Aprilla hiç iyi bir marka değil ben aldım 2 kilo fazla tartti gorumceme aldık geri iyade ettik hemde çabuk bozuluyormuş googleden baktimm a101 aprilla diye sikayetleri gordum iyiki almamişız dedikYaaa bugün onlara dolma yaptim ...yemedim.... sarma da sardım....
Baskül soran biri vardı....
2 temmuz a101 e geliyor....49 yada 45 TL....aprilla dijital banyo o baskulu
Almayın sakinOlculu olduktan sonra yiyebilirsin canim
Tesekkur ederiz bilgi icinde
@medusares
@Queen mom
Kizlar tarti geliyormus a101 e
Konuya maydanoz olacağım ama bende aldım 2 sürmedi bozuldu:)Aprilla hiç iyi bir marka değil ben aldım 2 kilo fazla tartti gorumceme aldık geri iyade ettik hemde çabuk bozuluyormuş googleden baktimm a101 aprilla diye sikayetleri gordum iyiki almamişız dedik
Tatlı NevrestemKonuya maydanoz olacağım ama bende aldım 2 sürmedi bozuldu:)
Genelde cuma günü olabiliyor ama yine de kaptana sormalısın cnmHaklısın kaç gündür kavun yemek icin bekliyordum....ödül gunumuz var mı haftalık....serbest gün filan....o gün yesem...
Evet cnm inceltiyorAfiyet olsun canım.plates inceltiyor mu? Benim de spor puanım 70Zipzip-
Napıyosun fazlan varmı bu dönemSensin tatlı
Yaaa...bende 4 ay önce filan aprilla aldım...memnunum yağ su ölçümü filan da yapıyor....banyo değil benimki...9 kişiye kadar kaydediyor....ya dijital ürünler hassas aynı yerde sabit durmalı hiç kipirdatmamalisin...Aprilla hiç iyi bir marka değil ben aldım 2 kilo fazla tartti gorumceme aldık geri iyade ettik hemde çabuk bozuluyormuş googleden baktimm a101 aprilla diye sikayetleri gordum iyiki almamişız dedik
Var tabi olmaz mı:)Ama veremiyorum ondan hiç buralara gelmiyorum:)Napıyosun fazlan varmı bu dönemsportie Min kabak çorbasını yarın bende yapıcam inşaAllah çok iyi bir sonuç alırım
Ben de menü veriyorum
07.35 1 avuç ceviz
09.30 şekersiz çay
12.30 ezogelin çorba 1 kepçe, 2 adet tavuk köftesi, 1 porsiyon piyaz, 1 porsiyon yoğurt
13.30 sade soda
14.00 sade türk kahvesi
18.00 mercimek çorbası 1 kase, 1 dilim kepek ekmeği ( pazara çıkmam lazım yarın halledeceğim inşallah evde birşey kalmadı)
1 saat pilates 360 puan
sportie heryerim ağrıyo bu pilates yuzunden
Canim spor olsemde surunsemde yapiyorum simdilik regl oldum 2 gundur ama hala baslamadi on belirtide kaldi geldiginde nasil olur bilemiyorum . Kavun 20 gundur erteledigim kavunla bugun kavustuk. Aksami cok az tuttum. Ve beni tebrik edin bugun carsida aktarciya girdim yesil cay almaya ve aktarci seker sucuğu ama farkli pek guzel gorunuyordu iki parca halinde birini esime birini bana uzatti tabi ben almadim israr etti aldim arkasini donunce esime verdim yani minivik bir parca demedim ve yemedim cok gururluyum
Ciktik esim diyorki ya cok guzeldi nolacakti yeseydin dedim aksam gruba hesabini veremezdim
1 ay kullanacağı bir ürüne 50 lira vereceğine 100 lira versin senelik alsın bende 4 yıl önce aldım 50 TL ye hala kullaniyorum şans işi bu işler ben gördüğümü söyluyorum bilgi almak için googleye yazdım direk şikayet.var çıktı karşıma çoğu.kişi mağdur olmuş a101 iade de almiyormuş servisine gotureceksiniz.bizimle.isiniz yok demiş falan filan isteYaaa...bende 4 ay önce filan aprilla aldım...memnunum yağ su ölçümü filan da yapıyor....banyo değil benimki...9 kişiye kadar kaydediyor....ya dijital ürünler hassas aynı yerde sabit durmalı hiç kipirdatmamalisin...
Elektrikli dijital ürünler bozulmaya mustehak...
Yorumlar genelde kotu çıktıysa yapıyor insanlar....ki gerçekten olumlu yorum yapınca siteler yayınlamiyir....ben şikayet sitelerine şikayet yazıp sorunlarimi çoğu kez çözmüsumdur...bir kere tencere kapağı kırk geldi firma hemen değişti filan ...siteye olumlu yorum yazdım kabul etmedi....
49 TL ye baskül bulmak zor şu an ....en dandigi bile japon pazarlarında 70 den aşağı değil....zincir marketlere her marka geliyor....tefal Voit aprilla fiyatlar genelde aynı hep ....tercih meselesi isteyen istediğini alsın....internette bir dünya baskül var
Afiyet olsun güzel, öğle ile akşam yer değiştirseymiş daha iyi olurmuşSabah
Omlet
Peynir
Zeytin
Salatalık
2 çatal reçel
Ara
1 tane galeta
Öğle
Türlü
Yoğurt
Ara
Karpuz
Akşam
Türlü
2 kaşık makarna
Havuç tarator
5000 bin adım
15 dk cardio
Afiyet olsun güzel, öğle ile akşam yer değiştirseymiş daha iyi olurmuş ❤
Kendini hazır hissettiğinde başlarsın sen şuan çok ciddi fazlan yok demekkiVar tabi olmaz mı:)Ama veremiyorum ondan hiç buralara gelmiyorum:)
Günlük yürüyüş yapmaya çalışıyorum:)
Benim tartıda 1 kilo fazla tartıyor, onuda spor salonunda ölçüm yaptırdığımda öğrendim1 ay kullanacağı bir ürüne 50 lira vereceğine 100 lira versin senelik alsın bende 4 yıl önce aldım 50 TL ye hala kullaniyorum şans işi bu işler ben gördüğümü söyluyorum bilgi almak için googleye yazdım direk şikayet.var çıktı karşıma çoğu.kişi mağdur olmuş a101 iade de almiyormuş servisine gotureceksiniz.bizimle.isiniz yok demiş falan filan iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?