- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Ağzın bal yesin sevdim senigüzel arkadaşlarım size doyum olmaz siz bana bakmayın. sakın benim yemeyeceğim bir şeyi yemeyin yarışma bahane gerek 6. takım olsun gerek 4. takım olsun hiç fark etmez verilen her kilo bizi sonsuz bir mutluluğa uçuruyor. lütfen diyetlerinize sporlarınıza dikkat edin. karbo sınırlarını aşmayın ve 3 lt su miktarının altına düşmeyin. bu işi hep birlikte başaracağız. hayat bize yedikçe kilo almayan insanlara göre adaletsiz davranıyor olabilir ama bu döngüyü kırmak bizim elimizde. hadi bu hafta hep beraber muhteşem kilolar verelim.
Kolay gelsin canimneden olmasın bir yolu göreyim hayırlısıyla şu eşyalar bitsin koli dağının içindeyim ben oturuyorum halen. en sonunda camdan atıp kibriti çakacağım üstüne.
Ikramlar yerine sporla tesvik edelim bu hafta takımlarıgüzel arkadaşlarım size doyum olmaz siz bana bakmayın. sakın benim yemeyeceğim bir şeyi yemeyin yarışma bahane gerek 6. takım olsun gerek 4. takım olsun hiç fark etmez verilen her kilo bizi sonsuz bir mutluluğa uçuruyor. lütfen diyetlerinize sporlarınıza dikkat edin. karbo sınırlarını aşmayın ve 3 lt su miktarının altına düşmeyin. bu işi hep birlikte başaracağız. hayat bize yedikçe kilo almayan insanlara göre adaletsiz davranıyor olabilir ama bu döngüyü kırmak bizim elimizde. hadi bu hafta hep beraber muhteşem kilolar verelim.
Havalar sicak tembellik yapasi geliyor insanin :))Kızlar selam ❤❤❤
Tam bir pazar miskinliği yaşıyoruz ailecek her birimiz bi yere dağılmış şekilde tembellik yapıyoruz
Geçmiş yapıcam puanları toplıycam tablomu yapıcam çok işim var çok
en güzeli bu olur kaptanım. benim kızlara önerim hiç bir spor yapmaktan hoşlanmasalar dahi şu jumping jack muhteşem bişey. günde en az 100 adet ondan yapsınlar.cuma günü baskülde kesinlikle farkı görecekler. wc sorunu çıkabilir yaparken ben çözümü direk olarak o mekanda yaparak buluyorum. öncesinde wc oturup 50 tane yaptıktan sonra yeniden oturuyorum. ( 2 normal doğumdan sonra sidikli oldum - annemle çok dalga geçtim çarpıldım)Ikramlar yerine sporla tesvik edelim bu hafta takımları
Ilk 3 de olalim birlikte
bunu benim kızlarıma desene bulsalar bir kaşık suda boğup sonra karşımda ziyafet sofrası kurup vur patlasın çal oynasın yapacaklar.Ağzın bal yesin sevdim seni
Tesekkur ederiz öneriler icinen güzeli bu olur kaptanım. benim kızlara önerim hiç bir spor yapmaktan hoşlanmasalar dahi şu jumping jack muhteşem bişey. günde en az 100 adet ondan yapsınlar.cuma günü baskülde kesinlikle farkı görecekler. wc sorunu çıkabilir yaparken ben çözümü direk olarak o mekanda yaparak buluyorum. öncesinde wc oturup 50 tane yaptıktan sonra yeniden oturuyorum. ( 2 normal doğumdan sonra sidikli oldum - annemle çok dalga geçtim çarpıldım)
Beni nasıl atlarsın@snglmlk
Gulumse24
@retro_hippo
@Elalis
@Lili 38
@Themarginal
@fattylamb94
@medusares
Başka kimdi listede E Elif_Eylul sen bu hafta yarışmıyosun dimi bak patlıcanları duymuşlar
Beni nasıl atlarsın
Jumping jack yaparken bende öyle oluyodum sürekli wc ye gitme ihtiyaci oluyo canim nedense bende bilmiyorum akar yeri aşada olunca insaninen güzeli bu olur kaptanım. benim kızlara önerim hiç bir spor yapmaktan hoşlanmasalar dahi şu jumping jack muhteşem bişey. günde en az 100 adet ondan yapsınlar.cuma günü baskülde kesinlikle farkı görecekler. wc sorunu çıkabilir yaparken ben çözümü direk olarak o mekanda yaparak buluyorum. öncesinde wc oturup 50 tane yaptıktan sonra yeniden oturuyorum. ( 2 normal doğumdan sonra sidikli oldum - annemle çok dalga geçtim çarpıldım)
Nede olsa Erzincan suyunu içmişAğzın bal yesin sevdim seni
Wc de jumping mi ayağımız kayacak bı taraflarimizi kiracaz allakımmmen güzeli bu olur kaptanım. benim kızlara önerim hiç bir spor yapmaktan hoşlanmasalar dahi şu jumping jack muhteşem bişey. günde en az 100 adet ondan yapsınlar.cuma günü baskülde kesinlikle farkı görecekler. wc sorunu çıkabilir yaparken ben çözümü direk olarak o mekanda yaparak buluyorum. öncesinde wc oturup 50 tane yaptıktan sonra yeniden oturuyorum. ( 2 normal doğumdan sonra sidikli oldum - annemle çok dalga geçtim çarpıldım)
Wc de jumping mi ayağımız kayacak bı taraflarimizi kiracaz allakımmm
Nede olsa Erzincan suyunu içmiş
Hemide taze ekmeklenSuyunu içmedim emme tulumunu çok yemişliğim var teze ekmekle
Hemide taze ekmeklen
Afiyet olsun o yüzden kanım kaynıyor sana zarrrrSuyunu içmedim emme tulumunu çok yemişliğim var teze ekmekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?