OkkkkadarrrrZipzip- sen gidersen burası kalmaz ben sana diyim onagore kendine ceki duzen ver neymis koye gitmismişte yapamiyomusta yetersizmiste git yat uyu kendine gel leptinlerin calissin
Yaaa ne guzel yazmışsin ben simdi nasil birakayim sizleriSen mi yetersizsin sen yetersizzsen yeterli kriteri nasil oluyor aceba her soruya bikmadan cevap veren sicak samimi daha birgun kasini bile cattigin hissini karsiya vermemen okadar guzelki cok ponciksin sen yaaa
biliyorum bilmemmiii deget isine yat uyuArada bana geliyorlar biliyorsun iki ayda bir ayni seyi soyluyorum
Yarina duzelirim canim tesekkur ederim
Koy havasi degil regl doneminde boyle oluyorumaradaaa sıyırıyooo benim gibi napsin köy havasi carpiyooo
Kendi butcenize göre ev alın kafanız rahat olur her daim kimsede günü geldiğinde başa kakmaz laf soylemeye hakkı olmaz söz verip tutmamalari hiç hoş değil sen uzaktan izle gün gelir onlar iyi olur sen kötü olursun kendi aralarında cozsunler canım boşver hakkınızda hayırlısı olsun biz gorumcemle tokiye girdik hangimize çıkarsa ev bizim olacakti iyikide eşime çıktı gün gelir ben girdim bana çıktı kardeşime verdim diye laf bile olurdu o yüzden en güzeli kendinizin alması kimsenin de söz hakkı olmamasıBen bu konuda sizin de fikrinizi almak istiyorum belki de biz hataliyizdir. Evleneceğimiz zaman k.v k.p bize söz verdi size ev alacağız birkaç ay kirada sabredin diye. Bu arada maddi durumları çok iyi. Neyse eşim bir süre sonra ev alın dedi k.v köprüyü geçene kadar ayıya dayı dedik biz ev alamayiz dedi. Bir süre eşim onlarla gorusmedi ama ben gorustum. Annendir babandir etme eyleme dedim baristirdim. Eşime hep biz ev alalım dedim ama 2 tane ev var neden ben borca gireyim diye ikna olmadi. K.v siz ev alın ben 2 bilezik ve bankadaki 10.000 TL yi size vericem dedi. Neyse eşim ikna oldu ve ev bakmaya başladık bugün aradık dedik biz ev alicaz destek olacağız diye söz vermistiniz falan diye. Dediler ki biz size destek olamayız kendiniz ne yapacaksanız yapın. Eşim 2 kez söz verip tutmadiklari için çok üzüldü ve çok sinirlendi onları sildi bana artık sen de görüşmeyceksin dedi. O uzulünce ben daha çok üzüldüm keşke ev diye tutturmasaydim dedim. Sizin yorumunuz ne
Farkettimde yazmayim dedim gelmis terelellilerKoy havasi degil regl doneminde boyle oluyorum
Farkettimde yazmayim dedim gelmis terelelliler
Iyiyiz canim sen nasilsinHerkese merhabaaa nasılsınız? İnşallah herkes iyidir
Kahvaltım
Biraz salata 1,5 omlet 2 dilim ekmek
Arada ceviz ve kuru erik
Akşam
5-6 kaşık alinazik 1 dilim çavdarlı ekmek yedim herkese selamlar
Gün tutcam artik regl gununu eserekli şey seni bende gecen dedimya terör estirdim evde anlarim huni takip geziyom bazen
Nasilda tanimissin beni
Sporun cook guzel canim aksam ki pilav pirinc pilavı mi miktari ne kadar :)Sabah 8 30
Yumurta piyazi
2 dilim peynir
Taze nane reyhan maydanoz
Sekersiz cay
2 Dilim cok tahilli
10 30 diyet kahve avuc ici kadar yemislerimden
16 30
Pilav ustu nohut
Sabahki yesilliklerden
1 dilim cok tahilli
Su 4 litre
2 kupa yesil cay
Spor
30 dk boosted 120
2 saat temizlik 60
70 dk yürüyüş 175 Toplam 355
Zipzip- sportie
pilavmi yedin bide beyaz olandanmiSabah 8 30
Yumurta piyazi
2 dilim peynir
Taze nane reyhan maydanoz
Sekersiz cay
2 Dilim cok tahilli
10 30 diyet kahve avuc ici kadar yemislerimden
16 30
Pilav ustu nohut
Sabahki yesilliklerden
1 dilim cok tahilli
Su 4 litre
2 kupa yesil cay
Spor
30 dk boosted 120
2 saat temizlik 60
70 dk yürüyüş 175 Toplam 355
Zipzip- sportie
Hic sorma pirincti kasik olarak olcmedim koyden geldik okadar acikmisdimki oğlede yememisdim evde dolapta onu buldum mecbur yedimSporun cook guzel canim aksam ki pilav pirinc pilavı mi miktari ne kadar :)
Gununu bende takip edemiyorum kiGün tutcam artik regl gununu eserekli şey seni bende gecen dedimya terör estirdim evde anlarim huni takip geziyom bazen
Sen debana yazim benGununu bende takip edemiyorum ki
Annemde der cok sinirli oluyorsun diye :))
En azindan carsamba yemissin canim ve metabolizmana guveniyorum cuma guzel eksi ile geleceksinHic sorma pirincti kasik olarak olcmedim koyden geldik okadar acikmisdimki oğlede yememisdim evde dolapta onu buldum mecbur yedim
Takvime kaydediyrum canim da gunleri hic düzenli degil isteSen debana yazim benogunlerde takimi birakip gidebilirsin nede olsa
Doğru söze ne nedirSen mi yetersizsin sen yetersizzsen yeterli kriteri nasil oluyor aceba her soruya bikmadan cevap veren sicak samimi daha birgun kasini bile cattigin hissini karsiya vermemen okadar guzelki cok ponciksin sen yaaa
Sakın bırakmayın lafını dahi etmeyin kaptanım sizi çok seviyoruzYaaa ne guzel yazmışsin ben simdi nasil birakayim sizleri
Afiyet olsun çok az değil mi? Benim mi gözüm doymuyor neHerkese merhabaaa nasılsınız? İnşallah herkes iyidir
Kahvaltım
Biraz salata 1,5 omlet 2 dilim ekmek
Arada ceviz ve kuru erik
Akşam
5-6 kaşık alinazik 1 dilim çavdarlı ekmek yedim herkese selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?