TmmÜstüne alinmasanmi
Kuzum suan okadar acimki cok yemis olsam suan acliktan olmezdim emin ol ama soule bir durum var benim karnim kup gibi koyin suyu beni sisirmis olabilirmu sabah acnlarnina olacak olan kilomu cok.merak ediyorum endiseliyimEn azindan carsamba yemissin canim ve metabolizmana guveniyorum cuma guzel eksi ile geleceksin
Bende sizleri cook seviyorum ❤❤Sakın bırakmayın lafını dahi etmeyin kaptanım sizi çok seviyoruz ❤
Sen dünyanın en süper kaptanısınListe isi en kolay kismi canim onu her zaman yaparim
Bikmak degil de yoruldum galiba 1.5 yildir kkaptanlık yapıyorum
Birde bazen kendimi yetersiz hissediyorum onunda etkisi olabilir :)
Tamam anlasildiTakvime kaydediyrum canim da gunleri hic düzenli degil iste
Bakarsın zaten konusmalarimdan anlarsin elif sinirlenmis anlarsin malum donemde dersin
Yok canım koyun suyu degil de havasi etkilemistir belkiKuzum suan okadar acimki cok yemis olsam suan acliktan olmezdim emin ol ama soule bir durum var benim karnim kup gibi koyin suyu beni sisirmis olabilirmu sabah acnlarnina olacak olan kilomu cok.merak ediyorum endiseliyim
Suan uzeeimdekilerle tartildim 67 400 geldim sabah kac gelivem cok korkuyorum☹
Yaaa teşekkür ederimSen dünyanın en süper kaptanısın
Sakın öyle düşünme❤
Simdi tabi oyle gelirsin bu saatte cumaya 66olur benceSuan uzeeimdekilerle tartildim 67 400 geldim sabah kac gelivem cok korkuyorum☹
InsaAllah okadar dikkat ettimki koyde inanki yemedim uzulurum eksi gelmessemYok canım koyun suyu degil de havasi etkilemistir belki
Oda yarin normale doner merak etme
hadi simdi birakta gitYaaa teşekkür ederim
Ee cook normal canim 67.10 dun geçen cumaSuan uzeeimdekilerle tartildim 67 400 geldim sabah kac gelivem cok korkuyorum☹
Insaallah canimSimdi tabi oyle gelirsin bu saatte cumaya 66olur bence
Aceba tokmuyum halbuki cok acım yaaaEe cook normal canim 67.10 dun geçen cuma
Ve simdi tok karna tartildin
Yaa aslinda tokluk degilde su icmissindir aksama.kadar hepsi gitmiyor bir anda :))))Aceba tokmuyum halbuki cok acım yaaa
İyi gecelerIyi geceler kizlar benim gozler kapanıyor tesekkur ederim hepinize iyi ki varsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?