Ama kayinbabama gecen sene dedim oğluna hakkimiz helal degil dedim ses edemedi biliyor cunku hakli olduğumuzuBiz de artık kendimizi toplayıp sadece ikimiz yapacagiz. Toplamanıza çok sevindim yaaaa Allah yardım etmiş ne güzel
Ayy yazık günah ya nasıl öderler sizin hakkınızı bilemedimAma kayinbabama bu sene dedim oğluna hakkimiz helal degil dedim ses edemedi biliyor cunku hakli olduğumuzu
Sen neden hataaa yaptigini dusunuyosun canimyaaa zaten eşin bunun farkinda olmasa seninde ustune gelirdi oyle bir durum olmadigi icin üzülme lutfen allah bir kapi kapatir digerini acar rabbim gönlüne gore versin insallah biran önce sizede nasip etsin birak artik bosverİnşallah inşallah. Durumları bir kolaylayalim inşallah birseyler biriktirip kendi kendimize yaparız birseyler. Acaba hata mı ettim diye kendimi yiyordum bu yorumlar bana çok iyi geldi teşekkür ederim
Amann sagligimiz yerinde elhamdulillah huzurumuzda var cektogimiz sıkıntılarda oyizden geldi gecti Rabbim daha guzlellerini verdi zaten cok malda gozum yok mezarami goturcem. Suan herseyimiz var elhamdulillah. Kimsenin hakki bana gecmesin ben esas ondan korkarimAyy yazık günah ya nasıl öderler sizin hakkınızı bilemedim
Kendimi sucladigim yer eşim destek.olmasoar demesine rağmen hayır olacaklar diye direttim eşimi de heveslendirdim kalktık ev baktık ben bunu kabul edip diretmeseydim bunlar olmayacakti diye dusundumSen neden hataaa yaptigini dusunuyosun canimyaaa zaten eşin bunun farkinda olmasa seninde ustune gelirdi oyle bir durum olmadigi icin üzülme lutfen allah bir kapi kapatir digerini acar rabbim gönlüne gore versin insallah biran önce sizede nasip etsin birak artik bosver
InsaAllah canim birlikte yaptiginiz hersey dahada guzel daha degerli emin olBiz de artık kendimizi toplayıp sadece ikimiz yapacagiz. Toplamanıza çok sevindim yaaaa Allah yardım etmiş ne güzel
Yarim litre su ictim yeter micabukkk su içiyosun olurmu öyle
Kız yarim litrede neyin nesi eylul içiyo okadar insan sicakta aklina nasil su gelmez kiiiYarim litre su ictim yeter mi
Yarin daha cok icmeye calisirim :))
Soguk burasiKız yarim litrede neyin nesi eylul içiyo okadar insan sicakta aklina nasil su gelmez kiii
vallaaaa okadanmi içmicek gibimiSoguk burasi
O kadar da soguk degil canim da disarisi cok sicak ama ev isinmiyor disari cikinca insan susuyor :))vallaaaa okadanmi içmicek gibimi
Anladim canim olsun böbrekler icin ic sen gemede zaten yatarsin birazdandaO kadar da soguk degil canim da disarisi cok sicak ama ev isinmiyor disari cikinca insan susuyor :))
Aynen benim uyku saati geliyoAnadim canim olsun böbrekler icin ic sen gemede zaten yatarsin birazdanda
1.olan kiz bugun paylasimda olmayacak mi demeseydi listede adiniz olmayacakti haftaya yapacakmış son dakikada listede yer aldiniz yine iyisinizAdım biryerde geçmiş şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?