Iyi olmasina sevindim canımSabaha kadar ateşi vardı yine ama şuan iyi çok şükür. Sağolun kızlar
Paraya kıydınız demek Ben gelene kemikleri kalirsa ne ala 40 yılın başı tayuk yiyeceksiniz migdeniz .bayram etcek nihayetindeAkşama gel, firinda bütün tavuk var
eee emeklilik filan nasıl olacak ...istifaCanım pandemiden beri çalışmıyorum 30 sene çalıştım iş hayatına lise 2 de stajla başlamıştım çok yoruldum gerçekten , ayın 1 inde firmaya gidip istifamı vericem sonra en az 2 sene çalışmak istemiyorum
bende iş yapmaya üşeniyorum...gezme de yeme de hiç usenmem...Benim de
8 yaşında...erken yatıyor bu ara...eskiden geç yatıyordu 11 de kalkıyordu...Kaç yaşında çocuğun. Benimki 9dan önce uyanmiyor da ben de biraz dinleniyorum bu sayede. Bu arada 8.30 da gayet iyiymiş canım.
canim atesi antibiotic den sonra 3 gün içinde gezmeSe mutlaka tekrar git... influenza filan sa dikkat et .... influenza testi yapıldı mı....Sağolun kızlar
Günaydın canımgece yine sabaha kadar vardı ateşi. Hemşire dedi zaten antibiyotik etki etmeye başlayana kadar bikaç gün daha ateşi olur diye. Şimdi daha iyi çok şükür enerjisi yerinde.
Çok geçmiş olsun güzel kızınaSağolun kızlar
Günaydın canımgece yine sabaha kadar vardı ateşi. Hemşire dedi zaten antibiyotik etki etmeye başlayana kadar bikaç gün daha ateşi olur diye. Şimdi daha iyi çok şükür enerjisi yerinde.
Ben de yeni biri geldi sandım takımaÇok geçmiş olsun güzel kızına
Ahanda benden bitane dahaBen de yeni biri geldi sandım takıma
Yemegi yedim uykum geldiNoriniz millet
Gercekten böyle bunu cok yasiyorumBugün ne öğrendim ekmeksiz doymuyorum diyenler beyninize kod gonderiyormussunuz ve gerçekten doymuyormussunuz ben kilo veremem zor veriyorum diyenler kendi beyninizi kendiniz yonlendiriyorsunuz.haberiniz olsun beyniniz sizi degil siz beyninizi yönlendirin
yok canım yaptırmadık. İdrar kulturu verdik onun sonucu 3-4 güne çıkıyormuş o çıkınca tekrar gideceğiz zatencanim atesi antibiotic den sonra 3 gün içinde gezmeSe mutlaka tekrar git... influenza filan sa dikkat et .... influenza testi yapıldı mı....
Çok geçmiş olsun güzel kızına
Gecmisi okuyayim dedim 30 sayfa kaldi ve ben bitiremeden geldim. Aynen bende yedim yuhum geldiYemegi yedim uykum geldi
Gercekten böyle bunu cok yasiyorum
Kendime kilo aldim alacam dediğimde tartida artilari görüyorum
Aynen doyabilecegime inancim geldi 2 3 gundurBugün ne öğrendim ekmeksiz doymuyorum diyenler beyninize kod gonderiyormussunuz ve gerçekten doymuyormussunuz ben kilo veremem zor veriyorum diyenler kendi beyninizi kendiniz yonlendiriyorsunuz.haberiniz olsun beyniniz sizi degil siz beyninizi yönlendirin
Kalan kemikleri tekrar kaynatıp çorba yapacağızParaya kıydınız demek Ben gelene kemikleri kalirsa ne ala 40 yılın başı tayuk yiyeceksiniz migdeniz .bayram etcek nihayetinde
Evet canim yumurta kirmassan yumuttasiz oluuorCanım afiyet olsun, koşturmalı bir gün geçmiş bazlamada gündüz olmuş , eritmişindir
Bişe diycem, yumurtalı menemen yazmışın
Yumurtasız menemen varmı
İstediler mi pekiPatlıcan lara sormuşum kızarcakmisiniz diye
Desydiler yapardim vallaaİstediler mi peki. Asi biri çıkıp beni közle dermiş
Tamam canım not aldımSporlarım hep aynı 80 dk tempolu yürüyüş. Hemen aklımdaki menüleri yazıcam birazdan
Eğer yumurta yoksa menemen olmaz ki, menemen bir çeşit yumurta yemeğidir onun için şaşırdımEvet canim yumurta kirmassan yumuttasiz oluuorAblamlar yumurtasiz yer menemen dedigin yumurtali olur yaaa
Ben yumurtasiz yasayamam eskiden sabahlari peynirli 3 yumurta ve birden fazla ekemek yerdim. Hey gidi genclik heyyyYakinda yimirtilican derlerdi
Canım menüne bayıldım böyle bir menüyü perşembeleri de yap cumaya daha hafif çıkarsın, ama bugün protein öneririm öğle veya akşam için26 haziran
Sabah
1 dilim ekmek
Omlet
Peynir
Zeytin
Reçel
Öğle
Patlıcan yemeği
1 dilim ekmek
Salata
Ara
Galeta
Akşam
1 tabak bamya
Yoğurtlu semizotu
1 dilim ekmek
30 dakika yüzme
Canım biran önce iyileşsin inşallahSağolun kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?