Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yaaa bugün onlara dolma yaptim ...yemedim.... sarma da sardım....

Baskül soran biri vardı....
2 temmuz a101 e geliyor....49 yada 45 TL....aprilla dijital banyo o baskulu
Aprilla hiç iyi bir marka değil ben aldım 2 kilo fazla tartti gorumceme aldık geri iyade ettik hemde çabuk bozuluyormuş googleden baktimm a101 aprilla diye sikayetleri gordum iyiki almamişız dedik

Aprilla hiç iyi bir marka değil ben aldım 2 kilo fazla tartti gorumceme aldık geri iyade ettik hemde çabuk bozuluyormuş googleden baktimm a101 aprilla diye sikayetleri gordum iyiki almamişız dedik
Konuya maydanoz olacağım ama bende aldım 2 sürmedi bozuldu:)

Haklısın kaç gündür kavun yemek icin bekliyordum....ödül gunumuz var mı haftalık....serbest gün filan....o gün yesem...
Genelde cuma günü olabiliyor ama yine de kaptana sormalısın cnm
Afiyet olsun canım.plates inceltiyor mu? Benim de spor puanım 70 Zipzip-
Evet cnm inceltiyor
3 yıldan fazladır yapıyorum
Ve bence bu spor sayesinde hiçbir zmn iri görünmedim
Sen ne yedin bakalım

Kızlar hemen rapor veriyorum

Sabah 10.00
Geniş kahvaltı yaptım
1 haş yumurta, 2 kaşık lor
10 zeytin(yeşil siyah karışık)
3 küp kaşar
2 ceviz, söğüş / yeşillik

Ara filtre kahve

15.30
1 kase kabak çorba

17.00
1 kase kabak çorba

21.00
Filtre kahve - 1 hurma

Spor
14 dak kuvvet. 210p
50 dak eliptik 250p
Top 460p

Yaaa...bende 4 ay önce filan aprilla aldım...memnunum yağ su ölçümü filan da yapıyor....banyo değil benimki...9 kişiye kadar kaydediyor....ya dijital ürünler hassas aynı yerde sabit durmalı hiç kipirdatmamalisin...

Elektrikli dijital ürünler bozulmaya mustehak...
Yorumlar genelde kotu çıktıysa yapıyor insanlar....ki gerçekten olumlu yorum yapınca siteler yayınlamiyir....ben şikayet sitelerine şikayet yazıp sorunlarimi çoğu kez çözmüsumdur...bir kere tencere kapağı kırk geldi firma hemen değişti filan ...siteye olumlu yorum yazdım kabul etmedi....

49 TL ye baskül bulmak zor şu an ....en dandigi bile japon pazarlarında 70 den aşağı değil....zincir marketlere her marka geliyor....tefal Voit aprilla fiyatlar genelde aynı hep ....tercih meselesi isteyen istediğini alsın....internette bir dünya baskül var

Canım pilates ağır bir spordur, mantık “en zayıf kasın kadar güçlüsün “
Amaç en çalışmayan kasları hedef alır ve böylelikle güçlendirir, kasları şişirmeye değil uzatmaya yöneliktir.
Bana göre pilates kilosu fazla olanların yapacağı bir spor değil, naçizane.

En güzel spor bu işte, sana ikram edilene karşı başını önce sağa sonra sola ve tekrar sağa çevirmektir

1 ay kullanacağı bir ürüne 50 lira vereceğine 100 lira versin senelik alsın bende 4 yıl önce aldım 50 TL ye hala kullaniyorum şans işi bu işler ben gördüğümü söyluyorum bilgi almak için googleye yazdım direk şikayet.var çıktı karşıma çoğu.kişi mağdur olmuş a101 iade de almiyormuş servisine gotureceksiniz.bizimle.isiniz yok demiş falan filan iste

Sabah

Omlet
Peynir
Zeytin
Salatalık
2 çatal reçel

Ara
1 tane galeta

Öğle

Türlü
Yoğurt

Ara
Karpuz

Akşam
Türlü
2 kaşık makarna
Havuç tarator

5000 bin adım
15 dk cardio
Afiyet olsun güzel, öğle ile akşam yer değiştirseymiş daha iyi olurmuş

Benim tartıda 1 kilo fazla tartıyor, onuda spor salonunda ölçüm yaptırdığımda öğrendim
İki ayrı spor salonu ölçümü de evdekinden 1 kilo eksik, benim işime geliyor böyle olması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…