Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hayır tarifi sen seçiyorsun.. Nevreste en fazla öneri vermiştir sana.. geç aldıysan tarif kalmıyor ama.. kalanlardan önermiştir .
Hamile biri almış doğuma gitmiş o yüzden tarif boşta kalmış bana verdi kız ben bilmiyordum öyle olduğunu

Hayır tarifi sen seçiyorsun.. Nevreste en fazla öneri vermiştir sana.. geç aldıysan tarif kalmıyor ama.. kalanlardan önermiştir .
Gulumsenin yarışmaya ilk katılımı...bilmemesi çok normal. Yaşayarak öğreniyor. Bizim ona birçok konuda yardımcı olmamız lazım. Nevresteyi etiketlemene üzüldüm.

Gulumsenin yarışmaya ilk katılımı...bilmemesi çok normal. Yaşayarak öğreniyor. Bizim ona birçok konuda yardımcı olmamız lazım. Nevresteyi etiketlemene üzüldüm.
Sorun yok ablam tavır vs...için gelmedim:)
Burası kardeş takım
Eğer yanlış anlama eksik varsa düzeltelim

Hamile biri almış doğuma gitmiş o yüzden tarif boşta kalmış bana verdi kız ben bilmiyordum öyle olduğunu
İlk katılışın olduğunu bilmiyordum cnm.. çok başarılı bulduğumu da söyledim zaten ben sana doğrusunu açıklamak istedim yazı dilinde emojisiz sert bir msj gibi anlaşılıyorsa kusura bakma

Sorun yok ablam tavır vs...için gelmedim:)
Burası kardeş takım
Eğer yanlış anlama eksik varsa düzeltelim
Açıkcası bende seni sorun olacağını düşünerek etiketlemedim.. alışkanlık etiket yapmak ne yazıyorum direk Nevreste çıkıyor telde

Tarifler belli onlar arasından mı seçiliyor, bende herkes kendi tarifiyle katılıyor sanmıştım
Yok canım mesela zeytinyağlılar diyelim o kategoride sarma vermem başka ne alırsanız:)
Sütlü tatlılarsa san sebastian vermem başka ne alırsanız gibi gibi:)
Her kategori böyle değil:)
Mesela böreklerde ne isterlerse onu verdim.Farklı şekiller vermeye çalıştım.

Her türlü soru için özelden veya herhangi bir yerden beni etiketleyip sorabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…