Anlıyorum ki o mevlutte cısslar yenmiş
İnşallah canım bi gün izin aldım işyerinden rabbim sağ Salim gitmeyi nasip etsinHayırlı yolculuklar canim dikkat et
Amin inşallahİnşallah canım bi gün izin aldım işyerinden rabbim sağ Salim gitmeyi nasip etsin
Hemen akiyormu abla ogle.Canım maşallah çok güzelsin ikiside çok yakışmış
Ama sana söyliyim 2 yıkama sonrası sarıya dönersin hatta gri platin her daim favorimdir
Dualar seninleKız gece benim için yeni başlıyor otogardayım
Eki Görüntüle 2656812
Son iki aylık dönemi kapsayan ve 680. etap verilerine göre hazırlamış olduğum Bireysel Sıralama Listesinde bir hata/eksik var ise lütfen uyarınız.
Cuma Zayıflama Yarışması Bireysel Sıralama Listesi
BUGÜNE KADAR KİM, KAÇ KİLO VERDİ ? 1 . LaydLiNe *13. Takım* " 20.01.12 " 82,30 " 64,00 " 18,30 " 22,24% 2 . dayko *14. Takım* " 02.05.14 " 109,20 " 84,80 " 24,40 " 22,34% 3 . buse8 *9. Takım* " 30.08.13 " 92,50 " 76,60 " 15,90 " 17,19% 4 . beril77 *4. Takım* " 23.11.12 "...www.kadinlarkulubu.com
İlk on dereceye üç üyesini yerleştiren 6. Takım tebrikler!
Günaydın kaptaniiimmmmGunaydin kizlar
Gunaydin canim ❤Günaydın kaptaniiimmmm
Günaydın canım ❤Size de günaydın....
Gunaydin ablacim❤Günaydın ❤❤❤
Gecmis olsun canımSelamünaleyküm bugünkü menü vereyim orada kolumu Sağ kolumu incittim şiş hareket ettiremiyorum O yüzden sesli klavye kullanıyorum sabah 11 pipi haşhaşlı çörek çay
21 yine haşhaşlı çörek çay spor yaptım bisiklet sürdüm bayağı bir yürüdüm ama adım bilmiyorum Hayırlı akşamlar herkese
Zipzip-
Harika tebrikler kaptancım çok tatlısın iyi ki varsıngitmek yok biyere
Biliyorim canim sende beni biliyorsun 2 ayda bir tekrarlıyorum bunuBenim fikrimi biliyorsun canım o yüzden tekrar yazmadim ama en birinci kaptan sensin bunu unutma.
Listeye girseydin bu hafta listede yer alirdin ilk siralardaVayyy be mezun oldum yerimi kapmişlar
Sen yazana kadar fark etmedim 20 mesaja ciktiginiSayfa başı 20 mesaj olmuş yaa, önceden 10du. Oku oku bitmedi.
2 ayda 1 yapiliyor :))Geçen ay yapılmadı ya birinci olacaktım ben
Günaydın canımcım bugün beğendim gayet güzel yemek yemişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?