Yok canım mesela zeytinyağlılar diyelim o kategoride sarma vermem başka ne alırsanız:)
Sütlü tatlılarsa san sebastian vermem başka ne alırsanız gibi gibi:)
Her kategori böyle değil:)
Mesela böreklerde ne isterlerse onu verdim.Farklı şekiller vermeye çalıştım.
Her türlü soru için özelden veya herhangi bir yerden beni etiketleyip sorabilirsiniz
Kategorilerimiz,sürpriz oluyor.Oda sizin için:)Çok teşekkürler, önümüzdeki ay konu belli mi ? İlgimi çekmeye başladı ❤
Valla ben de düşünüyordum katilmayi saçmalama zeyneeepppppp zayıflama yarışması daha güzel diyerek vazgeçtimHep birlikte katilalim Bari
Yakında mezunum zaten , daha fazla ilgilenebilirimKategorilerimiz,sürpriz oluyor.Oda sizin için:)
Herkes aynı zamanda öğrendin,hazırlansın önceden uapmasın
Takimca katılacağız bu gidisleValla ben de düşünüyordum katilmayi saçmalama zeyneeepppppp zayıflama yarışması daha güzel diyerek vazgeçtim
Ben bile katildiysam abla sen kesin katılırsınYakında mezunum zaten , daha fazla ilgilenebilirim ❤
Yalnız olmadığımı görmek güzel olduTakimca katılacağız bu gidisle
Hepinizi bekliyorumYakında mezunum zaten , daha fazla ilgilenebilirim ❤
Ben 2019 un basinda mezun oldum yine börekler vardi kendimi orda buldumYalnız olmadığımı görmek güzel olduben de diyet gruplarının bunlarla işi olmaz sanıyordum
Ben kabak çorbasıyla katılırmışım, mucize kabak, “sizi bambaşka yapan çorba”Ben 2019 un basinda mezun oldum yine börekler vardi kendimi orda buldum
Kara vicdanlı çorbası diyorumBen kabak çorbasıyla katılırmışım, mucize kabak, “sizi bambaşka yapan çorba”
İçinden bir sen çıkaran muhteşem iksir çorba
AAa haksızlık etmeyin benim canım çorbama anında 2 kiloyu silip süpürüyoKara vicdanlı çorbası diyorum
Ama tadı çok kötü yaAAa haksızlık etmeyin benim canım çorbama anında 2 kiloyu silip süpürüyo
Peki börekleri sizmi seçiyorsunuz yoksa herkes yapmak istediginimi yapiyorYok biz vermiyoruz siz seçiyorsunuzAma sona kalan dona kalıyor
Hayır benim çorbamın tadı gerçekten güzel kapyalı benimki bol baharat hatta üzerine taze nane ve dereotu çok yakışır, tek başına çok doyurmuyor o ayrıAma tadı çok kötü ya
Herkes yapmak istediğini alıyor.Ama şu var.Diyelim sen ve zipzip sigara böreği yapmak istediniz.Kim önce yazarsa ona veririm.Sen başka seçenek sunarsın:)Peki börekleri sizmi seçiyorsunuz yoksa herkes yapmak istediginimi yapiyor
O zaman tarif alayımHayır benim çorbamın tadı gerçekten güzel kapyalı benimki bol baharat hatta üzerine taze nane ve dereotu çok yakışır, tek başına çok doyurmuyor o ayrı
Yok kız ama yalniş anlamadım ilk gün neyin nasıl işlediğini bilmediğim için böreği paylaştığım anda beğeniler geldi tuttum onlardan oy istedim düşün megerse yasakmış rezil oldumİlk katılışın olduğunu bilmiyordum cnm.. çok başarılı bulduğumu da söyledim zatenben sana doğrusunu açıklamak istedim yazı dilinde emojisiz sert bir msj gibi anlaşılıyorsa kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?