Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Nede olsa Erzincan suyunu içmiş
içtim valla hemde satın alma su değil hep çeşmeden içtim. çok özleyeceğim burasını
Wc de jumping mi ayağımız kayacak bı taraflarimizi kiracaz allakımmm
yok canım olur mu kuğu zerafeti ile ayınca ayak kaymıyor vallahi ben hep wc de yapıyorum. hem aşağıya seste gitmiyor istediğim saatte yapıyorum.

Hangi mahallede oturuyorsun ceydos

Kaymak dediğim bu kuru kaymak dondurucuda var şu an ispirden geliyo burayada eşim kendinden geçiyo yerken.
Bana ağır gelir ben bi teyzemin kendi yaptığı yağı peyniri horisi yiyebiliyorum
Bende görsem yenecek bişey olduğu asla aklıma gelmez E Elif_Eylul öldüm gülmekten sana sarı mutfak bezi

En guzeli poğaca yapcen mis gibi

N Nidsalii canım dünkü menü ve sporunu göremedim hiç olmazsa sporu yazarmısın

Findikfaresi123 canım senin dünkü var ama 26/6 cumanınkini göremedim

fattylamb94 canım cuma ctsi sporlarını yine 80 dak yürüyüş olarak mı hesaplıyım ?

sudem34 canım dünkü menü spor bilgin yok

leydii18 canım dünkü menü ve sporunu göremedim

Spor sonuçları için eksiklerin tamamlanması lazım. Yarın sonuçları açıklarım sanırım

Zipzip-

Bende dünü paylaşmamışım
Yazıyorum hemen
27/6 ctsi raporum

Sabah 9.45
Yarım muz 8 çilek 1 yeşil elma 1 bardak light süt ile shake , çok sevdim arasıra yaparım bunu böyle birkaç tarif vardı diğerlerini de deniycem

15.30 5 kaşıl semizotu yemeği 2 k yoğurt

19.30. Izgara levrek / kıvırcık ve cevizli roka salatası yanında beyaz şarap

Spor sadece karın 60p

Bugün hele hiç yok spor bakalım akşam belki yaparım

Tamam da Her satırdan seçtiğimizi yersek ohooo bir veya iki seç diyor çünkü
Kiz allah seni kahretmeye zaten sen bunlarin hepsini yiyonyaaaa yumurta yersen peynir yeme diyo mesela ,yumurtayı sectin alttan zeytini yada cevizi sectin diyelim alta geçti mi meyve sectin halaa anlamadin sanirim

Kiz allah seni kahretmeye zaten sen bunlarin hepsini yiyonyaaaa yumurta yersen peynir yeme diyo mesela ,yumurtayı sectin alttan zeytini yada cevizi sectin diyelim alta geçti mi meyve sectin halaa anlamadin sanirim
Toplu gorunce çoğuma gelmis zahar ne kiziyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…