Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İnşallah inşallah. Durumları bir kolaylayalim inşallah birseyler biriktirip kendi kendimize yaparız birseyler. Acaba hata mı ettim diye kendimi yiyordum bu yorumlar bana çok iyi geldi teşekkür ederim
Sen neden hataaa yaptigini dusunuyosun canimyaaa zaten eşin bunun farkinda olmasa seninde ustune gelirdi oyle bir durum olmadigi icin üzülme lutfen allah bir kapi kapatir digerini acar rabbim gönlüne gore versin insallah biran önce sizede nasip etsin birak artik bosver

Ayy yazık günah ya nasıl öderler sizin hakkınızı bilemedim
Amann sagligimiz yerinde elhamdulillah huzurumuzda var cektogimiz sıkıntılarda oyizden geldi gecti Rabbim daha guzlellerini verdi zaten cok malda gozum yok mezarami goturcem. Suan herseyimiz var elhamdulillah. Kimsenin hakki bana gecmesin ben esas ondan korkarim

Kendimi sucladigim yer eşim destek.olmasoar demesine rağmen hayır olacaklar diye direttim eşimi de heveslendirdim kalktık ev baktık ben bunu kabul edip diretmeseydim bunlar olmayacakti diye dusundum

Eki Görüntüle 2656812

Son iki aylık dönemi kapsayan ve 680. etap verilerine göre hazırlamış olduğum Bireysel Sıralama Listesinde bir hata/eksik var ise lütfen uyarınız.

İlk on dereceye üç üyesini yerleştiren 6. Takım tebrikler!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…