Tırsma canımYok kız ama yalniş anlamadım ilk gün neyin nasıl işlediğini bilmediğim için böreği paylaştığım anda beğeniler geldi tuttum onlardan oy istedim düşün megerse yasakmış rezil oldumoy istediklerimde rakiplerimmiş meğerse oda ayrı bir utanç onların icinde nevreste yarışmaya ikna oldum katıldım oyunuda bekliyorum dedim sacmaladikca saçmaladım yani şimdi nevreste etiketi görünce tirsmiyor degilim
Ben geçen gün yaptım evdekiler bile yedi bana kalmayacak diye korktum vallaAma tadı çok kötü ya
O zaman bende yapayımBen geçen gün yaptım evdekiler bile yedi bana kalmayacak diye korktum vallanasıl bir aşkla yapmişsam artık
Dedimya iç savaş çıkar bu gidişle herkes herkese bilenirTakimca katılacağız bu gidisle
Hemşom derken
En güzelini zorunu ben alayim bari nasilsa beni secerlerDedimya iç savaş çıkar bu gidişle herkes herkese bilenir
Siz katilin ben uzaktan izlerimEn güzelini zorunu ben alayim bari nasilsa beni secerler
Yok kız ama yalniş anlamadım ilk gün neyin nasıl işlediğini bilmediğim için böreği paylaştığım anda beğeniler geldi tuttum onlardan oy istedim düşün megerse yasakmış rezil oldumoy istediklerimde rakiplerimmiş meğerse oda ayrı bir utanç onların icinde nevreste yarışmaya ikna oldum katıldım oyunuda bekliyorum dedim sacmaladikca saçmaladım yani şimdi nevreste etiketi görünce tirsmiyor degilim
Hani birlikte katilcaktik söz vermistinSiz katilin ben uzaktan izlerim
Bende Bursalı burdada yokmuErzurum'daymışsın bir tarafım oralı sayılır
Hiç gitmedim canımBende Bursalı burdada yokmu
Sunuma yardim edersen katılırızHani birlikte katilcaktik söz vermistin
Sen merak etme 2tabak yapar senin yerinede sunarımSunuma yardim edersen katılırız
Keske yakin olsaydikSen merak etme 2tabak yapar senin yerinede sunarım
OneyaaaaaKeske yakin olsaydik
Bu pazartesi yine koye gidecegiz galiba kardesim sinava girsin 1 ay gelemeyebilirim(
Daha belli değil ama bayram sonuna kadar gelemeyebilirim eveOneyaaaaa
evet zaten yazda geldi mecbur gitceksin dime bosver temiz hava evde durmaktansa orda bahcede ilgilenirsinDaha belli değil ama bayram sonuna kadar gelemeyebilirim eve
Uniye giden kardesimin sinavlarida bitiyor Ankarada durmak icin pek sebep kalmiyor canim
Tabi ki netim oldugu surece takımdayım
Temiz havasi cook guzel gercektenevet zaten yazda geldi mecbur gitceksin dime bosver temiz hava evde durmaktansa orda bahcede ilgilenirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?