Geldimmmm aplaaaaaKızlar nerelerdesiniz bugun burasi bir hoş oldu hafta sonuda degil,
Çogumuzda gene menü paylasmaz olduk
Lütfen dikkate alalim
Allah razi olsun o kız kimse1.olan kiz bugun paylasimda olmayacak mi demeseydi listede adiniz olmayacakti haftaya yapacakmış son dakikada listede yer aldiniz yine iyisiniz
Cok fazla ilgilenemiyorum takimla kaptanligi yapacak gönüllü biri çıkarsa devretsem takim icin daha iyi olacak aslindaKızlar nerelerdesiniz bugun burasi bir hoş oldu hafta sonuda degil,
Çogumuzda gene menü paylasmaz olduk
Lütfen dikkate alalim
Sen nedediginin farkindamisinCok fazla ilgilenemiyorum takimla kaptanligi yapacak gönüllü biri çıkarsa devretsem takim icin daha iyi olacak aslinda
Kimseye pek faydam olmuyor canim yaz boyuda köyde olacağım sanki bizimkilerin eve gitmeye niyeti yokSen nedediginin farkindamisinotur oturduğun yerde
gitmesin nolcak bunun kaptanlık la ne ilgisi var cumadan cumaya listeyi hazirla yeter biz burdayiz zaten sen neden oyle düşünü yosun,ama bıktım dersen ben ona karismamKimseye pek faydam olmuyor canim yaz boyuda köyde olacağım sanki bizimkilerin eve gitmeye niyeti yok
Hayırdır yaa faydam olmaz olur mu aksine her soruya cevap veriyorsun herkese yardımcı olmaya calisiyorsun. Assssssla olmaz öyle seyKimseye pek faydam olmuyor canim yaz boyuda köyde olacağım sanki bizimkilerin eve gitmeye niyeti yok
Liste isi en kolay kismi canim onu her zaman yaparimgitmesin nolcak bunun kaptanlık la ne ilgisi var cumadan cumaya listeyi hazirla yeter biz burdayiz zaten çaydan olmazmi senin neden oyle düşünü yosun,ama bıktım dersen ben ona karismambizde kapatip tukkani gidekmi
Teşekkür ederim canim ❤❤Hayırdır yaa faydam olmaz olur mu aksine her soruya cevap veriyorsun herkese yardımcı olmaya calisiyorsun. Assssssla olmaz öyle sey
Sen yetersizsen ben ölimmm ozamanListe isi en kolay kismi canim onu her zaman yaparim
Bikmak degil de yoruldum galiba 1.5 yildir kkaptanlık yapıyorum
Birde bazen kendimi yetersiz hissediyorum onunda etkisi olabilir :)
Tebrikler canlar
Çok tesekkurler canım
çok güzel börekler vardı seçmekte oldukça zorlandım açık ara farkla o kadar puan almasına şaşırdım paçanganınSigara böreği gülümsenin..neden inanamadın ki?
Sen mi yetersizsin sen yetersizzsen yeterli kriteri nasil oluyor aceba her soruya bikmadan cevap veren sicak samimi daha birgun kasini bile cattigin hissini karsiya vermemen okadar guzelki cok ponciksin sen yaaaListe isi en kolay kismi canim onu her zaman yaparim
Bikmak degil de yoruldum galiba 1.5 yildir kkaptanlık yapıyorum
Birde bazen kendimi yetersiz hissediyorum onunda etkisi olabilir :)
Sen yetersizsen ben ölimmm ozamankendine gel aaaaa kafayi yemiş
Arada bana geliyorlar biliyorsun iki ayda bir ayni seyi soyluyorumZipzip- sen gidersen burası kalmaz ben sana diyim onagore kendine ceki duzen ver neymis koye gitmismişte yapamiyomusta yetersizmiste git yat uyu kendine gel leptinlerin calissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?