içtim valla hemde satın alma su değil hep çeşmeden içtim. çok özleyeceğim burasınıNede olsa Erzincan suyunu içmiş
yok canım olur mu kuğu zerafeti ile ayınca ayak kaymıyor vallahi ben hep wc de yapıyorum. hem aşağıya seste gitmiyor istediğim saatte yapıyorum.Wc de jumping mi ayağımız kayacak bı taraflarimizi kiracaz allakımmm
Hangi mahallede oturuyorsun ceydosiçtim valla hemde satın alma su değil hep çeşmeden içtim. çok özleyeceğim burasını
yok canım olur mu kuğu zerafeti ile ayınca ayak kaymıyor vallahi ben hep wc de yapıyorum. hem aşağıya seste gitmiyor istediğim saatte yapıyorum.
cumhuriyet mahallesindeyim merkezde.Hangi mahallede oturuyorsun ceydos
Bende görsem yenecek bişey olduğu asla aklıma gelmez E Elif_Eylul öldüm gülmekten sana sarı mutfak bezi
Kaymak dediğim bu kuru kaymak dondurucuda var şu an ispirden geliyo burayada eşim kendinden geçiyo yerken.
Bana ağır gelir ben bi teyzemin kendi yaptığı yağı peyniri horisi yiyebiliyorum
En guzeli poğaca yapcen mis gibikankilerime danışmak istedim benim kızlarım yoklar takımda. en yakın siz varsınız canlarım benim, böyle şeyleri arkadaşlarla paylaşmak beni daha çok mutlu ediyor.şimdi tanımadığım etmediğim insanlara ne sorayım ben
Ama öyle degilmiBende görsem yenecek bişey olduğu asla aklıma gelmez E Elif_Eylul öldüm gülmekten sana sarı mutfak bezi
Ben lif sandim yaa varya kabak lifiiiBildigin sari mutfak bezi
Menüde cısta olsa paylsaman gerekiyo
Canim dün Spor yok.... menüde cis vardı...bugün paylaşayim.... menü
Menünu oluştur diyo hersatirdan bitane seçme hakkin var diyo diyetisyenNapcez bunu kuzumyicezmi
Tamam da Her satırdan seçtiğimizi yersek ohooo bir veya iki seç diyor çünküMenünu oluştur diyo hersatirdan bitane seçme hakkin var diyo diyetisyen
Kiz allah seni kahretmeye zaten sen bunlarin hepsini yiyonyaaaaTamam da Her satırdan seçtiğimizi yersek ohooo bir veya iki seç diyor çünkü
Toplu gorunce çoğuma gelmis zahar ne kiziyonKiz allah seni kahretmeye zaten sen bunlarin hepsini yiyonyaaaayumurta yersen peynir yeme diyo mesela ,yumurtayı sectin alttan zeytini yada cevizi sectin diyelim alta geçti mi meyve sectin halaa anlamadin sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?