Geçmiş olsun canım. İnşallah hemen iyileşir.Selamünaleyküm bugünkü menü vereyim orada kolumu Sağ kolumu incittim şiş hareket ettiremiyorum O yüzden sesli klavye kullanıyorum sabah 11 pipi haşhaşlı çörek çay
21 yine haşhaşlı çörek çay spor yaptım bisiklet sürdüm bayağı bir yürüdüm ama adım bilmiyorum Hayırlı akşamlar herkese
Zipzip-
Bonus canım napiyosun bakalım. Pek gelemedim iki gündür, uğraşamadım senle. Nasıl gidiyor. Beni regl vurdu malesef dünden beri. Bakalım cuma ne olacak.
İki kaşık pilav yedin diye 268 puanlık spor yapmışsın1 temmuz
09.00
1 kase yoğurt
1 kaşık yulaf
1 tatlı kaşığı keten tohumu
İçine 3 kayısı
16.00
1 bardak kefir
2 kaşık tereyağlı buğday pilavı
19.00
Yarım tabak etli patlıcan yemeği
Yoğurt
Bir ısırık mücver
Su 3.7
Spor 20 dk karın
20 dk kol sırt omuz
200 iç bacak
Toplam 268p
Zipzip- H hasbeenandgone sportie
O da olabilir tabi.Sen kendini suçlama senden değil cimriliktendir o canım❤
Lili kabak çiçeği dolması gördüm yarın pisirde yiyelim bacı
Geldiğinde gittiğin bir olduama neyse iyigeceler canim benimGeçmiş bitti haydin iyi geceler
As canım geçmiş olsun çok. Yürümen güzel ama akşam 9 da haşhaşlı çörek olmamış. Kaloriden bağımsız akşam böyle karbonhidratlı şeyler Yemen zayıflamana sekte vurabilir. İnşallah çabucak iyileşirsin canımSelamünaleyküm bugünkü menü vereyim orada kolumu Sağ kolumu incittim şiş hareket ettiremiyorum O yüzden sesli klavye kullanıyorum sabah 11 pipi haşhaşlı çörek çay
21 yine haşhaşlı çörek çay spor yaptım bisiklet sürdüm bayağı bir yürüdüm ama adım bilmiyorum Hayırlı akşamlar herkese
Zipzip-
Geçmişi yeni bitirmistim. Ben amaGeldiğinde gittiğin bir olduama neyse iyigeceler canim benim
Bende gidiyom tamamGeçmişi yeni bitirmistim. Ben amasusun zıbarın yatin
Sayfa başı 20 mesaj olmuş yaa, önceden 10du. Oku oku bitmedi.Geçmiş bitti haydin iyi geceler
Akşam süt içme yoğurt ye bacım. Nedenini bilmiyorumdün biraz fazla yediğim için sadece ton balıklı salata yedim birazcık kalori olarak 1250 yi buldu yinede az öncede bir bardak süt içtim
dualarimiz seninle olsun ozaman
Anlıyorum ki o mevlutte cısslar yenmişBi yoğunluk oldu canım evde değildim mevlüt gibi bişeydeydim bugün
As canım geçmiş olsun çok. Yürümen güzel
kefir olur mu? Tarçın katıp zayıflatsın diye içiyordum benAkşam süt içme yoğurt ye bacım. Nedenini bilmiyorumsportie biliyprdu sanki
Kefir olabilir belki ama sütü sabah içiceksin onu kesin biliyorum. Akşam 7 den en geç 8 den sonra mümkünse hiç yeme yersen yoğurt ye kefir de sanki yoğurt türevi bir şey. Olabilir gibi geliyor tamkefir olur mu? Tarçın katıp zayıflatsın diye içiyordum ben
Kız gece benim için yeni başlıyor otogardayımGeçmişi yeni bitirmistim. Ben amasusun zıbarın yatin
Hepberaber inşallahİç enerjin düşmesin tatlım umarım bol eksilerle tamamlarsın ve sende Elif gibi kupayı kaparsın
Çok haklısın, dikkate alacağım ablacığımİyi geceler kızlar ❤
Canım menün ve sporun çok iyicumaya kadar eksiye döner inşallah
Afiyet olsun canımsporu arıyorum arıyorum yok. Kaçmış gitmiş
Afiyet olsun , spor duasına mı çıksak kızlar hepimiz serdik
Harika tebrikler kaptancım çok tatlısın iyi ki varsıngitmek yok biyere
Canım menün güzel biraz ekmekleri azaltmanı tavsiye ederim
Listende akşam yemeğini görmedim yok mu ?
Yoksa biraz az gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?