Yok o neki belki adını başka biliyorumdurGulumse24 horis biliyomusun sen?
Yok o neki belki adını başka biliyorumdur
Ben daha çorabı çıkaramadımKlimasiz durulmuyordur artik
Ablamla konustuk aksam izmirde klima açik oturuyorum diyordu
Bildigin sari mutfak bezi
Kaymak dediğim bu kuru kaymak dondurucuda var şu an ispirden geliyo burayada eşim kendinden geçiyo yerken.
Bana ağır gelir ben bi teyzemin kendi yaptığı yağı peyniri horisi yiyebiliyorum
Bildigin sari mutfak bezi
Ne kadar ilginç daha önce hiç duymamistim ama güzel görünüyor
Kaymak dediğim bu kuru kaymak dondurucuda var şu an ispirden geliyo burayada eşim kendinden geçiyo yerken.
Ne kadar ilginç daha önce hiç duymamistim ama güzel görünüyor
Biliyorum.ama sevmiyorum çok tereyağı ve kaymak koyuyorlar bildiğim kadarıylaTel peynirli helva
Bizim kaymak dedigimiz sütun yuzunde soğuyunca oluşan kaymaktir Erzurum'da kaymak cesitleri değişik hiç sevmiyorumKöpük gibi düşün pişiriyolar bunu yapımı değişik
Etiketi yeni goruyorim şükür canım sıkıntı yok da korku panik hala var surecekmis çünkü böyle
İşte kaptanımın farkıIkramlar yerine sporla tesvik edelim bu hafta takımları
Ilk 3 de olalim birlikte
Ben merak ettim tadını bu kurukaymağın
Bizim kaymak dedigimiz sütun yuzunde soğuyunca oluşan kaymaktir Erzurum'da kaymak cesitleri değişik hiç sevmiyorum
Yarisa sen de dahilsin canimBen merak ettim tadını bu kurukaymağınhedefime ulaşınca yiyeceklerim kısmına ekledim bu hafta listede ben yokum haftaya yarış olursa bak nasıl geçeceğim sizi
Yarın götüreceğiz inşallah canım. Umarım dayanır çünkü bırakacak hiç kimse yok. 3 hafta olmayacağız. Adı Patron canım, oğlum koydu.Küçük bıdığım , öncelikle veterinere götürün aşıları başlansın, tabi çok küçük, en güzel vet yönlendirecek sizi, ilk 3 ay kadar biraz meşakkatli çok aşıları var, el bebek gül bebek olur o şimdi
Hiç bilemem canım dayanıp dayanmaması konusunu, vet güzel bir yol çizer size
Hayırlı olsun yeni yavrunuz adı ne oldu ?
Görürsem kesinlikle tadına bakacağım daha fazla merak ettimBende yapılışını öğrenince şaşırdım kaynar sütü sıcak tepsiye döküyolar yukardan köpürterek ordada kaynıyo üstünden alıyolar
Öylesi çok zorlar canım yaa, gidip gelmeye usenirim benOda iyiymiş ben habire gir çık yapıyorum... Dedigin gibi bildirimler den git gel gir cik
Bende çok severim hele de tanışma bitti albümü efsane , ilk sırada duman gelir
Geçmişi okuyup geleyim diyene kadar öğle oldu ama idare edin gunaydiñnnn
Mutlu pazarlar kizçeler, yağların eridiği, ödemelerin gittiği,bellerin inceldiği, yüzlerin güldüğü kuş gibi hafiflediğimiz bir hafta diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?