle olduğunuHayır tarifi sen seçiyorsun..Nevreste en fazla öneri vermiştir sana.. geç aldıysan tarif kalmıyor ama.. kalanlardan önermiştir .
Geçmiş yok merak etmeVişne toplamaya gittik simdi geldim sizin gecmisinizesonra bakicam bebeyi yikayim
Geldim islerim bitti simdi canlanir burasiGeçmiş yok merak etmebugün in cin top oynuyor
Yok biz vermiyoruz siz seçiyorsunuzAbla kendileri veriyorlar tarifi ben secmedim
Gulumsenin yarışmaya ilk katılımı...bilmemesi çok normal. Yaşayarak öğreniyor. Bizim ona birçok konuda yardımcı olmamız lazım. Nevresteyi etiketlemene üzüldüm.Hayır tarifi sen seçiyorsun..Nevreste en fazla öneri vermiştir sana.. geç aldıysan tarif kalmıyor ama.. kalanlardan önermiştir .
Aa neden üzüldün ki? Kötü bişi mi yazdım?Gulumsenin yarışmaya ilk katılımı...bilmemesi çok normal. Yaşayarak öğreniyor. Bizim ona birçok konuda yardımcı olmamız lazım. Nevresteyi etiketlemene üzüldüm.
Sorun yok ablam tavır vs...için gelmedim:)Gulumsenin yarışmaya ilk katılımı...bilmemesi çok normal. Yaşayarak öğreniyor. Bizim ona birçok konuda yardımcı olmamız lazım. Nevresteyi etiketlemene üzüldüm.
İlk katılışın olduğunu bilmiyordum cnm.. çok başarılı bulduğumu da söyledim zatenHamile biri almış doğuma gitmiş o yüzden tarif boşta kalmış bana verdi kız ben bilmiyordum öyle olduğunu
Açıkcası bende seni sorun olacağını düşünerek etiketlemedim.. alışkanlık etiket yapmakSorun yok ablam tavır vs...için gelmedim:)
Burası kardeş takım
Eğer yanlış anlama eksik varsa düzeltelim
Abla kendileri veriyorlar tarifi ben secmedim
Bu ay 1'inde gelirsen istediğini alırsınHamile biri almış doğuma gitmiş o yüzden tarif boşta kalmış bana verdi kız ben bilmiyordum öyle olduğunu
Benim gözüm burada zatenAçıkcası bende seni sorun olacağını düşünerek etiketlemedim.. alışkanlık etiket yapmakne yazıyorum direk Nevreste çıkıyor telde
Biz yardımcı olabiliriz etikete gerek yoktu ki... üzüldümAa neden üzüldün ki? Kötü bişi mi yazdım?
Tamam ablam üzülme ben gidiyorumBiz yardımcı olabiliriz etikete gerek yoktu ki... üzüldüm
Açıkladım.. alışkanlık oldu nevresteyi etiketlemekBiz yardımcı olabiliriz etikete gerek yoktu ki... üzüldüm
Sorun yok ablam tavır vs...için gelmedim:)
Burası kardeş takım
Eğer yanlış anlama eksik varsa düzeltelim
Yok canım mesela zeytinyağlılar diyelim o kategoride sarma vermem başka ne alırsanız:)Tarifler belli onlar arasından mı seçiliyor, bende herkes kendi tarifiyle katılıyor sanmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?